Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F710 Logitech gamepad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel, fena değil.

Yalnız ben de bilgisayarı TV'ye bağlar yatar oynarım kafasıyla aldım, evin dizaynını falan değiştirdim. 2 gün oynadım sonra koydum köşeye.

Şimdi ofiste PES turnuvası falan yapmak için kullanıyoruz, yalan oldu.
Mesaj tarihi:
f710 bağlantısı sık sık kopuyor diye çooook review okudum. onun üzerine şunu aldım. son derece memnunum. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-ve-pc-microsoft-oyun-kolu-wireless-123650407
Mesaj tarihi:
ilk sırada bu hep, bir 2.5m yi geçmeyin kopukluk yasarsınız diyenler var, öve öve bitirememişer.

sırf dark souls 2 oynamak için alıyorum PC de pad le oynancak oyun pek yok zaten.
Mesaj tarihi:
abi her gamepad topiğine yazıyorum. 110 liraya aldım ben bunu alıcısıyla

http://tolbhav.com/media/catalog/product/cache/1/image/5d2f1b7dada785fb0057da70817138bf/m/i/microsoft_xbox_360_wireless_controller_for_windows_black_01.jpg

dark souls'u açıyordum. menü geçişleri uzun sürüyordu biraz. mutfağa gidip birşeyler alıyordum o sırada x spamliyordum karakterim seçilene kadar. kopma neymiş gamepadde
Mesaj tarihi:
ben sadece okuduklarımı söyledim ve xbox'tan memnunum dedim. muhtemelen f710 biraz daha iyidir diye düşünüyorum ps gamepad'ine benzediği için. ama işte benim dötüm yemedi okuduğum kopma problemi yüzünden. seninki yerse al.
Mesaj tarihi:
xbox her türlü ezer. ama bendeki arada bi kopuyodu kafasına göre bazen 2 dakikada 1 bazen saatlerce hiç. neye göre kopuyordu bilemiyorum araştırmadım da hiç.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

2.5 metreyi de geçtim, dip dibe iken kopuyorum devamlı diyenler vardı. ben alırken. ondan tırstım almadım.

Bir alet catisiyodur frekansiyla

Telsiz Ev telefonu mikrodalga falan
Mesaj tarihi:
ya bu xbox alıştımız gibi de değil analog kol sol yukarda.

şöyle alıp bir an önce dark souls oynamak istiyorum karar veremedim.

yarın kendim gidip bakıcam büyük ihtimal, siparışle olcak iş değil..
Mesaj tarihi:
Wisp said:

ya bu xbox alıştımız gibi de değil analog kol sol yukarda.

şöyle alıp bir an önce dark souls oynamak istiyorum karar veremedim.

yarın kendim gidip bakıcam büyük ihtimal, siparışle olcak iş değil..

bende de aynı korku vardı ama hiç bir sıkıntı çekmedim.
Mesaj tarihi:
F710 Logitech karar kıldım

bu eleman uzun süre oynamış bunla her tür oyunu, diğer kollarlada oynamış olay budur diyor, kablosuz olmasıda hiç geçikme yapmıyormuş kaymak gibiymiş, yada Logitech den iyi para almış :)

iç parcalarınıda sağlam maddeler kullanmışlar uzun süreli kullanımlarda yıpranma temassızlık falan olmuyormuş.

gamepad desteği olmayan oyunlar içinde klavyedeki tuşları gamepad e aktarıyosun istediğin gibi o bile başlı başına iyi.

adamın elinde belli ediyor zaten kaliteyi yeni nesil bir kol diğerlerine göre

[video]https://www.youtube.com/watch?v=8h8KdH7t5yA?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Bende var f710 alicisi ile aramda yaklasik 2m + pc masasi var henuz bir yamugunu gormedim.1–2 kez saglam dusurdum(1 kez firlattim sffsfsfs) pilleri saga sola sacildi sonra pilleri takip devam ettim.
Mesaj tarihi:
abi aradaki fark sadece 30 liraysa kesinlikle xbox alın. logitechinki iyi ama aynı build qualitye sahip değil, bu tuşlara zamanla yansıyor. xbox'ın analog pozisyonu da daha iyi.

ben 3 metreden kullanıyorum çekme sorunu yaşamadım. orada mutlaka bir interference olmuştur. adamların olayı kablosuz cihaz üretmek zaten.

bi de şimdi gördüm 102 lira ne be. 80'e almıştım vaktinde ahah. deli mi öpmüş vatanı.
Mesaj tarihi:
F710 bi ara 55 lira mıydı neydi sdf, ben de 80 liraya aldım. 110 verilmez kesinlikle.

Xbox controller'ı bayağı iyi; çoğu oyun (dark souls da dahil buna sanırım) xbox controller'inin layout'unu kullanıyor zaten. F710 da xbox layout'undan kendi layout'una optimize ediyor vs.

İkisini de kullandım ben, ikisi de güzel joystick'ler, verilen parayı hakediyorlar ama sırf o layout dalgasına bile xbox'ın ki tercih edilir. Bir de asimetrik analog'lar çok iyi. PS4'te arıyorum şu anda.
Mesaj tarihi:
layout dediği şey fiziksel layout değil.
sanırım oyunlar tuşları direk xbox gibi atıyor default olarak. logitech taktığında tuşların yerleri değişmiş bir şekilde atıyor falan kafasına göre.
  • Yeni Oluştur...