Bende var f710 alicisi ile aramda yaklasik 2m + pc masasi var henuz bir yamugunu gormedim.1–2 kez saglam dusurdum(1 kez firlattim sffsfsfs) pilleri saga sola sacildi sonra pilleri takip devam ettim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
F710 Logitech gamepad
o çekme sorunu için logitech'in bu utilitysi var onla düzeliyordu
güzel kol da aynı paraya başka insanların dediği gibi X360 kolu da alabilirdin.
abi aradaki fark sadece 30 liraysa kesinlikle xbox alın. logitechinki iyi ama aynı build qualitye sahip değil, bu tuşlara zamanla yansıyor. xbox'ın analog pozisyonu da daha iyi.
ben 3 metreden kullanıyorum çekme sorunu yaşamadım. orada mutlaka bir interference olmuştur. adamların olayı kablosuz cihaz üretmek zaten.
bi de şimdi gördüm 102 lira ne be. 80'e almıştım vaktinde ahah. deli mi öpmüş vatanı.
ben 3 metreden kullanıyorum çekme sorunu yaşamadım. orada mutlaka bir interference olmuştur. adamların olayı kablosuz cihaz üretmek zaten.
bi de şimdi gördüm 102 lira ne be. 80'e almıştım vaktinde ahah. deli mi öpmüş vatanı.
F710 bi ara 55 lira mıydı neydi sdf, ben de 80 liraya aldım. 110 verilmez kesinlikle.
Xbox controller'ı bayağı iyi; çoğu oyun (dark souls da dahil buna sanırım) xbox controller'inin layout'unu kullanıyor zaten. F710 da xbox layout'undan kendi layout'una optimize ediyor vs.
İkisini de kullandım ben, ikisi de güzel joystick'ler, verilen parayı hakediyorlar ama sırf o layout dalgasına bile xbox'ın ki tercih edilir. Bir de asimetrik analog'lar çok iyi. PS4'te arıyorum şu anda.
Xbox controller'ı bayağı iyi; çoğu oyun (dark souls da dahil buna sanırım) xbox controller'inin layout'unu kullanıyor zaten. F710 da xbox layout'undan kendi layout'una optimize ediyor vs.
İkisini de kullandım ben, ikisi de güzel joystick'ler, verilen parayı hakediyorlar ama sırf o layout dalgasına bile xbox'ın ki tercih edilir. Bir de asimetrik analog'lar çok iyi. PS4'te arıyorum şu anda.
layout farkı yok ki f710'yi otomatik xbox controller olarak algılıyo oyunlar arkasındaki switch X'de durduğu sürece. tek farkları analog pozisyonu.
layout dediği şey fiziksel layout değil.
sanırım oyunlar tuşları direk xbox gibi atıyor default olarak. logitech taktığında tuşların yerleri değişmiş bir şekilde atıyor falan kafasına göre.
sanırım oyunlar tuşları direk xbox gibi atıyor default olarak. logitech taktığında tuşların yerleri değişmiş bir şekilde atıyor falan kafasına göre.
tamam işte öyle olmadığını söylüyorum, sen de bilmeden bilmediğin şeyi bana açıklamaya çalışıyorsun sdf.
Öne çıkan mesajlar