Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F710 Logitech gamepad

Wisp

Öne çıkan mesajlar

abi her gamepad topiğine yazıyorum. 110 liraya aldım ben bunu alıcısıyla

http://tolbhav.com/media/catalog/product/cache/1/image/5d2f1b7dada785fb0057da70817138bf/m/i/microsoft_xbox_360_wireless_controller_for_windows_black_01.jpg

dark souls'u açıyordum. menü geçişleri uzun sürüyordu biraz. mutfağa gidip birşeyler alıyordum o sırada x spamliyordum karakterim seçilene kadar. kopma neymiş gamepadde
Sosyal ağlarda paylaş

F710 Logitech karar kıldım

bu eleman uzun süre oynamış bunla her tür oyunu, diğer kollarlada oynamış olay budur diyor, kablosuz olmasıda hiç geçikme yapmıyormuş kaymak gibiymiş, yada Logitech den iyi para almış :)

iç parcalarınıda sağlam maddeler kullanmışlar uzun süreli kullanımlarda yıpranma temassızlık falan olmuyormuş.

gamepad desteği olmayan oyunlar içinde klavyedeki tuşları gamepad e aktarıyosun istediğin gibi o bile başlı başına iyi.

adamın elinde belli ediyor zaten kaliteyi yeni nesil bir kol diğerlerine göre

[video]https://www.youtube.com/watch?v=8h8KdH7t5yA?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

abi aradaki fark sadece 30 liraysa kesinlikle xbox alın. logitechinki iyi ama aynı build qualitye sahip değil, bu tuşlara zamanla yansıyor. xbox'ın analog pozisyonu da daha iyi.

ben 3 metreden kullanıyorum çekme sorunu yaşamadım. orada mutlaka bir interference olmuştur. adamların olayı kablosuz cihaz üretmek zaten.

bi de şimdi gördüm 102 lira ne be. 80'e almıştım vaktinde ahah. deli mi öpmüş vatanı.
Sosyal ağlarda paylaş

F710 bi ara 55 lira mıydı neydi sdf, ben de 80 liraya aldım. 110 verilmez kesinlikle.

Xbox controller'ı bayağı iyi; çoğu oyun (dark souls da dahil buna sanırım) xbox controller'inin layout'unu kullanıyor zaten. F710 da xbox layout'undan kendi layout'una optimize ediyor vs.

İkisini de kullandım ben, ikisi de güzel joystick'ler, verilen parayı hakediyorlar ama sırf o layout dalgasına bile xbox'ın ki tercih edilir. Bir de asimetrik analog'lar çok iyi. PS4'te arıyorum şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...