BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 amagi brilliant park güzel yaa ben izlerim bunu eheh
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 fate/stay nightlara en baştan başlayayım diyorumda, ne sırayla izlemek lazım.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Anime'leri rezalet VN'ini okumak lazım. İlla anime izliyecem diyorsan bundan başlamak en iyisi bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Argevollen dropped. Her hafta zorla izliyorum, cok sıkıldim kendisinden.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BabacumMostors said: Gugure! Kokkuri-san bayaa kötü niye lan baya eglenceliydi
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ya öyle hasta olduğum mükemmel animeler yok sanki ya, ben mi beğenemedim? Tekrar tekrar izleten bir tek Denki-gai no Honya-san çıktı. Geri kalanlarda çok güzel diyebileceğim bir sürü var, ama mükemmel kusursuz diyebileceğim, bu hafta geçse de izlesem diyebileceğim derecede güzel neredeyse hiç yok. En beğendiklerim sırasıyla; Fate/Stay Night UBW, Shingeki no Bahamut, Nanatsu no Taizai, Garo (Terra Formars ta bu eklenebilir ama sansüre boğmuşlar izleme keyfinin içine ediyor saymasam mı diyorum) (Garo da yorumlarda filan çok eleştiriliyor ama live action serisi iyiydi animeye ne gerek var, veya CGI ekseninde daha çok. Animesi güzel olabilir, ben beğendim.) Bunlar haricinde kesin izlerim dediklerim: Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de - Eğlenceli, ama Triggera yakıştıramadım. Cross-Ange - So bad its good slotunu kaptı. Birkaç tane daha var güzel olan ama ilk bölümden pek te sarmayanlar, 2-3 bölüme onlar da nasıl gidecek belli olur. Akatsuki no Yona, Donten ni Warau, Madan no Ou to Vanadis filan. Ushinawareta Mirai wo Motomete var bir de, tuhaf ama nedense fena sardı. Ama bunları droplamam herhalde, genel olarak güzel.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ookami Shoujo to Kuro Ouji fena değil gibi malzeme iyi de bir iki bölüm daha beklemek lazım SenariouS said: BabacumMostors said: Gugure! Kokkuri-san bayaa kötü niye lan baya eglenceliydi ufak karakterin tasarımından çok rahatsız oldum parodilere dikkatimi veremedim, bir bölüm daha çıksın bakacam 3 bölüm kuralımı bozmuyorum
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BabacumMostors said: ufak karakterin tasarımından çok rahatsız oldum parodilere dikkatimi veremedim, bir bölüm daha çıksın bakacam 3 bölüm kuralımı bozmuyorum bence ondan once hatunun bolum boyunca 1500 kere kokkuri-san demesi yildirmaliydi seni
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ahah dedim ya dikkatim çok dağıldı :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Parasyte -the maxim- olmus.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Shigatsu wa Kimi no Uso fena değilmiş. 2 sezon romcom, allahın emri zaten izlenmesi. 4 yeni anime izliyorum bu sezon ama devamlarla 8 oluyor. fsn remake mi bu arada, tekrar mı yapmışlar yani? edit mi yoksa?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 TRINITY SEVEN beklemedigim kadar iyi cikti. Iyi harem ender bulunuyor, izleyin derim. Ozellikle MC'nin oyle masum kalmaya calisan salak tip olmamasi farkli bir tat. Cizim ve muzik de iyi. Bakin.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 terraformars ı dropladım direk ya mangasını okuyorum güzel baya sansürsüzleri çıkınca indiirim, ibine koniçivalar
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 TerraCensors u benim de droplayasım var ya hiç çekilmiyor şu hali. Tokyo Ghouldan bile beter.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 olm mangası da bitti lan o kadar okudum okudum daha 2-3 misli daha vardır diyodum güncele gelmişim fuck this :/
taru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 parasyte'ı izledim çok hoşuma gitti, oturdum mangasını bitirdim haftasonu. ben bunu her bölüm korkunç bir hikayenin anlatıldığı saf horror bişey sanıyordum, alakası yokmuş.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 olm parasyte çok acayip kafalar :D
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 cross ange'nin ilk bolumu ile ikinci bolumu arasinda benzerlik yok yav. sanki paralel evrende geciyor nasil sacmaladilarsa
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Terra Formars'da benim gibi sansürden bıkanlara iyi haber: http://twitter.com/Crunchyroll/status/521095150983192576 umarım yakın tarihte çıkar
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 iyi o zaman, bd beklemeye gerek kalmaz herhalde. dropladım gitti. düzgün versiyonu çıkmaya başladığı zaman oradan takip ederim. çok geciktirmezler umarım.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 parasyte olm benim elimden ağız mağız çıksa başka şeyler düşünürüm sdgfdgdss
Öne çıkan mesajlar