Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e öyle geliyor. bunu ben değil eski hakem kurulu başkanı söyledi. hakem sayısı arttırılınca oluşan açıklığı noobun noobu adamlarla kapatıyorlar. sonra büyük takım maçınca eli ayağı birbirine giriyor. fifa kokartlı hakemlerimizin de hali iyi olsa bu kadar tartışılmazlar. kokartı giden bile var iyicene boktan hakeme dönüştüğü için, aydınus falan. MHK başkanı bile hakem değildi geçen haftaya kadar.
Mesaj tarihi:
Penaltı kavgaları it dalaşından başka birşey değil abi. Ben Beşiktaş'ın da Galatasaray'ın da penaltı rekoru kırdığı sezonları hatırlıyorum, hiç penaltı alamadığı da. Çok penaltı veriliyor tamamen geçersiz bir argüman, son dakikalarda olması ve sayısı her zaman bir istatistiktir. Fakat 6 penaltıyı açtığımız vakit haksızlar da yok değil, verilmeyenler de var diyorlar, onlar da kendilerince haklı.

Fakat özellikle puan kaybı riskinin artık göte dayanan yumurta olduğu anlarda ceza sahasında kaos futboluna dönünce organizasyon penaltı sayısı artar. Gol sayısı da artar. Fakat Fenerbahçe, Ersun'un öncesi ve sonrası diye bıçak gibi ayrılmış durumda; Emenike'nin umrunda değil kalmak, Sow ilk yıl 3,5 kazanırken bu sezon sözleşmesi gereği 1.5'a indi; muhtemelen gidecek. Kuyt'ın boş koşuları taraftarı baya oyalıyor "oo hırslı" diye ama tamamen çaresizlikten, nerde o ilk zamanlardaki GG-Kuyt uyumu ve bindirmeleri. Mehmet Topal dışında dağılmış durumda takım form olarak; o yüzden bu penaltılar falan pek ilgilendirmemeli Bjk ve Gs'lileri
Mesaj tarihi:
Rıdvan Dilmen; "Pozisyonun tekrarını dikkatlice izledim. Erciyes ceza sahasına yüksek top gelirken Gökhan Gönül'ün Mehmet Akgün'ü itmesiyle oyuncunun dengesini bozuyor" diyerek elle oynamadan önce Mehmet Akgün'e yapılan olası bir faulün olduğunu aktardı.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Son iki haftadır takım oldukça karakterli oynuyor. Rakip takımlara pozisyon vermedik neredeyse. Tek can sıkan şey tribünlerin boş olması. Pasolige çok fazla anlam yüklemeyin. Başvuru sadece 3 dk sürüyor. 10 gün içinde de kart elinize geliyor. Bu kartı seve seve çıkartacaksınız zaten. Maça çok sık yada hiç gitmeyen biri dahi olsanız , çıkartın cebinizde dursun. Yarın birgün bir arkadaşınız hadi maça dediğinde çakılı kalmazsınız.
Mesaj tarihi:
janis said:

Son iki haftadır takım oldukça karakterli oynuyor. Rakip takımlara pozisyon vermedik neredeyse. Tek can sıkan şey tribünlerin boş olması. Pasolige çok fazla anlam yüklemeyin. Başvuru sadece 3 dk sürüyor. 10 gün içinde de kart elinize geliyor. Bu kartı seve seve çıkartacaksınız zaten. Maça çok sık yada hiç gitmeyen biri dahi olsanız , çıkartın cebinizde dursun. Yarın birgün bir arkadaşınız hadi maça dediğinde çakılı kalmazsınız.
Yanlış düşünüyorsun. Passolig'i ne kadar az kişi çıkartırsa, o kadar geri adım atma ihtimalleri artıyor. Tribünlerin bu hali önümüzdeki sezon da devam ederse görürüz yeni düzenlemeleri.

Çıkartmayın şu kartları, gitmeyin stada bi süre.
Mesaj tarihi:
janis said:

pasolige gelmeden önce sezon başından beri aziz'in satışa çıkarmadağı 10 bin kişilik okul açık tribünü biletleri var.stadın boş olması, pasolig den çok aziz ile alakalı.
Mesaj tarihi:
Mevsime göre normal dolulukta tribünler. Havalar ısınınca artmazsa sorun.

Passolig aslında güzel uygulamada, ama bazı şeyleri değiştirmeleri lazım. Mesela Fenerbahçe passoligimle GS vs BJK maçına girebilmeliyim. Fenerbahçeliden 80 Tl alıp Mersin İdman Yurdunun taraftarına 30 Tl olmaması lazım. Banka kartı özelliğini kaldırmaları lazım. İlk başta aklıma gelenler bunlar.
Mesaj tarihi:
Ya zaten başka takımın kartıyla gidip alabiliyorsun diğer takımlara da yanılmıyorsam. Sadece gişede basarken takım logon gözüküyor diye sorun olur diyorlardı da adam gibi gidersen neyin sorunu olacak...
Mesaj tarihi:
Kartı TFF olarak çıkartırsan (yani takın belirtmeden) gidebilirsin maçlara. Valla benim gibi anarşist , tinerci , asker kaçağı vs her hangi bir sabıkası olmayan işinde gücünde ve amacı sadece keyifle maç izlemek olan adamlar için 10 numara bir uygulama pasolig , hatta şu aptal tüpcünün en iyi ve başarılı icraatı. Geçen maça 5 yaşındaki oğlumuda götürdüm. Hatta açığa girdik ve çok temiz bir ortam vardı. Amacı sadece maç ve takımını izlemek olan insanlar. Siz farklı bir heyecan içindeyseniz stada gitmenize gerek yok. Istanbulda sayısız semt ve mekan var.
Mesaj tarihi:
Amacı sadece maç ve takımı izlemek olan adamları toplamak istiyorsanız beleş bileti keseceksiniz, otomatik olarak zaten bitiyorlar.

BJK tribünlerinin tarihindeki en rezil 5-6 senelik dönemi Demirören zamanında oldu. Adam bıçaklamadan, 3 kere sahaya girmeye kadar hepsi Demirören'in dağıttığı beleş biletlerle girenler tarafından yapıldı. Bu adamları tribündekilerin çoğu tanıyordu vs... Denizli maçında Yeter Demirören diyenleri tribünde döven de bu adamlardı.

Demirören gittikten sonra BJK tribünlerinde tek olay yaşandı o da geçen yıl ki sahaya girme. Onun da zaten olayını gördük, yine beleş bilet + provakasyon vs... taraftarla da alakası yoktu. Direkt siyasi vs...

Beleş bilet ile adam sokacağına maça sattığın takdirde zaten olaylar %80 oranında direkt düşüşe geçiyor.
Mesaj tarihi:
Bu güvenli uygulamadan yararlanmak için dayatılan tayyibin Bankası zorunluluğuna boyun eğmeyeceğim ve . Sen onlara yardım ve bağışta bulunabilirsin janis
Mesaj tarihi:
Fistan said:

sanki diğer tribünler dolu
sen de azize yüklenicem diye takımı kötüleyenlerdensin ha, zararlı tayfa

takımı kötüleyen birşey mi yazmışım?okul açıkta geçen sene 8-9 bin kombine vardı, bu sene de satışa çıksa en az 5 bin olurdu.ayrıca biletler satışa çıksa, passolig alacak bir ton insan var.onun dışında maraton ve fenerium tribünleri boş sayılmaz, migros tribününü zaten bedava girenler dolduruyor.

janis said:

Kartı TFF olarak çıkartırsan (yani takın belirtmeden) gidebilirsin maçlara. Valla benim gibi anarşist , tinerci , asker kaçağı vs her hangi bir sabıkası olmayan işinde gücünde ve amacı sadece keyifle maç izlemek olan adamlar için 10 numara bir uygulama pasolig , hatta şu aptal tüpcünün en iyi ve başarılı icraatı. Geçen maça 5 yaşındaki oğlumuda götürdüm. Hatta açığa girdik ve çok temiz bir ortam vardı. Amacı sadece maç ve takımını izlemek olan insanlar. Siz farklı bir heyecan içindeyseniz stada gitmenize gerek yok. Istanbulda sayısız semt ve mekan var.

bir maç migros üstün ortalarına gir, aynı şeyleri söylebilecek misin acaba.pasolig ile hiçbir olay engellenemez, tek dertleri rant.
Mesaj tarihi:
Mersin IY maçında migros üstteydim. Tamda ortadaydım. Herhangi olumsuz bir olay göremedim. Hatta oldukça fazla bayan taraftar vardı.

Neyse benim hayatında 3 kere gitmiş yada gitmemişlere lafım yok. Önceki senelerde sürekli gelipte , bu sene pasolig almaya üşenenlere yazıyorum. Artık stadı doldurmak gerek.
Mesaj tarihi:
Önceki yıllarda gelip bu sene gelmeyenler passolig'e üşenmiyor, tepki gösteriyor.

Tepki gösterme sebepleri de gayet haklı. Yok yere birilerinin cebine para giriyor, insanlar mecbur bırakılıyor böyle saçma bir olaya falan.
Mesaj tarihi:
stadın en canlı dolu tribünü olan okul açıka kombine çıkmadı, bilet satılmıyor.insanlar neden gelsin maça, 5 yıldır kombine aldıkları yere, aziz egosu yüzünden kimseyi sokmuyor.üstüne ersun'un gönderilmesi filan, soğudu herkes.basketbola yöneldik artık.stadın boş olmasının sebebi sadece pasolig değil yani.
Mesaj tarihi:
Senebaşında kombine alanlara defult passolig verdiler.

GFB'ye iyi yaptı ama getirdiği adamlar Anadolu GFB'de ayri mal.

Kısaca kaliteli taraftar dk 34'de kendini belli ediyor hala.
  • Yeni Oluştur...