Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Chaikayı nerde konuşuyorduk? Böyle zorlama bitişmi olur. Son iki bölüme kadar çok iyidi oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 10 bölüm var keke. normal yani. çıkarırlar yeni sezon ova şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Chaika'nin bitisi daha izlemedim ama LN yazarinin dedigi bitismis. Yazara kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Chaika'nin bitisi izledim simdi, tatmin oldum ben. Oyle buyuk bir combat donsun isterdim ama ne yapalim. Shounen olarak iyiydi Chaika cok. Klasikler arasina girdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 off chaika, X in 30 seconds youtube parodileri gibi bitti ama en azından havada bırakmadılar şura iyiydi ama dsdfg http://i.imgur.com/mE7ctCg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 çok acele bitti ama güzeldi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Terra formars daha ne kadar sürecek? Birde ihanet eden kim (kesin çinlilerdir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben bitti sandım 1 bölümü daha varmış terra formarsın. izlemeyen başlamasın ama leş bir seri. havada bırakıcaklar zaten birde belli ki. serinin her yerinden xenofobi akıyor. kesin çinlilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Rakuen Tsuihou izliycem ama sadece Fish Subs, Leon Subs ve Wild Fang Project diye birşeyler var, bilinen grupların hiçbiri yok ortalıkta. Çıkaracak olan düzgün grup var mı, yoksa bunlardan birine güvenmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Fishsubs'ın kini izleyebilirsin ya da Leonsub'ın altyazının v6'sını çıkardıktan sonra bir şeye benzediğini söylemişlerdi ondan da izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 GERGE said: TRINITY SEVEN beklemedigim kadar iyi cikti. Iyi harem ender bulunuyor, izleyin derim. Ozellikle MC'nin oyle masum kalmaya calisan salak tip olmamasi farkli bir tat. Cizim ve muzik de iyi. Bakin. Harem için iyi kalite. Bunun ikinci sezonu var mı yoksa böyle mi sonlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar