Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bıraktı Aziz gibi r uapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 aziz r yapmasa bizim de durum sizden farksız olurdu. her 3 senede bir böyle başkan krizi. tabiki biz de gitsin istiyoruz şu son ruh halinden ve olaylardan dolayı ama her sene böyle başkan değişmesi kongreler mongreler takımı alt üst ediyor. ünal aysal 15 senedir gsnin başında olsaydı çok daha yukarılarda olabilirdi gs şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Tamam baslamisti iste, 3 sene olmustu. 12 sene daha vardi.. Bilmiyorum ben cok uzuldum acikcasi, biraz sogudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 https://vine.co/v/OZajp1DmPUd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben icten ice aziz ceksin istiyorum. turk milleti boyle iste surundurunce pesine dusuyo. 3 gun once ile bugun arasında ne degisti. aysalın ben bırakıyorum demesi. ama 3 gun once "ya hic bi sey yapmıyo zaten"den "lutfen bizi bırakma"ya donduk. ulusoy tff ye aday olacakmıs. yalmandan baska kim aday olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ahahahaha kacan kovalanir cekiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ahah fiko - Etik olarak Galatasaray Beşiktaş Başkanı Ünal Aysal'ın Fener şöyle Beşiktaş böyle demesini yadırgadım. Etik bulmadım. Bugüne kadar rakiplerimizle alakalı böyle değerlendirmelerde bulunmamaya dikkat ettik. Yanlış buluyorum. demis. ulan herife surekli takımı batırdı batırıyo diye saldırıldı. neyle ornek vercekti? Tuprasla mı karsılastırcak takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 haftaya netlesir kimin batacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 sadece floryayı satsalar 1 fener, 1 de bjk eder tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Sgsdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 2 sene ggnormk sictik mumda dikicez beyinsiz gs taraftarina da kafam girsin catir catir garciyorlar td leri zico olayinda ztn belliydi turkiyeden bi bok olmayacagi turkiye futbolununda durumu belli 3 4 sene net bok icindeyiz pedere de her seferinde laf sokuyorm hala oturup izler ligtv yi n diyim daha beter olsun turk futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bisey olmaz, federasyona yanlicak bi yonetim gelir gene akariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Melo supurucu lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 muslera-melo kale ikilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 gs taraftari bildigin tr milletinin aynisi iste, cogu mal bir kismi da umursamaz. iki kesim de hakettigi gibi yonetilsin artik yapacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Maç: Galatasaray-Sivasspor Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Tarih: 26.09.2014 Saat: 20.00 Yayın: Lig TV İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım) Galatasaray: Fernando Muslera; Aurelien Chedjou, Felipe Melo, Semih Kaya; Veysel Sarı, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Blerim Dzemaili, Tarık Çamdal; Olcan Adın, Burak Yılmaz Yedekler: Sinan Bolat, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Bruma, Umut Bulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Aziz yıldırım da "ben başkanım ben ne derdem silke silke yapacaksınız" fdiyordu taraftara. Saygısızlar, hayvanlar, paralı köpekle diye bağırıyordu taraftara. Soyunma odalarına inip futbolcu ve td azarlıyordu. Çok şükür bunları sindirecek kadar karaktersiz bir taraftar değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://i.imgur.com/6xaXRq8.jpg dizilişimiz buymuş.3-5-2 deniyoruz sanırım ama forvette ki 2 oyuncuda forvet değil asflkahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aman yine selcuk yine burak sivas şöyle bir itelese de kendimize gelsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 3-5-2'yi nasil cikardin o dizilisten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hayır neden adam gibi 4-2-3-1 oynamıyor anlamıyorum. çıkar cemali al bruma. forvet olcan falan filan. o yüzden bir bok olmuyor takımdan. sneijder solda bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Yine kanatsız deniyor Anderlet maçı gibi, kanatlar olmadan olmuyor işte boşa çabalıyor Prandelli, o maçta da son anda Brumayı falan alıp dötü kurtarmıştı. GG-Caner gibi çift yönlü tüm kanada yeten adamlar da değil ki Veysel Tarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Offf yine cemali ve veyselin yetoluklarıyla kanser olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kanat olunca iceri orta yapiyo salaklar surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 pandev niye yok lan :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar