Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hakan Şükür, sol bekteki Hakan, Terim, Emre, Okan. Bunlar aklıma gelenler (kalanlar). Elemanda FEM dersanesine gidiyordu, Feto'nun dergahmı desem evimi desem bunların kamp alınına yakınmış, Fetodan çıkıp bunlara morele gidiyorlarmış bu gençler. Sene 95'mi 96'mi neydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=le_B0_fu5jA buna da lolo yapıyorsanız rugby oynayın, tiplere bak bir de itiraz ediyorlar tipin ayağı değmemiş olabilir zaten deyse et kopacak mübarek, elleri bahsetmiyoruz bile zaten ha birde ford var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27170944.asp said: Emenike yine restini çekti: O varsa ben yokum Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Emmanuel Emenike'de kriz sürüyor. Son Kongo maçında hocası Keshi'nin kulübü bile olmayan Uche Nwofor'u oynatıp kendisini yedek bırakmasına kızan Emenike, "O olduğu sürece Milli Takım'a gitmem" restini çekti. Nijerya maçı 3-2 kaybedince Emenike'nin hocasının üzerine yürüyüp, "Sorumlu sensin" dediği ve kapıları tekmelediği iddia edilmişti. Nijerya'nın Observer gazetesi, "Bu çekişme milli takıma zarar verecek" yorumu yaptı. Nijerya yarın Güney Afrika ile karşı karşıya gelecek. 2 senede dötü kalktı köylünün, Yanalın başını yedi doymamış. Gelecek ilk iyi teklifte... http://www.youtube.com/watch?v=nuEk7og8204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Nijeryalı futbolcumuz Emmanuel Emenike, son günlerde çıkan haberlerin aksine, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi. Nijerya Milli Takım kampında bulunan Emmanuel Emenike, FB TV’nin sorularını telefonla yanıtladı. Milli takımdaki hocasıyla hiçbir problem yaşamadığını belirten Emenike, "Son günlerde Türk Basınında, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü ile problem yaşadığıma dair haberler çıkıyor. Böyle bir şey yok. Hocamla hiçbir sorun yaşamadım. Şu anda da onunla birlikteyim ve Güney Afrika ile oynayacağımız maçla ilgili konuşuyoruz. Beni, Güney Afrika maçını düşünerek Kongo maçında dinlendirdiğini düşünüyorum. Böyle haberlerin niye çıktığını anlamıyorum. Buna bir son vermeleri gerekiyor. Genç oyuncular için kötü bir durum bu. Tekrar ediyorum ne benim hocayla, ne de onun benle bir problemi var" dedi. Emenike, bu hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor maçı hakkında ise, "Geçen sene Trabzonspor’u deplasmanda mağlup etmiştik. Yine öyle olacağını düşünüyorum. Takımla birlikte çalışamıyorum ama eminim en iyi şekilde hazırlanıyorlardır. Güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ee olay ne fatih ürek sana mı koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valequenta said: Şunu komik bulan bir adam ya orta okulludur ya da özürlü falandır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kompleksli misiniz lan noluyor. giden olur diye paylastik adamlar alinmis ahah. biri de gaza gelmis komik buldun falan filan. problemli misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Of fatih ürek manyak eğlendirir yanlız,buraya gelse giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Sahanın ortasına kek kalıbı koyup oyuncuları içeri dolduralım ya, bu aralar böyle kutlamalar moda sdfsdagfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 moriartynin homofobik oldugunu biliyoruz da herkes mi oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 siz onu da beceremezsiniz, ip kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 new yorkta yaşayan milyon tane fenerli vardı patide iyi ki paylaşmışsın kardeş sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valequenta said: moriartynin homofobik oldugunu biliyoruz da herkes mi oyle senin de Fenerfobik bir şizofren olduğunu biliyoruz mesela, ama herkes öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ben böyle bir R görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 of homofobik ve fener dusmani bir galatasarayli olmasi uzerinden espriler yapalim diye adam orta acmis lan. BALOTELLI NE ZAMAN GELIYO KARDES? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 petlerimi tauntladim selam tatar apple fizzle ve lube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ooo pet diyip fizban'den fizzle diye espriler yapmaya calisma falan. biraz daha konusursa unity'ye donecek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 liebe'ye lube demesi hosuma gidiyor, digerleri meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valequenta said: petlerimi tauntladim selam tatar apple fizzle ve lube tauntla tauntla, yakında Unity'e geçersin, hesap bol sende nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ibnoş ya nerden bulup da bağdaştırdı beni allahın mal lubesi ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 valequenta said: moriartynin homofobik oldugunu biliyoruz da herkes mi oyle ben homofobik olacak kadar gerikafalı değilim bu bir. kimsenin dünyasını kendi beynin kadar küçük sanma bu iki. "ee olay ne yani sana mı koydu" cümlesinden de homofobiklik çıkarımını yapman inanılmazmış bu üç. aksine böyle bi şeyi 2014 yılında, bu çağda komik bulup paylaşmana bi cevaptı. kaç yaşındasın hem böyle bir şey paylaşıyorsun, hem aldığın cevabı anlayamıyorsun. sıfır iq said: kompleksli misiniz lan noluyor. giden olur diye paylastik adamlar alinmis ahah. biri de gaza gelmis komik buldun falan filan. problemli misiniz bu arada gördüğüm en komik geri vitesi yapmışsın, keşke biraz bekleyip ilerden dönseydin. sadece kusura bakmayın aptalım yazsan en azından canın sağolsun derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 ben homofobikim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 @moriarty bi 8-9 defa daha guncellersen yazini cevap verilebilecek seviyeye gelir belki, simdilik cok zayif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 anlaman için 8-9 güncelleme gerekmesin sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar