madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 umut un tum mac istatistigi 3 faul bi de uzaktan sut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 escape said: Bu emrullah midir nedir bu kalecinin yaptigi 3.saygisizlik bu. Gogsuyle topu almasi, topu disari vurup yere yatmasi, ve onceki pozisyon. Dunku boklar bugun kokmaya basladi. Saka gibi ya Ahahahahahha gücüne gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yahu bu maç hocalık maç değil. Bu maçta defansa Burak ileriye Chedjou koysan bile kazanman lazım. Takımda puştluk var çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 duzgun orta acmadık. orta acma rekoru kırdık galiba ama hic biri ilk savunmacının arkasına dusmedi. dusse nolurdu? hic bisey. ozaman anlamı ne acaba. nası hocalık degil? top oynamayan burak'ı ben mi oynatıyorum? yoksa tek forvet burak ken kanattan ortayı ben mi actırıyorum? pozisyon bulmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Şu maç boyunca Selçuk kaç kere topla buluşmuş merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 5 dakika uzatma iyiymiş ama değil 5, 15 olsa bu Gs gol atamaz gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Kesicen abicim bu Burak'ı bu Selçuk'u. Gerekirse yerine Emre'yi Umut'u koycan yine kanser olacaz. Ama bu herifler kesiği yiyecek, alamayacaklar maç başı 25bin euroyu. Az para değil akılları başlarına gelsin itlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Hadi ilk zaaaaaa nız benden Zaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 trübünden gelen sesler eşliğinde; "koyduk mu" sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 BALKESİM BÜYÜKSÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 okeye dönmeyin siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Malçuk ile Burak'a 97 senelik sözleşmeyi basarsan alırsın başı böyle. Yönetim makine gibi işleyen takımı nasıl bozarız tutosu hazırlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 http://www.medyafaresi.com/i/haber/1104213-25905110.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 cejunun bi tarafı cok kalktı. 2 tane net hata 2 tane gol. daha hata yapmaya calıstıgı bi kac pozisyon vardı da olmadı. hemen 3 mac iyi oynayınca sova dokme ugrası. burak ilk devre yurumeye usendigi icin bizi golden ve gollerden etti resmen. brumayı cıkarıp umutu sokmak gercek bir komiklik. drogba yerine ontivero sokmak kadar kotu. tek forvet burakken orta acmak asıl en komigi. bunun yanında ortaların hic birinin de duzgun olmaması da en keyiflisi. prandelli devre arasında gider. selcuk ve burak'a asla takım bulamayacagımız icin 15 er m euro verip sezon sonu kovalayarak yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 http://www.turkiyegazetesi.com.tr//Resources/2014/1/8/122725_ssss_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 olcan'in yedek birakilip yasin'in oynatilmasinin bir anlami yok. Cemali ve bruma ilk 11 oynamamasi gereken adamlar. Sneijder'e uzuluyorum su takimda herif de onlara benzedi. Selcuk ve burak ikinci lig topcusu gibi oynuyor. Kisacasi bu takim bu kurulan yanlis kadro ile tamamen td hatasidir. FT'yi ben sevmem ama bu takimi iyi oynatirdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Li-der!-di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya ben anlamıyorum ki şu hallerinde burak ve selçuğu kesemiyorsan ne zaman oynatmıcan sakat veya cezalı olmadıkları sürece demirbaş mı bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 escape said: olcan'in yedek birakilip yasin'in oynatilmasinin bir anlami yok. Cemali ve bruma ilk 11 oynamamasi gereken adamlar. Sneijder'e uzuluyorum su takimda herif de onlara benzedi. Selcuk ve burak ikinci lig topcusu gibi oynuyor. Kisacasi bu takim bu kurulan yanlis kadro ile tamamen td hatasidir. FT'yi ben sevmem ama bu takimi iyi oynatirdi o. snijder geldi takımın kimyası bozuldu çünkü mal yerli oyuncular mala bağladı fatih terim de mancinide 6+0 yüzünden patladı aysal da selçuk ve burak malına kontratı yapıp prandelliye verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya ne kimyası abi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Gecen seneyi hatirla, butun kritik maclari bu adam kazandirmadi mi bu takima. Gol atti veya gol attirdi? Adam seviyeyi yukseltti aksine, ama yetemediler. Senin dedigin "takimin kimyasi" dusuk seviyede ise, bu sneijderin sorunu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 lan sorun snijder de değil zaten adam sol açık oynuyor yine ağlamıyor diğer mallar da sorun var pas bile atmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Takımda bir tane iyi oynayan futbolcu söyleyemiyorsan başka bir sorun vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Tamam o zaman olm aynı şeyi diyoruz fsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar