Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Hakan Şükür, sol bekteki Hakan, Terim, Emre, Okan. Bunlar aklıma gelenler (kalanlar). Elemanda FEM dersanesine gidiyordu, Feto'nun dergahmı desem evimi desem bunların kamp alınına yakınmış, Fetodan çıkıp bunlara morele gidiyorlarmış bu gençler.

Sene 95'mi 96'mi neydi bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27170944.asp
said:
Emenike yine restini çekti: O varsa ben yokum

Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Emmanuel Emenike'de kriz sürüyor.
Son Kongo maçında hocası Keshi'nin kulübü bile olmayan Uche Nwofor'u oynatıp kendisini yedek bırakmasına kızan Emenike, "O olduğu sürece Milli Takım'a gitmem" restini çekti.

Nijerya maçı 3-2 kaybedince Emenike'nin hocasının üzerine yürüyüp, "Sorumlu sensin" dediği ve kapıları tekmelediği iddia edilmişti. Nijerya'nın Observer gazetesi, "Bu çekişme milli takıma zarar verecek" yorumu yaptı. Nijerya yarın Güney Afrika ile karşı karşıya gelecek.

2 senede dötü kalktı köylünün, Yanalın başını yedi doymamış.
Gelecek ilk iyi teklifte...
http://www.youtube.com/watch?v=nuEk7og8204
Sosyal ağlarda paylaş

Nijeryalı futbolcumuz Emmanuel Emenike, son günlerde çıkan haberlerin aksine, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi.

Nijerya Milli Takım kampında bulunan Emmanuel Emenike, FB TV’nin sorularını telefonla yanıtladı. Milli takımdaki hocasıyla hiçbir problem yaşamadığını belirten Emenike, "Son günlerde Türk Basınında, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü ile problem yaşadığıma dair haberler çıkıyor. Böyle bir şey yok. Hocamla hiçbir sorun yaşamadım. Şu anda da onunla birlikteyim ve Güney Afrika ile oynayacağımız maçla ilgili konuşuyoruz. Beni, Güney Afrika maçını düşünerek Kongo maçında dinlendirdiğini düşünüyorum. Böyle haberlerin niye çıktığını anlamıyorum. Buna bir son vermeleri gerekiyor. Genç oyuncular için kötü bir durum bu. Tekrar ediyorum ne benim hocayla, ne de onun benle bir problemi var" dedi.

Emenike, bu hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor maçı hakkında ise, "Geçen sene Trabzonspor’u deplasmanda mağlup etmiştik. Yine öyle olacağını düşünüyorum. Takımla birlikte çalışamıyorum ama eminim en iyi şekilde hazırlanıyorlardır. Güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

moriartynin homofobik oldugunu biliyoruz da herkes mi oyle

ben homofobik olacak kadar gerikafalı değilim bu bir.

kimsenin dünyasını kendi beynin kadar küçük sanma bu iki.

"ee olay ne yani sana mı koydu" cümlesinden de homofobiklik çıkarımını yapman inanılmazmış bu üç. aksine böyle bi şeyi 2014 yılında, bu çağda komik bulup paylaşmana bi cevaptı. kaç yaşındasın hem böyle bir şey paylaşıyorsun, hem aldığın cevabı anlayamıyorsun.

sıfır iq said:

kompleksli misiniz lan noluyor. giden olur diye paylastik adamlar alinmis ahah. biri de gaza gelmis komik buldun falan filan.

problemli misiniz

bu arada gördüğüm en komik geri vitesi yapmışsın, keşke biraz bekleyip ilerden dönseydin.

sadece kusura bakmayın aptalım yazsan en azından canın sağolsun derdik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...