video falan seyrederken o kenar aktif kalıyomuş ordan başka şeyler yapabileceksinizmiş..videoyu falan kapatmadan..
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Samsung Galaxy Note Edge
Orasi basmaktan cok notificationlar icin bence. Bi de yatay kullanimda daha islevsel olur gibi
bence falan diil. öyle zaten. ha bence saçma ayrı konu. ne biliim hiç de "ulan telefon şöyle kapaklı olarak dururken hiç bişi yapmadan gelen mesajı/mail'ı görebileyim" gibi bir ihtiyacım olmadı hasdufhau.
Sadece o diil
Once you unlock you Galaxy Note Edge, the extra screen space can be used for displaying Twitter feeds, additional docked shortcuts, stocks. Various apps will be able to utilize those extra pixels for various purposes - the video player for example has playback controls there, while you are watching a full-screen movie. Samsung will release an official SDK to the developers later, so third-party apps can use it as well.
fena değil en azından düzgün işlevler bulmuşlar. ha ama şart mı veya "off kesin istiyorum" falan der mi insanlar? sanmıyorum.
epey ilginçmiş. mesela ben orada browser tablarını seçebilmek, landscape'de de misal youtube için like play stop cart curt kullanabilmek isterdim.
tek çekincem ben bildiğin yanlışlıkla basarım onlara her seferinde. kilit falan düşünmüşler mi acaba?
tek çekincem ben bildiğin yanlışlıkla basarım onlara her seferinde. kilit falan düşünmüşler mi acaba?
telefonun tasarımsal olarak seviyesi şu
http://www.reymona.com/resources/item_images/bel-cantasi-1320068063-a.jpg
http://www.reymona.com/resources/item_images/bel-cantasi-1320068063-a.jpg
epey ilginçmiş. mesela ben orada browser tablarını seçebilmek, landscape'de de misal youtube için like play stop cart curt kullanabilmek isterdim.
öyle bir özellik de eklenebilir updatelerle
islevsellikten cok bir arkadasin dedigi gibi biz kivirdik ilerde baska seylerde kiviracagizin baslangici bu alet.
ama dizayn konusunda samsungun artik bir seyler yapmasi sart.
ama dizayn konusunda samsungun artik bir seyler yapmasi sart.
note 4 limited edition dedi ya şimdi herkesin elinde görürüz. Gecemodu hariç beğenmedim.
- Genel Yönetici
Ben beğenmedim tasarım gene kötü bide işlevsel olacak mı belli değil.
malzemesi plastik mi yine bunun?
plastik bazlıdır kanımca
alınmaz o zmn
plastik telefon alınmaz.
plastik telefon alınmaz.
Öne çıkan mesajlar