Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Sonbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya öyle hasta olduğum mükemmel animeler yok sanki ya, ben mi beğenemedim? Tekrar tekrar izleten bir tek Denki-gai no Honya-san çıktı.
Geri kalanlarda çok güzel diyebileceğim bir sürü var, ama mükemmel kusursuz diyebileceğim, bu hafta geçse de izlesem diyebileceğim derecede güzel neredeyse hiç yok.

En beğendiklerim sırasıyla;
Fate/Stay Night UBW, Shingeki no Bahamut, Nanatsu no Taizai, Garo (Terra Formars ta bu eklenebilir ama sansüre boğmuşlar izleme keyfinin içine ediyor saymasam mı diyorum)
(Garo da yorumlarda filan çok eleştiriliyor ama live action serisi iyiydi animeye ne gerek var, veya CGI ekseninde daha çok. Animesi güzel olabilir, ben beğendim.)

Bunlar haricinde kesin izlerim dediklerim:
Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de - Eğlenceli, ama Triggera yakıştıramadım.
Cross-Ange - So bad its good slotunu kaptı.

Birkaç tane daha var güzel olan ama ilk bölümden pek te sarmayanlar, 2-3 bölüme onlar da nasıl gidecek belli olur. Akatsuki no Yona, Donten ni Warau, Madan no Ou to Vanadis filan. Ushinawareta Mirai wo Motomete var bir de, tuhaf ama nedense fena sardı.
Ama bunları droplamam herhalde, genel olarak güzel.
Mesaj tarihi:
Ookami Shoujo to Kuro Ouji fena değil gibi malzeme iyi de bir iki bölüm daha beklemek lazım

SenariouS said:

BabacumMostors said:

Gugure! Kokkuri-san bayaa kötü

niye lan baya eglenceliydi

ufak karakterin tasarımından çok rahatsız oldum parodilere dikkatimi veremedim, bir bölüm daha çıksın bakacam 3 bölüm kuralımı bozmuyorum
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ufak karakterin tasarımından çok rahatsız oldum parodilere dikkatimi veremedim, bir bölüm daha çıksın bakacam 3 bölüm kuralımı bozmuyorum

bence ondan once hatunun bolum boyunca 1500 kere kokkuri-san demesi yildirmaliydi seni
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Shigatsu wa Kimi no Uso fena değilmiş. 2 sezon romcom, allahın emri zaten izlenmesi.

4 yeni anime izliyorum bu sezon ama devamlarla 8 oluyor.

fsn remake mi bu arada, tekrar mı yapmışlar yani? edit mi yoksa?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TRINITY SEVEN beklemedigim kadar iyi cikti. Iyi harem ender bulunuyor, izleyin derim. Ozellikle MC'nin oyle masum kalmaya calisan salak tip olmamasi farkli bir tat.

Cizim ve muzik de iyi.

Bakin.
Mesaj tarihi:
parasyte'ı izledim çok hoşuma gitti, oturdum mangasını bitirdim haftasonu. ben bunu her bölüm korkunç bir hikayenin anlatıldığı saf horror bişey sanıyordum, alakası yokmuş.
  • Yeni Oluştur...