Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

maç hakkındaki yorumum ciddili, görmek istemeyen açmayabilir

fener maçı oyunuyla haketti evet.
maçın başında 1 adet penaltısı verilmedi.
ikinci el ise net bir penaltı değil, adamın kolu vs kapalı çünkü.

emenike'nin kırmızı kartı verilmedi. 1 sarı gördü son dklarda, bir de çifteyle daldı bir adama takla attı adam orda verilmesi gerekiyordu o es geçildi.

rizenin kırmızı kartı ilk pozisyon sarı için ağır karar, ikinci sarı doğruymuş. baktım şimdi. ama genel olarak o herif baya agresif oynamış oyunda kırmızıyı haketti yani.

rizenin hiç top oynamaması beni çok rahatsız etti. bu adamlar son 2 deplasmanda 6 puan aldılar. bu maçta resmen kaleye gitmek istemediler falan. zencileri oyundan çıktı sakatlık vs diye... biraz burnuma kötü kokular geldi...

fb'nin 1 penaltısı daha verilmedi emenike düşürüldü, toplam 2 penaltı etti. ve her pozisyonda kendini yere atmaya çalışan fbli futbolcular vardı, penaltıdan medet ummaktan kastım buydu benim.. geerek yok bu hareketlere.

neyse fb haketti bu maçı. sadece bu tarz hareketlere gerek yok normal olarak da alırdı maçı zaten. 1 penaltı kazandın atamadın. karşı takımdan 1 kırmızı kart çıktı 10 kişiye karşı zar zor gol attın. ee ne olacak daha? at işte golü ne penaltı diye yırtıyosun kendini. başının gözünün sadakası olsun vs de ne bilim.

Mesaj tarihi:
Bence saygısız olmazsanız bütün sorun çözülür. Ben de bu forumda sevmediğim bir sürü adam var, ama tutup engellemeye çalışmıyorum kendilerini, okumuyorum ya da hesaba saymıyorum.. Şurda açık açık şunu engelledim bunu emgelledim diye şov yapmak direkt saygısızlıktır. Nasıl yetişririliyorsunuz aileniz tarafından anlamak güç,
Mesaj tarihi:
aahahah çok güzel, başlığa mesaj varmış diye gözüküyor ama o aslında yoğ. kendi taraftarını bile canından bezdiren adamın 1231245321 kere ağlamasından bizi kurtardığı için modez yapımcılarına sevgilerimi iletiyorum
Mesaj tarihi:
kuyt bundan önce kullandığı 3 penaltıdan sadece 1 tanesini gol yapabilmiş, niye bu adama kullandırıyorlar penaltıları anlamıyorum, maç içerisinde de iyi şut atmıyor zaten, pasları da vasat. daha iyi kullanabilecek bir sürü adam var sahada, harcatıyorlar penaltıları.
Mesaj tarihi:
S-H said:

kuyt bundan önce kullandığı 3 penaltıdan sadece 1 tanesini gol yapabilmiş, niye bu adama kullandırıyorlar penaltıları anlamıyorum, maç içerisinde de iyi şut atmıyor zaten, pasları da vasat. daha iyi kullanabilecek bir sürü adam var sahada, harcatıyorlar penaltıları.

hakkaten bu sezon fenerasyon penaltılar yoluyla destek sağlıyor
siz de biz zahmet antremanlarda pratik yapın
Mesaj tarihi:
Catze said:

ersun yanal diye bağıranlarınkini iptal ettirmiş

http://www.sporx.com/yanal-tezahurati-kombineleri-iptal-ettirdi-SXHBQ420452SXQ?utm_source=Google
gitmeyenlerinkini de iptal etmis. direk tum blok yani.
  • Yeni Oluştur...