Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim.

önce bana boş gözlerle baktı. sonra...

bam!

bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

arsenal'deki kariyerim, soyunma odasında "uzun" diye çağırılan vieira ile kesişene kadar iyi gidiyordu. bir gün highbury'de fulham'a karşı oynarken bergkamp'dan bir pas aldığımı hatırlıyorum. kaleciyi kolayca çalımladım ve boş kale yerine son dakikada topu bir şekilde dışarı vurdum. tek nedeni güneşin gözümü almasıydı. benim hatam değildi! her neyse, vieira'nın bana bakışından başımın dertte olduğunu anlamıştım. maçtan sonra soyunma odasında üzerime geldi ve ben de sinirlendim, biliyorum söylemem gerekirdi ama ona "uzun organlı aptal" dedim.
bam!
bir anda penisiyle yüzüme tokat attı. sadece bir kez. ama beni birkaç adım geri savurdu. sudan çıkmış bir ringa balığının çarpması gibiydi. hiçkimse gördüklerine inanamadı. takım arkadaşlarınızın önünde 35 cm boyunda bir domuz kılıcıyla yüze tokat yemenin ne kadar utanç verici olduğunu hayal edebilir misiniz? hayatımın en kötü anıydı. sonsuzluk gibi uzun gelen bir zaman boyunca kimse bir şey söylemedi. sonra sessizliği ashley cole bozarak "sıra bende mi?" dedi. o zaman ayrılmam gerektiğini anladım. arsene wenger yaptığı şeyi öğrendiğinde sadece ona bir beşlik çakarak bağırdı: "işte bu nedenle o takım kaptanı. vay! şu şeye bak

Bu ne ya, kim bu? Ayrıca kaldırıp mı vuruyor 35cm ne ak ahah
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

BulletRide said:

bam!

Bu ne ya, kim bu? Ayrıca kaldırıp mı vuruyor 35cm ne ak ahah

gay misin. kalkık mı 35cm inik mi 35cm diye düşünmüşsün hemen ya.
Mesaj tarihi:
Önce, "Susmayan Cim Bomlu olsun"diyerek kalabalığı sakinleştiren Volkan, can güvenliği açısından kalabalığın dağılması gerektiğini söyleyerek yoğunluğun azalmasını sağlamaya çalıştı.

Volkan daha sonra Alper ve yetkililerle birlikte mağazadan uzaklaştı.
Mesaj tarihi:
ahahahhaahahah aziz

“Volkan bu kulüpte ileriki dönemlerde yönetici olacak kalitede bir insandır. Gerekirse de antrenör, idari menajer olacaktır. Her konuda iyi bir Fenerlidir. Milli Takım’a alınmaması oradaki teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerektiğini de ben buradan söylüyorum. Alınsaydı bazı yerlere mesaj olurdu.”
  • Yeni Oluştur...