Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş duyansa linux la windows zannedecek. droid de de ios ta sa simgelere basıyorsun program çalışıyor, uygulama açılıyor. Sanki birinde satır satır kod yazıyorsun diğerinde tek tıkla iş yapıyorsun.

Droidten şikayet edenler stabilite diyor da çeşit çeşit model var. Gayet başarılı cihazları mevcut.
Mesaj tarihi:
chrome said:

e ios iğrenç bir işletim sistemi ama androide göre. yani hiç mi fark edemiyorlar aradaki farkları.

Soyle bisey var android kullanan insanlarin cogu 300 dolar yakinlarindaki aletleri kullaniyor sonra yavas animasyonlari gorup fitik oluyorlar. Bide android 1 senelik kullanimdan sonra fabrika ayarlarina donmezse baya yavasliyor.

Ama adamlara flagshipleri al deseniz iphone ile ayni fiyattalar. Onu alacagina adam gidip iphone aliyor. Sonucta kullanmasi daha kolay.

iPhone ve Android developerim. Sirf animasyonlar cok daha akici diye iphone'a app yazmaktan daha cok keyif aliyorum.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kate upton'ın çıplak fotolarının topiği bile ios vs android olmuş allah belanızı versin ya

bunlar apple cloudendir dimi..bu durumda ios tarafindayim..daha cok ios telefon uretilmeli evet.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

anlamadim slikonlumuymus bu abla
birinde baya duz birinde baya var falan

ben de onun yasini tutuyorum ..anneey kaleeey..silikonlu teknolocik memeli kaleeey...
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

iPhone ve Android developerim. Sirf animasyonlar cok daha akici diye iphone'a app yazmaktan daha cok keyif aliyorum.

ulan az daha fakirsin diye düşünüp beleş lego gönderecektim sdfs. bunu gördüğüm iyi oldu.
Mesaj tarihi:
seethru downblouse ..ifsa da yok..stolen de degil..gugil da arti 16 bile degil..

ama tabi paticigin verdigi kararlara saygimiz sonsuz..

ama kaley..yapmayacaktin kaley..
Mesaj tarihi:
icloud şifrelemesi büyük/küçük harf uyumlu rakam ve harflerden oluşuyor. min 8 haneli desen öyle bir wordlist yok. kaç yıl sürer. Daha uzmanı olan bir pati detaylandırsın işte.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kate upton'ın çıplak fotolarının topiği bile ios vs android olmuş allah belanızı versin ya

ya kate upton android kullanıyor olsaydı, bunu hiç düşündün mü?
ios sayesinde gördük hepsini.
Mesaj tarihi:
milletin sozde bitcoin harmanlamak icin kurdugu serverler filan ne ise yariyor bilin bakalim..komplo teorisi..

eskiden vardi bilgisayarini ekran kartini filan sevap point icin halka aciyordun kendi hesaplamalarinda kullaniyorlardi filan..
Mesaj tarihi:
Aramızda developlar falan var, benimde çok uzmanı olduğum bir konu değil ama bildiğimiz brute force mantığı ile çalışıyorsa; şifresi 10-15 haneli ve komplike olanları wordlist ile bulmak imkansıza yakın.

Ya bir çok hedef belirledi ve sadece şifresi kolay olanları yakaladı yada gerçekten super bilgisayar tarzı bir şey kullanıp yada işte pc gücünü kullanıp para veren zımbırtı programlardan mı yararlandı ne yaptı artık
Mesaj tarihi:
mantiken brute forcela soyle kallavi bir sifreyi cozmek seneler aliyor evet
ama apple zaten yaptigi aciklamada cok kolay sifre koymalarindan bahsetmisti.

bu sirada exiften bakinca kate'inkilerin bi kismi android demislerdi. Bilemiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...