JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi bu ülkede evleniceksen aşiretten birini bulup evlenicen, düğünde takılan kilolarca altın masrafları 100 kat fazla fazla çıkarır düğün tamamen boşa masraf yap nikah bitsin gitsin işte, ekstradan 15-20k kaçırmanın anlamı ne, evin yarısını döşersin o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) ooo. seti gezebiliyor muyuz bingil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sen anlamadin cekimin turunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: nereye gidecekseniz, parkta köpek boklarının üzerinde mi çekileceksiniz Ah be aynı kafa aynı duşunce yapısına sahibiz bu konuda amaaaa gel görkiiiii bunu insan gibi de hayvan gibide bi kadına anlatmak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 biz çekime 400 saç ve makyaja da 400 500 masraf ettiydik diye hatırlıyorum. erkeğin masraf tek. damatlık. kadının masrafı ohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben anlaşmamı yaptım valla asdasdsad limit koydum, o limitin altına getirdiğimiz bütün para "gez gör" fonuna yatırılacak, kimse erişemeyecek diye. atıyorum 20k yerine 15k'a gelirse gez gör fonuna 5k yatıyor, 2 defa yurtdışı seyahatı işte. çok aklına yattı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 JrStorMesT said: abi bu ülkede evleniceksen aşiretten birini bulup evlenicen, düğünde takılan kilolarca altın masrafları 100 kat fazla fazla çıkarır düğün tamamen boşa masraf yap nikah bitsin gitsin işte, ekstradan 15-20k kaçırmanın anlamı ne, evin yarısını döşersin o parayla aşiretten kız alırken vermen gereken altını vs yi nerenden vereceksin o önemli elbette askldşask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 barbu said: bingildak said: Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) ooo. seti gezebiliyor muyuz bingil? link veririm bebişim, siteyi açıyoruz 15-20 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GenjuroXXX said: bingildak said: nereye gidecekseniz, parkta köpek boklarının üzerinde mi çekileceksiniz Ah be aynı kafa aynı duşunce yapısına sahibiz bu konuda amaaaa gel görkiiiii bunu insan gibi de hayvan gibide bi kadına anlatmak çok zor sorması ayıptır, evlenince ne halt edeceksin? dere değil ki bu paçanı sıyırıp geçmeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 JrStorMesT said: abi bu ülkede evleniceksen aşiretten birini bulup evlenicen, düğünde takılan kilolarca altın masrafları 100 kat fazla fazla çıkarır Bizimki de aşiretten işte görecez bakalım ne gelicek :D gelende kredi borcuna gidicek mecbur , çünkü hem ev döşe hem düğün yap altından kalkamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: sen anlamadin cekimin turunu galiba. anladım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dugun icin su masraflarin altina girilmesini aklim kaldirmiyo benim, cok acayip. turkiyede dugun zaten maymunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 evlenmeyin arkadaşlar manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: sorması ayıptır, evlenince ne halt edeceksin? dere değil ki bu paçanı sıyırıp geçmeye çalışıyorsun? Karşılığında aldığım bazı sözler var , o şartlarla yapıyorum şu anki yaptıklarımı da mesela düğünde ne takılırsa takılsın o kredi borcu kapanıcak gerekirse 1 bilezik bile kalmasa kapatıcaz şeklinde anlaştım neyseki sözünde sadık duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genjuro sen gelinbaşıydı düğün fotoğrafıydı kro kro işlere para verecek adam mıydın, eş seçimini de eleştirmek istemiyorum tanımadan ama ne olmuş sana böyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Abi kimler evleniyo, uruyo ya. Sonra chp yi falan elestiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: dugun icin su masraflarin altina girilmesini aklim kaldirmiyo benim, cok acayip. turkiyede dugun zaten maymunluk. köylüler o yüzden. sanırım bunun için biraz daha modern çağı yakalamış bir kız ve ailesiyle evlenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 axedice said: Genjuro sen gelinbaşıydı düğün fotoğrafıydı kro kro işlere para verecek adam mıydın, eş seçimini de eleştirmek istemiyorum tanımadan ama ne olmuş sana böyle =( Pantolon gömlek nikah masasında imza atıp geçicek hatun bulmak inan çok zor özellikle türkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bi tane kız, arkadaşıma düğün öncesi 20bin tl sırf balayı masrafı çıkarttı lan. bu arada daha evlenmediler henüz sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yok abi pantalon gömlek değil de kredi mredi bilmiyorum bana çok saçma geliyor kadının senden bunları istemesi, borca sokması seni evlilik için (evlilik organizasyonu için) hiç nazar proclamayı göze almıyorum, tahtaya vurup uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Red said: köylüler o yüzden. sanırım bunun için biraz daha modern çağı yakalamış bir kız ve ailesiyle evlenmek lazım. Hiltonun balo salonunda düğün yapan abuk sabuk tipler de bunu modernlik olarak mı adlandırıyo o zaman? 20.000tl balayı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi ben böyle kot gömlek nikah yapayım devam edeyim istiyorum hani nikahta eşy degilde ilerde devlette sıkıntı çıkmasın diye otelde vs düğün müğün iğrenç ya yavşaklık yalakalık ıyyyy ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GenjuroXXX said: JrStorMesT said: abi bu ülkede evleniceksen aşiretten birini bulup evlenicen, düğünde takılan kilolarca altın masrafları 100 kat fazla fazla çıkarır Bizimki de aşiretten işte görecez bakalım ne gelicek :D gelende kredi borcuna gidicek mecbur , çünkü hem ev döşe hem düğün yap altından kalkamadım valla sizde olmadı mı kızı alırken altın takma fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben evleneceğim zaman yurt dışında konsoloslukta yapıcam ya. (inşallah yani) 1 kere çektim tantanayı, bir daha çekmeyeyim mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Red said: bi tane kız, arkadaşıma düğün öncesi 20bin tl sırf balayı masrafı çıkarttı lan. bu arada daha evlenmediler henüz sdfdfs maldivlere gidiyorlar kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar