Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 samaella said: bunu bize değil kızlara anlat :D sen evlendin mi. Bide ben evlenirsem benim dügün videosunu sen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kaldı 11 gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Theridone said: evlenmek, özellikle düğünle evlenmek mallıktır. aksini iddia eden yahudi torunudur şu lafını sana yalatacak bir kız ve biz hatırlıyor olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kız yahudi çıksın mı bir de işte al sana anadolu twisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: kız yahudi çıksın mı bir de işte al sana anadolu twisti Bu devirde yahudiyle evlenmek büyük fırsat Bkz: Drahoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi benim sülalem raad o konuda, bana bakmayın. batı'dan bahsediyorum ben. ki bizde kız almak da öyle kolay iş değil, altın kemeri var ıvırı var zıvırı var. takı sağlam geliyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dworgian said: Theridone said: evlenmek, özellikle düğünle evlenmek mallıktır. aksini iddia eden yahudi torunudur şu lafını sana yalatacak bir kız ve biz hatırlıyor olacağız pis herifler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dworgian said: benim normal gittiğim berber 40 lira alıo ya. 6 lira ney 70 veriyorum ben de amk. neyseki 6 ayda 1 gidiyorum. saçlar uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Allah bilir berber size yaslıyordur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 omzunda grind attırmıyorsan keyfi yok, hiç gitme evde kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 lan 15 TL saç-sakal olurum 15 günde 1 defa. Bir de sakala buhar tutup öyle traş ederler. Ne 40 ı ne 70 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bu düğün mallık, saça başa o kadar para verilir mi diyenler ilerde evlenirken gelip tekrar buraya post atsınlar bakalım sonuç ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 keko gibi türk kezbanı alan cezayı çekecek tabi ki. burada konuşulanlara ne bakıyosun. yok konsolosta evlenicez falan. tabi canım tabi paşam.. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ufak bi kilise dugunu istiyorum, sonra bahcede aileler ve yakin arkadaslarla kokteyl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Red said: saç kesiminin düzgünlüğü kesimden 1-2 ay sonra daha net belli oluyor. 3tl kesen adam 10 dakkada kesiyor ilk anda ulan hepsi aynı diyorsun. diğeri 45 dakkada kesiyor ve daha çok para alıyor. fakat 2 ay sonra bile yataktan kalktığında saçın düzgün oluyor. 2 ayda saç zaten papaza döner, kaç ayda bir gidiyosun berbere olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 pastanı kestiremeyeceksin bi teklik çıkmadan cebinden haberin yok. bıçak getirmeyecekler amk. arabayı süsleyeceksin, çingeneye dağıtmalık zarfa koyacak 5 liralarla evin peşinatını yiyeceksin. mekan kirası yemek testi derken kişi başı 150$ yemek fiyatı çekecekler, kayınvaliden olacak mal onu bile beğenmeyecek. anasına ayrı anasının anasına ayrı muamele cekeceksin.. ananız skilecek oğlum, türk düğünü bu, boru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o yüzden alacan yabancı kızı, keyfine bakacan tercihen Kuzeyden, yap bir kokteyl kızın memleketinde geçsin bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ha bi de 2 seneye boşanacaksınız. 200k yı sokağa atsan rüzgarla bi kısmı sana gelir. bunda o bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 MasterHapLo said: Theridone said: abi benim sülalem raad o konuda, bana bakmayın. batı'dan bahsediyorum ben. ki bizde kız almak da öyle kolay iş değil, altın kemeri var ıvırı var zıvırı var. takı sağlam geliyor o kadar. altin kemer ne aga boks mushabakası mı bu kirkpinar deste kucuk boy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Theridone said: abi benim sülalem raad o konuda, bana bakmayın. batı'dan bahsediyorum ben. ki bizde kız almak da öyle kolay iş değil, altın kemeri var ıvırı var zıvırı var. takı sağlam geliyor o kadar. Olm senin zaten evlenmiş olman lazımdı, yaşın geçiyordur bak memlekete gitme nişanlarlar direk dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 1000 dallı, trabzon burması mıydı adana mıydı öyle bişi vardı. 5 i bir yerde, set uzuyou bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bilekten omuza kadar bilezikler, kızın kolunu 3 kişi kaldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Esh said: pastanı kestiremeyeceksin bi teklik çıkmadan cebinden haberin yok. bıçak getirmeyecekler amk. arabayı süsleyeceksin, çingeneye dağıtmalık zarfa koyacak 5 liralarla evin peşinatını yiyeceksin. mekan kirası yemek testi derken kişi başı 150$ yemek fiyatı çekecekler, kayınvaliden olacak mal onu bile beğenmeyecek. anasına ayrı anasının anasına ayrı muamele cekeceksin.. ananız skilecek oğlum, türk düğünü bu, boru mu lan otelinden bir ingiliz yönlendir de evlenelim o zaman. adama bak. türk kızı diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bizim otel gümbette değil. cift lisanslı, doktoralı ingilizler sana bakmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bana bakar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar