Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunculardan once mal taraftara bakmak lazim

daha 3 mac olmua PRANDELLI HALA ANLAYAMADI DEVRE ARASINDA GONDEREK

Rakip takim magara adami volkani ve chiuaua kopegi emreyi desteklerken, takimda ruhuyla oynayan nadide oyuncu meloya burun kivirmalar falan fenerli medyanin etkisiyle

en onemli macta oyuncu isliklarlar. Lan git tsl macinda islikla bre salak

su oldboyz tayfasi degismedikce asil takimdan basari beklememek lazim
Mesaj tarihi:
mancini de anlayamamıştı
sabriyi bir tek forvette oynatmaıdğı kaldı

tarfatar olmasa selçukla burak kontrta yapıldı diye bütün maçlarda oynamak zorunda kalacaklardı
prandelli kadrodan kesseydi yaw biz bunlara kontrat yaptık niye oynatmıyorsun derdi yönetim
şimdi elinde imkan var
Mesaj tarihi:
Bari şu Aysal giderse Ali Dürüst, Albayrak ve Haldun Üstünel'in olduğu bir yönetim gelse de bir sinerji oluşsa.

Böyle giderse 4. yıldız değil ilk 4'e girsek iyidir. Burak Selçuk Olcan kız karderşler TR gazı ile çalışıyor. Muhtacız bunlara bu yabancı kısıtlaması ve kadro yapısında. FT ile veremediğimiz gazın bir kısmını yönetimle veririz. Düzelir takım.

Aysal'ın avrupa stili yaramıyor bu kekolara. İlk 2 sene FT vardı şike süreci falan başarı geldi. Sonrasında takke düştü kel göründü.
Mesaj tarihi:
Hamit gg
Fıtığı azmış bu seferde, futbol hayatı riskteymiş baya baya, şükür Feneri tercih etmedi ligin en pahalı seyircisi, senede 3m euro ahah.
Gelirken de herkes biliyordu 90 dakkalık topçu olmadığını, sigara tiryakisi olduğunu ama alındı yine de bu paraya.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Hamit gg
Fıtığı azmış bu seferde, futbol hayatı riskteymiş baya baya, şükür Feneri tercih etmedi ligin en pahalı seyircisi, senede 3m euro ahah.
Gelirken de herkes biliyordu 90 dakkalık topçu olmadığını, sigara tiryakisi olduğunu ama alındı yine de bu paraya.

Afedersin fitigina sokayim onun. Yeni evlendi %99 antrenmandan degil de hanimi kaldiriyim derken olmustur.
Mesaj tarihi:
kim ne derse desin abi selçuk şahini bu yüzden seviyorum ben.

2 kere en ağır fıtık seviyelerinden it gibi çalışıp futbol hayatı bitti derken 3-4 ayda bomba gibi dönmüştü adam. yeteneği tartışılır ama elinden gelenin en iyisini yapıyo adam.
Mesaj tarihi:
Olm Selçuk ne oynuyor ki napıyor, 10 senedir sadece kupa törenlerinde ve maçın son 5 dakkası gözüküp servet yaptı herif kendine. Oynadığı bikaç maçta da artistlik yapacam derken en kritik bölgede top kaptırıp ya golü yediriyor ya kontra yedirtip takımı feci yoruyor.
Kontrat zamanı büyü mü yapıyor Azize, veya başka hünerleri mi var anlamadım kekonun sdf
Mesaj tarihi:
abi bu tartışmaya girersek çok uzun sürer trde kazanamayacağım bi konu zaten selçuk şahin konusu sdf.

ben olması gerektiğine inanıyorum takımda böyle bi adam hep.

http://www.youtube.com/watch?v=c6qny1gew7M

http://www.ajansspor.com/video/v/20140511/taraftardan_selcuk_sahine_imparator_tezahuratlari.html
Mesaj tarihi:
abi futbola çok profesyonel bakıyorsunuz. ama bunu yaparken bi şeyi unutuyorsunuz. özellikle bizim için daha fazla bu, ama tr lignide ne siz taraftar olarak profesyönelsiniz ne futbolcular, ne yöneticiler.

sneijderi drogbayı almakla olmuyo işte tr liginde. uyum vs bi sürü dinamik var. o otobüsteki arka koltuk en önemli şey herhangi bir spor kulubünde. ya seni şampiyon yapar, ya kaosa sürükler. selçuk, grosskreutz, scalabrine böyle adamlar hep lazımdır spor kluplerine. kızarsın vs ama seversin.

http://www.youtube.com/watch?v=odEQnU58dc8
Mesaj tarihi:
gökhan ünal gibi dünyanın en kazma forveti ve sırf türk olduğu için yıllarca takım takım gezme şansı bulup para kazanan bir adam olayı özetlemiş.

terim gitti takım bitti diye. koskoca galatasaray gaz futboluna dayalı kültürden kurtulmalı artık ya. biz her 2 senede bir terim'i mi çağıracaz arkadaş. o da niye. sırf o terim gazıyla takım 1-2 sene oynasın sonra boka batsın terim tekrar gitsin sonra yabancı td gelsin, türk futbolcular karı gibi ağlasın,top oynamasınlar. 2-3 sene mal mal 3. 4. olalım sonra tekrar terim gelsin.
  • Yeni Oluştur...