Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler yeter artık bırakın şu yok kaleci yok hakem işlerini. bunu her takım için söylüyorum.

bir hafta bize ofsayt gol veriliyo hakem satın alınmış deniyo sonraki hafta aynısı size oluyo.

bi hafta bi kaleci hata yapıyo şike deniyo, ertesi hafta başka kaleci sizin maçta hata yapıyo.

futbol bu. hata yapmayan hakem, kaleci yok. bizim ligimizde kaliteli hakemlere, kalecilere sahip değil dolayısıyla ağlamak iyice yersiz. her takım için komik kaleci, hakem hataları bulunabilir.

zaten yeterince kalitesiz futbol bölümü, şu muhabbetlerle iyice sıçmayın içine.

trde şu muhabbetler bi bitse, hakemler ve kaleciler daha az hata yapacak.
Mesaj tarihi:

hee semih ve holmene FB'ye karsi oynayamaz maddesi koydurup Ertugrul'a koydurmamak.

gecen hafta meirelessin golu.

hakem hatasi dedigin ofsayt:

sikeden men yemis iki takim ve kulup baskani.

ve futbolda bunlar var diyorsun ha?

Mesaj tarihi:
oh mis gibi, her maç 6-0 yenelim, 3 tanesi beleş penaltı, 3 tanesi ofsayt olsun. hatalı kararlardan sadece fenerbahçe puan kazanıyor sanan ergenler kudursun.
Mesaj tarihi:
2 Yıl önce şike yapan ve hala küme düşürülmeyen bir takımın hala ligde olmasının sonuçları bunlar.

Yapacak bir şey yok.

Türkiye iyice çete, kanunsuzluk ülkesi oldu tekrar. Futbolda daha ağır bu sefer.

Fb yapacak tabiki böyle şeyler, ben de şike yapıp düşürülmesem ben de yapmaya devam ederim ahlaksızlık.
Mesaj tarihi:
escape said:

2 Yıl önce şike yapan ve hala küme düşürülmeyen bir takımın hala ligde olmasının sonuçları bunlar.

Yapacak bir şey yok.

Türkiye iyice çete, kanunsuzluk ülkesi oldu tekrar. Futbolda daha ağır bu sefer.

Fb yapacak tabiki böyle şeyler, ben de şike yapıp düşürülmesem ben de yapmaya devam ederim ahlaksızlık.

ya kes.
Mesaj tarihi:
Aaa yine çakmışız be Rıdo, neyse canımız saolsun sdfg
AĞLAYIN ULAN DEVELER!!1

vergi borcu namus borcudur ayrıca oldboylar unutmayın, elalemin parasıyla drogbalar sınayderlerle oynaşırkene iyiydi tabii, ee tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olurmuş...
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Aaa yine çakmışız be Rıdo, neyse canımız saolsun sdfg
AĞLAYIN ULAN DEVELER!!1

vergi borcu namus borcudur ayrıca oldboylar unutmayın, elalemin parasıyla drogbalar sınayderlerle oynaşırkene iyiydi tabii, ee tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olurmuş...

Saçma sapan konuşma elalemin paraları ne demek?

Şike, arazi mafyalığı ve silah kaçakçılığı yaparak aklanan kara paralarla yürüyen klubün taraftarı olarak biraz cesaretli konuşuyorsunuz.

Başkanınızın soğukta götünüz donar halde çağlayanda bekledniz ama o çıkar çıkmaz marmaraya binip tayyibe yanlayarak hem size ihanet etti hem davasına. Atatürkün takımımıymış, askerleriymiş... Hadi oradan.

Avrupaya rezil ettiniz beşiktaşla birlikte yıllardır, galatasaray bu haliyle bile liderliğe oynuyor ve türk futbolunu katledenlere rağmen birşeyler yapmaya çalışıyor.

Beşiktaş ile Galatasaray'ın kıyaslanmasından hoşlanmıyorum aslında aynı segment takımları değil çünkü beşiktaş takımı ve taraftarı = anadolu taraftar ve takımı dır benim için, ama sonuçta avrupaya gidiyor köy takımlarıyla bile oynasa gidiyor yani.

3 4 yıldır tek masrafı yurtiçi harcamalar olan takımın taraftarları avrupa takımı hakkında böyle konuşmasın. Terbiyesizlik yapmayın, yabancı sınırı zırvalığı olmasa 5 para etmez türk oyunculara o kadar para verilmese galatasarayın ne halde olacağını siz daha iyi biliyorsunuz. Bu yabancı kuralımı çıkartan beşiktaş ve fenerbahçenin lobisi ve başkanları. Destek verdiler vs... Sırf galatasarayın önünü kesmek için.

Rezil ediyorsunuz avrupaya, galatasaray 2 yıl üstüste gidiyor çeyrek final, 16 ve emirates cup vs türkiyenin imajını düzeltiyor, sonra galatasaray yine köyü oluyor...

Pffd
  • Yeni Oluştur...