SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Yok yea ttnet şerefsizi 20mbit fiber diye satıyo 2 mbit sağlayamıyo ondan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Red said: burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık. maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı. abi ben galatasaraylıyım bende istemiyorum adamın gol atmasını ve cidden buragin gol atmasına en cok sinirlenenler galatasaray taraftarlari ne kadar kötü bir durum bir forvet için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 SeaGle said: Yok yea ttnet şerefsizi 20mbit fiber diye satıyo 2 mbit sağlayamıyo ondan oldu. hıhı eved;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Burak çıkarken triplere girdi. Şimdi de sakat ondan çıktı diye haberler çıkıyor. Milli takımdan bile çıkarılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 karaktersiz said: Red said: burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık. maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı. abi ben galatasaraylıyım bende istemiyorum adamın gol atmasını ve cidden buragin gol atmasına en cok sinirlenenler galatasaray taraftarlari ne kadar kötü bir durum bir forvet için Bunu daha önce Tanju Çolak ve Hakan Şükür de yaşamıştı. Bu takımın fıtratında var. Kim ki hem Türk olur hem de bu takımda çok gol atar, o kişiden derhal nefret edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ya tkskskfja hala burak savunuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 SICAK HABER: G.Saray'da sakatlığı bulanan Burak Yılmaz'ın sol ayak bileği dış ön yan bağında yırtık ve ayak bileği ödemi tespit edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 kac hafta yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 6 ay diyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 3 aya razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Bakın şimdi izleyin bakalım Umutlu Pandevli forvet hattını. Mumla arayacaksınız KRAL'ı. Belki de böyle bir talihsizlik gerekiyordu adamın değerini anlamanız için. Gerçi bu sefer de Hakem, Teknik direktör, saha, şansszılık vb bişey bulur dersiniz. Umarım sakatlığı ciddi değildir, sahalara döner bir an önce KRAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 selçuk la semih niye sakatalanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 semih niye sakatlansın la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 şuursuz bir şekilde defans yaptığını sanıp şedzuyu kanser ettiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Burak'in sakatlanmasi iyi olmadi, gol yollarinda sikinti cekeriz Ya tamam aptal biraz kazma ama yine de takimin gol yuku o adamda suan yani bu da bir gercek. Umut ve pandev 90dk mac kaldiracak adamlar degil burak gibi ayni tempoda. Hele bruma hic degil. Yine kanserlik maclar izletecekler. Ben prandelli gidene kadar izlemiyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sostizm KRAL YOK BU HAFTA NAPCAZ. burağı gol atıyor diye sevmemezlik yapmıyorlar, burak o kadar atağı zikip beleşe bir tane atınca, onun arkasına saklandığı için sevmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 umut da öyle çok iyi değil ama futbolun bazı basitliklerini burak'tan daha iyi biliyor en azından. ne bileyim yanındaki adama pas falan bunlar önemli sdfs yasin yerine bruma oynar. telles yerine muhtemelen balta. ilerde umut çıkarız. kayseri kadrosunun aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 lan biz de yine pandev var milli takım ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Burak kötü diyen hangi Paticik üyesi umut çok iyi Pandev mükemmel dedi ki? Hepsi kötü. Baya kötü hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 o kadar karisik analizlere hazir degiller olm, yavas biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 umut buraktan 10 kat daha kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 CthuLhu said: Burak kötü diyen hangi Paticik üyesi umut çok iyi Pandev mükemmel dedi ki? Hepsi kötü. Baya kötü hem de http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20111011172533/villains/images/a/a9/Really-rottens-team.jpg selçuk, semih, aydın, emre, veysel, eray, sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Umut küflenmişti oynasın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Umut da kotu de en azindan kacirdigi her golden sonra 3 dakika "ya ak nasil kacirdim ya cok kotu kacirdim o diil de harbi fena kacirdim tuh nasil kacti" tadinda el kol surat hareketleri izletmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 herif en azından maçbaşına 5 ofsayt ortalamasıyla oynamıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar