Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 gerçi emenikeninkine pipi denmez heralde
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 çok yedin biliyon ondan heralde eheheh
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim. önce bana boş gözlerle baktı. sonra... bam! bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Cons said: annen sigara içerken anlatmıştı anan anan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BulletRide said: arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim. önce bana boş gözlerle baktı. sonra... bam! bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak Bu ne ya, kim bu? Ayrıca kaldırıp mı vuruyor 35cm ne ak ahah
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 "Tatar Ramazan" said: BulletRide said: arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim. önce bana boş gözlerle baktı. sonra... bam! bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak Bu ne ya, kim bu? Ayrıca kaldırıp mı vuruyor 35cm ne ak ahah gay misin. kalkık mı 35cm inik mi 35cm diye düşünmüşsün hemen ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 aptal mısın birader? normal bişey mi o hikayedeki? hem sanane ... kafalı
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 büyük başgan melo'ya giydirmiş sdfssdfs. fenerasyon'a laf kondurtmamış.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Önce, "Susmayan Cim Bomlu olsun"diyerek kalabalığı sakinleştiren Volkan, can güvenliği açısından kalabalığın dağılması gerektiğini söyleyerek yoğunluğun azalmasını sağlamaya çalıştı. Volkan daha sonra Alper ve yetkililerle birlikte mağazadan uzaklaştı.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ulan volkana mı güliyim, susmayan cimbomlu olsun denince hereksin susmasına mı güliyim sdfd. ne cins milletiz ya ahhaahhahaha
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 memlekette akıllı yok ya ahahahahhaahsd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 konuşanın ağzına kobra girsin deseymiş!!
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ahahahhaahahah aziz “Volkan bu kulüpte ileriki dönemlerde yönetici olacak kalitede bir insandır. Gerekirse de antrenör, idari menajer olacaktır. Her konuda iyi bir Fenerlidir. Milli Takım’a alınmaması oradaki teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerektiğini de ben buradan söylüyorum. Alınsaydı bazı yerlere mesaj olurdu.”
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Alınmaması da bi yerlere mesaj olabilir mi acaba? Lan a bi laf söylerken az düşün be adam ne at gözlüğü resmen
Öne çıkan mesajlar