fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bg2 deki kitlerikoymuşlar. belki o yüzden alırım diyorum ama bg ee çok özensiz yapılmıştı ya... almaya korkuyorum bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 düz iw çok güzel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 atmosfer iyiydi bunun senaryoyu hiç hatırlamıyorum ama lel. hatte bgleri bile hatırlamıyom lan. irenicus fln bişiler vardı bg2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 http://38.media.tumblr.com/7d9e7281459188c0e201127ddfc70f4f/tumblr_ms9pqoJ5Ix1so6usgo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 atmosfer ve müzikler iyiydi, bg2'nin generic versiyonu. o zamanlar oturduk oynadık daha el sürmem zaten bu kötü EE serilerine de hiç el sürmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 iw oynanmaz mı be, sırf kuldahara girip, ağacın altında o müziği dinlemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Feamer said: düz iw çok güzel, Duz iw yi oynarim zaten, 30 tl vermeye gerek yok ki... kitleri duzgun yaptilarsa anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ne düzgünü abi adamlar saçma sapan buglar yaratıyorlar anca. tek iyi yanı çift el silah kullanabilmek olur o da modlarla yapılıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 BG de buglari fixleyemiyorlardi. atari nin IP lerinin satilmasinin ardindan adamlarin sozlesmesi askiya alinmisti, patch paketi veremiyorlardi steam e. sonra ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kartan said: Neler diyosun, taş olursun valla hatta daha da ileri gideyim, sacma sapan infinity engine icinde ne kadar mob varsa karman corman gonderdikleri oluyordu arada moblarda farklilik olsun diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Feamer said: iw oynanmaz mı be, sırf kuldahara girip, ağacın altında o müziği dinlemek... Aw yiss http://www.youtube.com/watch?v=O0T4Rl2dyD8 http://www.youtube.com/watch?v=9euRAX-rhhI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 semin ayswinde arpg kaka bok dediği zamanlar felan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Regalya said: semin ayswinde arpg kaka bok dediği zamanlar felan. :D sam o zamanlar dogru konusuyormus. ne zaman gecti taso lobisi tarafına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bg dekilerin dışında da kitler koymuşlar ya... multisi düzgün çalışıyorsa çok çılgın olabilir... tabi bi de yeni ekledikleri şeyleri dengeledilerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 full mage oynamıştım bir kere... ayrıca oyunda ramdom olarak çok über silahlar çıka biliyordu, tam özeliklerini hatırlamıyorum ama eflerin oradan bir uzun yay çıkmıştı sonra onu ondan ona aktararak hep kullanmıştım, hatta o yayla tek adamla kapıya kadar gelmiştim, lvlnin çok yüksek diye almaıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kaede said: bgnin de konusu bok gibiydi hatta iwdnin konusu baldurdan daha az bok ama işte en azından biraz rp öğeleri vardı. iwd dümdüz yaratık kesme ya tamam japonsun ve jrpg'lerin (hatta j*'lerin) hikayeleri şahane falan tamam onu kabul ediyorum da, bok gibi de denmez bg'nin hikayesine yahu. edit: ya da de ya, şimdi jrpg vs wrpg topiği olmasın bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bg bayağı ortaokul tier fanfiction kafasında üzgünüm ve bu büyük ihtimal yaklaşık senin yaşın kadar defa bgyi bitirmiş biri tarafından söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 skyrim best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Adam koskoca time of troublesa ergen fantazisi dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bhaal ın gözleri çekik olsaydı ve kıçından tentacle fışkırsaydı şimdi övmekten yoruluyor olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 sonra niye kaede'ye sarıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 TORMENT EN İYİ YAKARIZ BURALARI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Black-ice said: sonra niye kaede'ye sarıyorsun şş alo yanlış yok Kaedeçan kōhaidir candır ekseriyetle çekinir senpai der önünü ilikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ToTın tek güzel yanı kitaplardaki tanrı muhabbetleri ki onun da yarısı ergen aşk kavgaları lel. hiç biri de yok bgde neyse blackice zaten one trick pony çıktı. bıdıbıdı ediyor o kadar sequodan beri bir numarası yok http://www.youtube.com/watch?v=G2_KBQvgUtk şunu da koyalım eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Avatar Trilogy üzerinden ToT eleştirisi çok bel altı vurmak olmuş, koskoca 2nd edition transition settinginden bahsediyorsun. Bide baalın dirilme planı bence en kaliteli ToT öykülerinden biri, ToB'a kadar belki az az anlatıyor ama bg serisinin arkaplanı hep sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar