Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

ergenlik çok tehlikeli bir şey abi, harry potter ile ergenlik yaşayan gençlik daha kötülerine denk gelebilirdi, düşünsene yıldız tilbeyi fln oynatsalardı asdasdsd

kusura bakma moruk biz sizin gibi 2. dünya savaşıyla büyümedik Sadece Yıldız Tilbe vardı.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

Abi bosa goygoy ceviriyosunuz oturup bir tane harry potter filmi izlemedim. Yasiniz ne olursa olsun isterse bingildak gibi 65 yada x bi kisi gibi 12 olsun emma ile ayni odaya koysam nefessizi gectim kalbiniz atmadan gidersiniz.

şşşşş
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

Abi bosa goygoy ceviriyosunuz oturup bir tane harry potter filmi izlemedim. Yasiniz ne olursa olsun isterse bingildak gibi 65 yada x bi kisi gibi 12 olsun emma ile ayni odaya koysam nefessizi gectim kalbiniz atmadan gidersiniz.

goygoy ne ya. nasıl böyle genel bi yargıya varabiliyosun tanımadığın insanlar için?
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Esh said:

watson güzel değil gerçekten.

ama seksapel için güzel olmak gerekmiyo. bkz kekilli

murat kekilli?

http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/2010818/147947_murat-kekilli.jpg

kesinlikle (tu)
Mesaj tarihi:
abi ben sahsen emma stone için duvarı delerim kermite katiliyorum.
emma watsını güzel bulmuyorum ama bu onu kuturdetmeyeceğim anlamina gelmiyor

bir kadinla sevismek için onu illaha güzel bulmanıza gerek yok
yakacakla mikecek secilmez,seciciden mikici olmaz. o yuzden soyle olurdu boyle olurdu demeyin
Mesaj tarihi:
kariyi guzel bulmakla alakali bi kelime bile gecmediki. Kardes o sizin libido dusuklugunuz, bel soguklugunuz ve bilimum islevsizliginiz. Ben saplar gecerim. Siz saplamazsaniz o sizin probleminizdir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...