Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim stajyer öğleden sonra geldi bugün. Gözleri kan çanağı, konuşacak hali yok. Neden geciktiğine dair açıklama da yapamadı. O kadar da patırtıcı adamdır, yüzünde dünyadan kopuk dingin bir gülümseme, bu saatten sonra kovulsam da umrumda değil havasıyla kenarda sessiz sakin ufka dalmış oturuyor.
Mesaj tarihi:
Norak said:

telefondan silinmiş işte ama icloudda hepsi duruyor

abi hepsimi gerizekalı? Hadi 30 yaş üstü beyni basmamış diyelimde neyin nasıl kullanılacağını bilenlerde var. Herkesin mi senkron açıkmış yani
Mesaj tarihi:
otomatik açıktır işte haberi yoktur zaten, 2 factor bile açık değildir muhtemelen, o tiplerin %95 i telefonda settings e girmemiştir hayatında sds.
Mesaj tarihi:
Listeyi yapıyorum. Ortak hesap açalım listeyle beraber OP'a iletelim.

Merve Boluğur
Burcu KARA
Sedef AVCI
SILA
Ha birde unutmadan Pelin KARAHAN(Bunun olduüuna o kadar eminim ki sdf)

Bunlar benim listem.
Listeyi genişletelim.
Mesaj tarihi:
hesabı login etmen lazım ve nelerin senkron olacağını soruyor.

Yani benim kıçımın başımın açık olduğu resimleri kim ne yapsım ama sevgilim veya eşim Jennifer, Kate falansa o resimlerin tamamen kaldırıldığına emin olmak için her şeyi yaparsın.

Yüzlerce isim vardı orada, hepsimi çıplak resimlerini senkron edip, oradan silmeyi unutmuş. Acaba silinenler bile belirli bir süre depolanıyormu icloud'da

Ayrıca icloud olayı ios 5 den sonra geldi. Yıllar önce sildim lafını 3 yıl olarak düşünsek 2011'de ios5 yeni yeni çıkıyordu.
Mesaj tarihi:
apple backup serverları reset yemiyordur muhtemelen google gibi bikaç ayda bir.

yıllar önceki resim diyor, tüm silinen content duruyordur bi yerlerde kesin.
Mesaj tarihi:
kesinlikle hepsi icloud değil. dropbox falan da gitti yada direk hedef belirlenip kişisel bilgisayarlara daldılar.

Ayrıca hepimiz biliyoruz ki böyle self fotoları kızlar arşivlemez genelde erkeklerde olur. Erkek arkadaşlarının hesapları veya pc leri üzerinden elde edilme olasılığı daha fazla.

@norak o kadar backup'ın backupı haldeki dosyaya erişmek paypal'ı hacklemek ile aynı olması lazım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...