barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi tahmin ettiğim şey mi :D ben o resmin orjinalini görmedim ama birisi yollasın pm ile.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Jeeztro said: ben hala anlamadım lan ne o yapay vajina olayı mı şimdi biraz geniş görmen lazım dürbünü görmediğini düşün altından kim bilir neler çıkar
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 @barbu başka ne olmasını bekliyosun :D
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 naapcan orijinalini durbunun yerine yaprak var anladigin gibi sdfdsfds
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 şunun gibi birşey heralde? http://i.ytimg.com/vi/L_N5wKTn-_U/hqdefault.jpg
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 İyi güzelde göze uzanmış yaprak kör eder. Bu salak delikten içerimi bakıyormuş.
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Yau ne güzel konu içinde justin nerden çıktı kapatın alıntılamayın yau :(. Bu arada selena damı gelmiş kadroya wışşş iyice güzelleşmeye başladı leak :).
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Liebe said: -Deno- said: akşama kalmadan arkadaşlar sağolsun facebook ve whatsapp'tan fotoğrafları yağdırdıkları için takım elbise, boxer falan battı sen ne anlarsın lan geçen o paylaştığın iğrenç karıya falan bak sen olm seni sikertirim
liberal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 -Deno- said: Liebe said: -Deno- said: akşama kalmadan arkadaşlar sağolsun facebook ve whatsapp'tan fotoğrafları yağdırdıkları için takım elbise, boxer falan battı sen ne anlarsın lan geçen o paylaştığın iğrenç karıya falan bak sen olm seni sikertirim ahahahahaah
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Yalniz o paylastigin kadin baya kotuydu. Zevkler renkler tartisilmaz denir ama zevk o kadar goreceli bir kavram degil.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dün gece gelmedi mi hiç birşey? meh.
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Vaaay be paticik paticik olalı kadar hızlı buyuyen bir konu başlığı olmamıştır herhalde. Bölünerek çoğalıyor konu.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Alfred said: Vaaay be paticik paticik olalı kadar hızlı buyuyen bir konu başlığı olmamıştır herhalde. Bölünerek çoğalıyor konu. Gezi topikleri var.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Alfred said: Vaaay be paticik paticik olalı kadar hızlı buyuyen bir konu başlığı olmamıştır herhalde. Bölünerek çoğalıyor konu. yok ya pınar vardı, hamit topiki de vardı sdf
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Remus said: Abi emma güzel yazmış da, misilleme olarak onun da fotoları leak etmesinler?
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Gezi bambaşka bir olay ya. Orda konu dan cok irtibat, yol gösterme, yardımlaşma herşey vardı onun üstüne zaten kolay kolay bir topic gelmez açılamaz da. Ancak pınar la hamitin geçtiğini düşünmüyorum çok yau. ama merak ettim var mı acaba istatiksel bir bilgi. Adminler var mı boyle bir datayı çekebileceğimiz yer :).
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 emma nın da çıhpak fotolarını istiyok.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 emma watson da boşa kürek çekiyo işte. internet affetmez, sağlık olsun.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu arada leak olan kadınları gayet takdir ettim ben. hepsinin içi dışı birmiş. kezbanı oynamamışlar.
Öne çıkan mesajlar