Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Krasiç said: Yaz aylarında sakin bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe'de yaz aylarında elden çıkarılamayan ve A2 takımı ile çalışmalarına devam eden Milos Krasic, Sırp basınına sitem etti. La Liga ekiplerinden Elche'ye transferinin gerçekleşemediğini kaydeden Sırp oyuncu, "Elche'ye transferim gerçekleşmediyse, benim yapabileceğim bir şey yok. Kulüp son 20 günde transfer yapamadı. Sebebi de, o fair-play mi ne diye çağırdıkları şey. Benim bir pişmanlığım yok. La Liga'da gerçekten oynamak istiyordum" ifadelerini kullandı. ŞAŞIRTAN 'PARA' SÖZLERİ... Kayda değer başka kiralık teklifi almadığını belirten tecrübeli oyuncu, ücretinde indirim yapmaya da yanaşmadığını söylerken, "Geçen sezon bir miktar paradan vazgeçtim ve ayrıldım. Bu sezon aynı hatayı yapmadım. Artık başka bir takıma gitmek benim için ödül gibi. Şu anda profesyonelim ve ne deniyorsa onu yapıyorum. İdmana gitmek bana ağır gelmiyor, olması gereken o" diye konuştu. "SÖZLEŞMEMİN FESHEDİLMESİNİ TALEP EDECEĞİM" Sarı-lacivertlilerden ara transfer döneminde ayrılmayı umduğunu belirten orta saha, "Kış aylarında kesin olarak ayrılacağım. 30 yaşına geldim. Menajer ile konuşacağım ve sözleşmemin feshedilmesini talep edeceğim. Eğer kabul edilmezse de, futbolda kiralama diye bir şey de var, değil mi?" diyerek sözlerini noktaladı. Fenerbahçe'nin 2012/13 sezonu başında 7 milyon euro bonservis ile Juventus'tan kadorya kattığı, geçen sezon Fransız ekibi Bastia'ya kiraladığı ve 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan oyuncusu, sarı-lacivertli takımdan yıllık 2,3 milyon euro ücret alıyor. Şimdi buna küfredilmez de napılır, ulan nereye gitsen tutunamıyorsun kimse istemiyor üstüne kulübü suçluyorsun. Yobo denyosu da tek kuruş inmem başka takıma gidersem demiş, heralde tüm yıllığı aldı da gitti şopar, adam sandıydık oysa, şimdi gider Nijerya ligine anca. Stochu bi Araplara kakalayabilsek, az itliği bırakıp top oynasa kanarlar hemen ama pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 said: o fair-play mi ne diye çağırdıkları şey. Sırf şöyle bi kalıp var mı diye sırpça öğrenicem. Ne biçim sallama bişey lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 they call fair-play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 SeaGle said: said: o fair-play mi ne diye çağırdıkları şey. Sırf şöyle bi kalıp var mı diye sırpça öğrenicem. Ne biçim sallama bişey lan bu. that they call if it is fair play or sth which is thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Sirpca ingilizceye ne kadar cok benziyomus, 2 kisi de sirpca biliyomus helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sirpcanin ingilizceyle alakasi yok aptal olma lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Başkan Yıldırım, Habertürk'e verdiği röportajında, "Volkan gerekirse antrenör, idari menajer olacaktır. Her konuda iyi bir Fenerbahçelidir. Milli Takım'a alınmaması oradaki teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerektiğini de ben buradan söylüyorum. Alınsaydı bazı yerlere mesaj olurdu" dedi. (Star) Aziz Başkan veliahtını seçmiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 eee hani habertürk tesislerden bile giremiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bir klup başkanı düşünün. sırf goygoycusu diye leş volkan'ı savunup galatasaray'ın futbolcusuyla birebir tartışmaya giriyor. ulan tc'ye hakaret nedir ya sdfsd. alt tarafı demirören'i sevmiyor adam. sanki atatürk'ün elini sıkmadı ake. bi de melo'ya dava açacakmış sdfds. ünal aysal çıkıp volkan şöyle böyle diye oturup ciddi ciddi tartışmaya girse sayfalarca gözyaşı dökülür. melo eğer başarılı performans ergiliyor olmasa muhattab olmazlar da şuan resmen melo'yu göndertmeye çalışıyorlar. bi de işin acı tarafı ilk olarak melo'ya laf eden adam demirören'di. sanki adam keyfine tepki koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Başarılı olmasa zaten GS'lilerde kayar, bu kadar sene GSde de oynayamazdı asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 neyseki adnan polat yok. keita'yı gönderdiği gibi melo'yu da gönderirdi. keita'nın da suçu kaka'ya kırmızı kart göstertmekti yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 keitanın suçu kaçak elektrik kullanmasıydı. http://www.youtube.com/watch?v=le_B0_fu5jA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Kart yine de haklı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sarı kart doğru sonuçta sdfdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sdf ler aynı olmuş değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 olm o degil de bugun aklima ne geldi bu emre beloz futbolu birakip td falan olucak daha fenere ooh sictik tr futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Turk futbolu zaten gereken yarayi gs ve a2 takimiyla aliyor. Bi Emreden ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 keita çok güzel atıyordu kendini ya her seferinde öldü sanıyordum asşlkfjasş yalnız video nun başında ki pasta çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 nerde la pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Emre TD olmak istemiyorum demişti, Futbol'dan Sorumlu bıdı bıdı olur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 şükür abisinin arası rte ile açılmasa kesin vekil olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 emre cemaatci mi akpci mi hala bilmiyorum ben. hatta bence adam cok iyi, kimse anlamiyor hangi safta oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Emre çok net cemaatçiydi. Ama yol ayrımında seçimini diğer taraftan yana kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Emre dahil bütün GS'ın UEFA kadrosu Cemaatçi, adamlar Feto'şun elini opmeye gidiyorlarmış, diye bir arkadaşım anlatırdı hep. Şimdi nedirler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hakan abileriyle gidiyorlardır muhtemelen şaşırmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar