Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Red said:

burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık.

maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı.

abi ben galatasaraylıyım bende istemiyorum adamın gol atmasını ve cidden buragin gol atmasına en cok sinirlenenler galatasaray taraftarlari
ne kadar kötü bir durum bir forvet için
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersiz said:

Red said:

burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık.

maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı.

abi ben galatasaraylıyım bende istemiyorum adamın gol atmasını ve cidden buragin gol atmasına en cok sinirlenenler galatasaray taraftarlari
ne kadar kötü bir durum bir forvet için

Bunu daha önce Tanju Çolak ve Hakan Şükür de yaşamıştı. Bu takımın fıtratında var. Kim ki hem Türk olur hem de bu takımda çok gol atar, o kişiden derhal nefret edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın şimdi izleyin bakalım Umutlu Pandevli forvet hattını. Mumla arayacaksınız KRAL'ı. Belki de böyle bir talihsizlik gerekiyordu adamın değerini anlamanız için.

Gerçi bu sefer de Hakem, Teknik direktör, saha, şansszılık vb bişey bulur dersiniz.

Umarım sakatlığı ciddi değildir, sahalara döner bir an önce KRAL.
Sosyal ağlarda paylaş

Burak'in sakatlanmasi iyi olmadi, gol yollarinda sikinti cekeriz
Ya tamam aptal biraz kazma ama yine de takimin gol yuku o adamda suan yani bu da bir gercek.
Umut ve pandev 90dk mac kaldiracak adamlar degil burak gibi ayni tempoda.
Hele bruma hic degil.

Yine kanserlik maclar izletecekler.
Ben prandelli gidene kadar izlemiyorum da...
Sosyal ağlarda paylaş

umut da öyle çok iyi değil ama futbolun bazı basitliklerini burak'tan daha iyi biliyor en azından. ne bileyim yanındaki adama pas falan bunlar önemli sdfs

yasin yerine bruma oynar. telles yerine muhtemelen balta. ilerde umut çıkarız. kayseri kadrosunun aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Burak kötü diyen hangi Paticik üyesi umut çok iyi Pandev mükemmel dedi ki? Hepsi kötü. Baya kötü hem de

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20111011172533/villains/images/a/a9/Really-rottens-team.jpg

selçuk, semih, aydın, emre, veysel, eray, sabri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...