Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note Edge

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

buda tanitilmis bugun.

islevselmi degilmi tartisilir. yanlislikla baya basilir herhalde onlara sanki.

http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/14/09/galaxy-note-edge/gsmarena_103.jpg

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-note-edge-01.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_edge-6631.php
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Orasi basmaktan cok notificationlar icin bence. Bi de yatay kullanimda daha islevsel olur gibi

bence falan diil. öyle zaten. ha bence saçma ayrı konu. ne biliim hiç de "ulan telefon şöyle kapaklı olarak dururken hiç bişi yapmadan gelen mesajı/mail'ı görebileyim" gibi bir ihtiyacım olmadı hasdufhau.
Sosyal ağlarda paylaş

alet guzel duruyor
katlanabilir ekranlarin sneak peak'i olmus alet resmen.
ama bir cok sorun geldi aklima
1. yukarda dendigi gibi solaklar icin pek uygun degil
2. o yan ekran deli cizilecektir.
3. illa samsung stock rom kullanmak zorunda kalacak bu alet sahipleri.
4. oyle cok ahim sahim bir kullanimi yok
ama neyse bu ilk prototipti 2 sene once aciklananlardan. Katlanan ekrani falan goruruz bi sonraki nesile.
iPhone 6 buyuk ekran cikarsa cok golgesinde kalacaktir yanliz samsung.
bide bu katlanan teknoloji uzerine calisan bi tek samsung var sanirim. Daha kimsede ona benzer bir teknolojinin prototiplerini gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

xaty said:

Orasi basmaktan cok notificationlar icin bence. Bi de yatay kullanimda daha islevsel olur gibi

bence falan diil. öyle zaten. ha bence saçma ayrı konu. ne biliim hiç de "ulan telefon şöyle kapaklı olarak dururken hiç bişi yapmadan gelen mesajı/mail'ı görebileyim" gibi bir ihtiyacım olmadı hasdufhau.

Sadece o diil

Once you unlock you Galaxy Note Edge, the extra screen space can be used for displaying Twitter feeds, additional docked shortcuts, stocks. Various apps will be able to utilize those extra pixels for various purposes - the video player for example has playback controls there, while you are watching a full-screen movie. Samsung will release an official SDK to the developers later, so third-party apps can use it as well.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

sabonis said:

xaty said:

Sadece o diil

Once you unlock you Galaxy Note Edge, the extra screen space can be used for displaying Twitter feeds, additional docked shortcuts, stocks. Various apps will be able to utilize those extra pixels for various purposes - the video player for example has playback controls there, while you are watching a full-screen movie. Samsung will release an official SDK to the developers later, so third-party apps can use it as well.

fena değil en azından düzgün işlevler bulmuşlar. ha ama şart mı veya "off kesin istiyorum" falan der mi insanlar? sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

epey ilginçmiş. mesela ben orada browser tablarını seçebilmek, landscape'de de misal youtube için like play stop cart curt kullanabilmek isterdim.

tek çekincem ben bildiğin yanlışlıkla basarım onlara her seferinde. kilit falan düşünmüşler mi acaba?

öyle bir özellik de eklenebilir updatelerle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...