BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ha bi de log horizon izliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 log horizon ilk sezonun tarzına temposuna giremedi bi türlü database wowow diye kendimden geçerdim şimdi 1-2 gün sonra aklıma geliyo da indirip izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ookami Shojo nasıl kı? Log Horizon yine iki sezon sürecek sanırım, konuya yeni giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Üsttekilere ek olarak; Fate/UBW izle kesin, her sahnesinden kalite damlıyor. Nanatsu no Taizai çok iyi. Random generated shounen gibi, ama bayağı başarılı. Denki-gai no Honya-san sezonun en iyi komedisi. Shigatsu wa Kimi no Uso çok iyi. Müzik+Romance Bunlar haricinde izlenesi olanlar: Hitsugi no Chaika ilk sezonu izlediysen devam et, gittikçe daha da güzelleşiyor. Cross Ange sezonun so bad its good tahtına kök saldı ilk bölümden. Sasuga Sunrise(tu) Parasyte bayağı iyi. Tuhaf, ama iyi. Terra Formars güzel gibi, sansür yüzünden bırakmıştım ama sansürsüzü de çıktı oradan devam ediyorum. Ayrıca Garo, Madan no Ou to Vanadis ve Akatsuki no Yona da güzel ama nedense ayrı olarak yazasım gelmedi. Bir güzelleşiyor bir bayıyor, genel olarak güzeller ama, potansiyeli var üçünün de. Log Horizon da konuya ağır giriyor ya, ilk sezonu da aşırı yavaş başlamıştı. Tarzı öyle. Eminim güzelleşir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 GERGE said: Ookami Shojo nasıl kı? Log Horizon yine iki sezon sürecek sanırım, konuya yeni giriyorlar. abi bitraz garip hani bırakıp bv-bırakmama arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 terraformars son 2 bölümde sansür yok sağlam da aksiyon dönüyor ayrıca michelle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Chaika cok iyi gidiyor, gecen sezondan daha iyi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Your lie in April OST superdi bu bolumde, sezonun en iyileri yine de acik ara Chaika ile bu bence. Your lie in April'e bakin kesin, slice of life/romcom ihtiyacini tamamen karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Watamote'nin OVA'sı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 chaikada tourunun dragoon ile contract yapmasını bekliyorum. Ama herşeye rağmen hızlı ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 the seven deadly sins güzelmiş eheh eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Log Horizon İngilizce dublaj... http://a.pomf.se/cayqhj.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ing. dublaja karşıyım afedersin bok gibi oluyor. Chaikalar gaz'ın kızıysa guy'larda gaz'ın oğullarıdır gibi bişey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dublaj kotu gelmedi bana, arada sirada ben de izliyorum, altyazi okuyasim olmadiginda, ikinci kere izlerken seriyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 parasit fenaydı bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Parazit fena bitti. Chaika yine imbaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 TerraCensorsta sansürsüz bölüm çıkarmayı bıraktılar mı? 3 tane çıkarmışlardı hala sadece onlar var, gerisi gelmeyecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mangakasan Artistansan takında bir anime ver ama yine çok kısa feci komik ama "I Can't Understand What My Husband Is Saying" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Masakari said: Mangakasan Artistansan takında bir anime ver ama yine çok kısa feci komik ama "I Can't Understand What My Husband Is Saying" baya iyi ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 hmm bakalim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Terra hiç mangadaki gibi ilerlemiyor. Stüdyonun mallığı herhalde. O heyecanı veremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Your lie in April Yesilcam'a bagliyor, hala cok guzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Parazit haftadan haftaya daha da güzelleşiyor. Özellikle tam anında giren müzikler çok hoş. Mangasını kesin takip edeceğim anime bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mangası yıllar önce bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ohh ohh daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar