Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armored Warfare [Obsidian]


Norak

Öne çıkan mesajlar

http://aw.my.com/bundles/mycomawtheme/images/logo.png

Obsidianın f2p modern tank oyunu, multi. Video pre-alpha.

http://www.youtube.com/watch?v=I-cJAgMW10w


Take command of your own Private Military Corporation, develop your base, and collect, upgrade, and drive powerful modern military vehicles in competitive PvP battles.


http://aw.my.com/us/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Modern tanklar iyi olmaz çünkü veriler halka açık değil, yamadan yamaya fotm oyunu olur. Neyse bedava diye bakarım gene.

hp barlıysa zaten geçiniz hiç bakmaya bile gerek yok.

biraz izledim de wot'un bütün ahlaksızlıklarını almışlar. Hp bar, motorize topçu filan. Era takılınca hp artıyordur kesin topkek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hp bar olması senin kaç vuruşta, yüzdesel olarak patlatabileceğini gösteriyor. counter-strike gibi basit bir hitbox düzeneği olmadığından ötürü kullandığın tankın zırhın dökümünden tut, süspansiyonun işlevselliği, mürettabatın yeteneği gibi yüzlerce olasılık sonucu o hp bar pek bir anlam ifade etmiyor bence.

zaten bu tür oyunların eğlenceli bile olduğunu düşünmüyorum. yaklaşık 2 ay wot oynadım ve herşey ezbere gidiyor. yaratıcılık, değişkenlik gibi birşey söz konusu değil. bir simülasyon kadar beklentim yok ama wot'un neden bu kadar tuttuğunu da anlamıyorum.

eğer böyle bir oyun olacaksa mega bir harita üzerinde kara, hava ve deniz taşıtları + piyadelerin oynanabileceği bir sistem getirilmeli. o zaman bir anlam ifade edebilir çünkü tank kullanmanın keyfi o şekilde çıkar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tank modern savaşlarda tarihinin en zayıf halinde. uçak & helikopter girdi mi tank kullanmak demek öldün demek. piyade bile tanktan saklanabiliyor, tank kimseden saklanamıyor.

tepenizde helikopter ve uçak uçurtmayacak bir takımınız yoksa oynamanın bir alemi yok kısacası. ben war thunder'da bile realistic oynamayı bıraktım sırf bu uçak illeti yüzünden.

bir de burada 3sn'de bir 155mm ateşlenebilen bir dönemden bahsediyoruz. şu oyunda tank oynamak süper anlamsız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun direk WOT clone olmuş. WOT un modern tanklı hali. Modellemeler, modern tankların görünüşü filan beni benden aldı ama obsidian dan bir farklılık farkındalık beklerdim.
Crosshairden tutunda reload progress bar a kadar herşey wottan.Üstüne birde repair kit vs kopyalamışlarki pes dedim resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
open beta başlamış. aynı dediğimiz gibi işte wot'un modern tanklısı. daha arcade hissi verdi, tanklar uçuyor tabii ww2 dönemine kıyasla. denenebilir, 10gb low-def texture'lu dl.

war thunder beklemeyin hiç zerre alakası yok. hp bitirmece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Mail.ru obsidianın elinden alıp internal developmenta karar vermiş, şirketin yarıdan fazlası bu oyunda çalışıyordu ve Cain-Boyarsky projesi hala pre-productionda olduğu için büyük ihtimalle kaydırma yapamayıp yine baya bi personeli işten çıkaracaklar.

http://www.pcgamer.com/obsidian-is-no-longer-working-on-armored-warfare/

Hiç takip etmiyordum oyunu da baya WoT klonu yapmak için kasmışlar, hatta ruslar özellikle bunu istemiş obsidianın tüm önerilerini reddetmişler falan. Redditte var bişiler

https://www.reddit.com/r/ArmoredWarfare/comments/5thjdv/armored_warfare_what_went_wrong/?st=iz3uxxc6&sh=d614b94a

said:
MailRU said they wanted none of that, and they tasked Obsidian with making a "World of Tanks clone." Yes, it was supposed to be as close to World of Tanks as they could get with modern tanks and without getting their asses sued off by Wargaming. Just look at the "Limited Technical Alpha" they had. It was clear to everyone that it was a World of Tanks clone and the backlash from it convinced MailRU that being basically a Chinese knock-off wasn't going to cut it. So, they let Obsidian have a little more freedom- not much, it still had to feel like World of Tanks, but it didn't have to be World of Tanks. This, right here, is where you can say Armored Warfare died. The day MailRU made it clear (privately clear, this was never public knowledge) that they only wanted a cut of the massive amounts of money Wargaming was raking in with World of Tanks.


Obsidiancıların bi kısmı çoktan turtlerock a geçmiş. Hani zaten fason iş olduğu için uzun vadeli falan değildi ama beklenenden erken bitmesi ve iş gücü kaybı obsidianı zora sokabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kapasite doldurmak için tabii ki, açlıktan işsizlikten ağızlarının koktuğu bi dönemde contractor olarak alıp sabit maliyetleri kurtarmaya çalıştılar, işe aldıkları personeli eğittiler falan. Unreal enginele yapacakları yeni oyuna baya bi kişi kayacak zaten planları başından beri oydu da erken patladı biraz olay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...