Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Arkadaş duyansa linux la windows zannedecek. droid de de ios ta sa simgelere basıyorsun program çalışıyor, uygulama açılıyor. Sanki birinde satır satır kod yazıyorsun diğerinde tek tıkla iş yapıyorsun. Droidten şikayet edenler stabilite diyor da çeşit çeşit model var. Gayet başarılı cihazları mevcut.
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Sdfs delorean arabalari da apple magduru https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152450240809401&substory_index=0&id=22163434400
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 chrome said: e ios iğrenç bir işletim sistemi ama androide göre. yani hiç mi fark edemiyorlar aradaki farkları. Soyle bisey var android kullanan insanlarin cogu 300 dolar yakinlarindaki aletleri kullaniyor sonra yavas animasyonlari gorup fitik oluyorlar. Bide android 1 senelik kullanimdan sonra fabrika ayarlarina donmezse baya yavasliyor. Ama adamlara flagshipleri al deseniz iphone ile ayni fiyattalar. Onu alacagina adam gidip iphone aliyor. Sonucta kullanmasi daha kolay. iPhone ve Android developerim. Sirf animasyonlar cok daha akici diye iphone'a app yazmaktan daha cok keyif aliyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kate upton'ın çıplak fotolarının topiği bile ios vs android olmuş allah belanızı versin ya
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi meme ve teknoloji bunlar patinin en onemli konulari simdi
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 anlamadim slikonlumuymus bu abla birinde baya duz birinde baya var falan
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 "roket adam" said: kate upton'ın çıplak fotolarının topiği bile ios vs android olmuş allah belanızı versin ya bunlar apple cloudendir dimi..bu durumda ios tarafindayim..daha cok ios telefon uretilmeli evet.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SenariouS said: anlamadim slikonlumuymus bu abla birinde baya duz birinde baya var falan ben de onun yasini tutuyorum ..anneey kaleeey..silikonlu teknolocik memeli kaleeey...
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 SenariouS said: iPhone ve Android developerim. Sirf animasyonlar cok daha akici diye iphone'a app yazmaktan daha cok keyif aliyorum. ulan az daha fakirsin diye düşünüp beleş lego gönderecektim sdfs. bunu gördüğüm iyi oldu.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yok resim gidin kendiniz bulun... hatta areola etrafindaki scar dokusu da azicik belli gibi..
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 tamam arkadaslar fappeningden sonra kayislar gevsedide ban hammer yiyeceksiniz bir tarafiniza bak demedi demeyin
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Elektriğin bulunmasından hemen sonra icat edilen brute-force'a kurban olmuş koca elma. hangi wordlist ile yaptı çok merak ediyorum. http://i.hizliresim.com/bQmQDG.jpg
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 seethru downblouse ..ifsa da yok..stolen de degil..gugil da arti 16 bile degil.. ama tabi paticigin verdigi kararlara saygimiz sonsuz.. ama kaley..yapmayacaktin kaley..
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hep derler kirilamayacak sifre yoktur sadece bir zaman sorunudur.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 icloud şifrelemesi büyük/küçük harf uyumlu rakam ve harflerden oluşuyor. min 8 haneli desen öyle bir wordlist yok. kaç yıl sürer. Daha uzmanı olan bir pati detaylandırsın işte.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 "roket adam" said: kate upton'ın çıplak fotolarının topiği bile ios vs android olmuş allah belanızı versin ya ya kate upton android kullanıyor olsaydı, bunu hiç düşündün mü? ios sayesinde gördük hepsini.
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 milletin sozde bitcoin harmanlamak icin kurdugu serverler filan ne ise yariyor bilin bakalim..komplo teorisi.. eskiden vardi bilgisayarini ekran kartini filan sevap point icin halka aciyordun kendi hesaplamalarinda kullaniyorlardi filan..
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aramızda developlar falan var, benimde çok uzmanı olduğum bir konu değil ama bildiğimiz brute force mantığı ile çalışıyorsa; şifresi 10-15 haneli ve komplike olanları wordlist ile bulmak imkansıza yakın. Ya bir çok hedef belirledi ve sadece şifresi kolay olanları yakaladı yada gerçekten super bilgisayar tarzı bir şey kullanıp yada işte pc gücünü kullanıp para veren zımbırtı programlardan mı yararlandı ne yaptı artık
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 mantiken brute forcela soyle kallavi bir sifreyi cozmek seneler aliyor evet ama apple zaten yaptigi aciklamada cok kolay sifre koymalarindan bahsetmisti. bu sirada exiften bakinca kate'inkilerin bi kismi android demislerdi. Bilemiyorum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 varmı yeni bişeyler beyler 1 gündür faplamadım sdgsdg
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahaahhahaha git normal izle bak sonra, cok kalitelilere bakmaktan iktidar sorunu yasayacaksin.
progamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 thread çok değişik yerlere kaymış harbi sdf.
Öne çıkan mesajlar