Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 olcan ofsayt değil mi zaten o pozisyonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 trabzon maçına da bakalım ondan sonra yaparız ofsaytın tanımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 AAHAHAHAAHAHAHAH lan ortaya olcan ofsayt değil miydi diye soruyorum adam trabzon diyo fener diyo asdafasdafdas lan daha 2. maçı sezonun bırakın lan ağlamayı asdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 el birligiyle uckagitci adami getirdiniz feneri besiktasi kolluyor anca iste iki kulubu bi araya getirsen bi gs etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 oldboyz 4 boştaydı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Kendi sahanda 3 puan alamazsan şampiyonluk hayal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Ofsayt olan golde hakem ofsayti caliyorsa kesin kasit vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 geçen seneki trabzon maçınıza bakın neye ofsayt çalınıyor neye çalınmıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 OMO HOKOMLOR OFSOYTU ÇOK OYO GOROYO BOZOM MOCLORDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ee şikeyle haram yemeye alışmısınız size koymaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Ilk yarida da eskisehir atagi kesilmis olmasina ragmen ofsayt diye yaranamadi hakem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 lan adam resmen hakem ofsaytı iyi yakalamış diye sinirlenmiş adasfadasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 demiroren besiktasa nerden baskan oldu la bosta buldu ufak kulubu heralde neyse yanlistan dondu simdi tffde, aziz olmasa fenerin basina gecerdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 sabri geri dönüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 DoruK said: yine bi golumuz sayilmamis bi de pentaltimiz verilmemis boyle boyle yetersiz besiktasi sampiyon yapacaklar heralde zaten gelmis gecmis en buyuk gs hateri sebanin adini verdikleri sezon gsyi sampiyon yaptirmaz demiroren son saniyede olan pozisyon ofsayt. sayılması için neden yok zaten. snaydira yapılan hareket temiz adam yere basıyor snaydir yerdeki ayağa kendi takıyor. dk 44 eses gole gidiyor ofsayt ile alakası yok ofsayt kalkıyor. haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 gs haketmeden kazanamadı diye aglanmış buralarda. iyi kurtuldunuz ESES'in elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hak veriyorum tabi 3 metre ofsaytlari calinmayip şampiyon olmaya alışmış bir takım için 30-40 santim nizami gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 eh iste hakemler boyle devam etsin bastaki adama bakinca zaten duzgun lig beklemiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Sabri A2 maçında bir gol bir asist yapmış maçı GS almış, diğer golude engin Baytar atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hakemler böyle devam etsin tabi ne olacak ya? hatalı kararlarla maçları katletsinler onu mu istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 haksiz puan kayiplarini fenerli ve besiktaslilarin desteklemesi sasirtmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yoo destekleyen yok zaten. 44.dk'da hakem yanlıs bayrak kaldırmasa es-es 1-0 alırdı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yok lan desteklemiyoruz, eskişehirin yanındayız bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 harbi yazık olmuş Eskişehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 serhat ulueren şunları yazmış sdf 2. hafta itibarıyla iddialarımı ortaya koyuyorum. Tutmazsa adımı değiştiririm. KAVGALAR YAŞANIR 1-Prandelli 2015 Ocak ayını göremez. 2-G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaz. 3-Aysal 2015 Mart ayına kadar kongreye gidip başkanlığı bırakmak zorunda kalır. 4-Futbolcuların ve diğer branşlardaki sporcuların 3 ay sonra maaş, prim ve garanti paraları ödenemeyecek hale gelir. 5-Futbol takımında Felipe Melo-Riera kavgasında olduğu gibi yakında birkaç yumruklu-küfürlü kavgalar yaşanır. 6-En kısa zamanda Sabri takıma döner, Felipe Melo kaptanlığa getirilir, 3-5 oyuncu kadro dışı kalır. Dünkü oyunu gördükten sonra G.Saray taraftarının Melo'yu neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Gerçekten bu takımda Melo ve Muslera dışında hiçbir futbolcu yürekten oynamıyor. full metin Tahminim o ki, ben bu yazıyı yazarken Sneijder daha duşunu almadan menajerini arayıp, "Bana doğru dürüst bir takım bul. Ayrılmak istiyorum. Ocak’a kadar bekleyecek değilim" diyordur. Hollandalı mutlu değil. Sola bakıyor Veysel, sağına bakıyor Tarık, önünde Burak, arkasında Yekta ve "Ben nereye geldim kardeşim" deyip söylenen Sneijder, yılda 3.2 milyon Euro alıyor. İmza parası da 3 milyon 900 bin Euro almıştı. Kısacası seneliği 4.5 milyon Euro'ya gelen Sneijder'e, göreceksiniz yakında yeni imza attırılır, rakamı 5 milyon Euro'ya çıkartılır ve mutsuz Hollandalı gülen, eğlenen adam haline dönüşür. VAH G.Saray vah. Sakın birileri çıkıp Pandev'e, Dzemaili'ye, Tarık'a zaman tanıyın demesin. G.Saray geçen yıllardan çok ama çok daha kötü ve gelen adamlar Sabri'den, Eboue'den daha rezil. Yine taraftarın verdiği paralar uçup gitmiş. Zaten transferin son günü gelen adamdan ne hayır gelir ki? G.SARAY'IN 90 dakika rakip kalede pozisyonu yok ve kalesinde 2 pozisyon var. Birileri G.Saraylı futbolculara ve Prandelli'ye ligin başladığını söylesinler. Bursa'yı şansa yenmişlerdi ama dün tam bir tekaüt görünümündeydi. G.Saraylı futbolcular yatsın kalksın maçın seyircisiz olduğuna dua etsin. Seyirci gelseydi protestolar yaşanırdı. DROGBA NEDEN GİTTİ? G.SARAY'IN en iyisi Muslera ve biraz da Chedjou'ydu. Selçuk, Burak, Sneijder, Bruma, Dzemaili ise fecaat idi. Bu kadar mı ruhsuz, bu kadar mı çoskusuz olur bir takım. Sezon başı ve takım koşmuyor yürüyor. Drogba neden gönderildi anlamış değilim. 36 yaşına da gelmiş olsa, senede 4 milyon Euro da istese, rakamı biraz aşağı çekip Drogba'yı takımda tutardım. Drogba'nın varlığı yeter, tribünler en azından heyecan duyarlardı. Burak, Sneijder ve Eskişehirli Erkan’ın oyundan çıkarken hallerini gördünüz mü? Eller, kollar, ağızlar oynuyor ve hepsi çıldırmış gibi. Sanırsınız ki Messi çıkıyor. Kaldı ki Messi ve Ronaldo bile çıkarken bu kadar afra tafra yapmıyor. Bunlar bizde olur sadece. Sen durduk yerde oyuncunun parasını arttırır, yanağından makas alıp, başını okşarsan o da senin kafana biner. 2. hafta itibarıyla iddialarımı ortaya koyuyorum. Tutmazsa adımı değiştiririm. KAVGALAR YAŞANIR 1-Prandelli 2015 Ocak ayını göremez. 2-G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamaz. 3-Aysal 2015 Mart ayına kadar kongreye gidip başkanlığı bırakmak zorunda kalır. 4-Futbolcuların ve diğer branşlardaki sporcuların 3 ay sonra maaş, prim ve garanti paraları ödenemeyecek hale gelir. 5-Futbol takımında Felipe Melo-Riera kavgasında olduğu gibi yakında birkaç yumruklu-küfürlü kavgalar yaşanır. 6-En kısa zamanda Sabri takıma döner, Felipe Melo kaptanlığa getirilir, 3-5 oyuncu kadro dışı kalır. Dünkü oyunu gördükten sonra G.Saray taraftarının Melo'yu neden bu kadar çok sevdiğini daha iyi anladım. Gerçekten bu takımda Melo ve Muslera dışında hiçbir futbolcu yürekten oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar