KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 hahahahahah iğrençsiniz olm yaaaa
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mal said: mesela merve boğulur çıksa nice olurdu paticiğin hali merve boluğura horoz boğulur yanlız
desertt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Rasmon said: Konuyu evli erkek osbir çeker miye getirmeyelim arkadaşlar. ak parti döneminde olmuştur
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mary E. Winstead, fotoğrafların kocasıyla birlikte çekildiğini ve yıllar önce silindiğini söylemiş. silinen?
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 KuddusiMavra said: valla devir kötüymüş gerçekten. yuh diyorum. eee öyle malesef
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 telefondan silinmiş işte ama icloudda hepsi duruyor
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 telefon ve bilgisayarlara zero fill yapmadan atarlarsa olcağı bu. ha "ben her resmimi iCloud'a atayım hihihi" de ayrı bir salaklık bence
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 torrentten şimdi indirdim. internet görevini yapmış. endişelenmeyin dostlar
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Bizim stajyer öğleden sonra geldi bugün. Gözleri kan çanağı, konuşacak hali yok. Neden geciktiğine dair açıklama da yapamadı. O kadar da patırtıcı adamdır, yüzünde dünyadan kopuk dingin bir gülümseme, bu saatten sonra kovulsam da umrumda değil havasıyla kenarda sessiz sakin ufka dalmış oturuyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Norak said: telefondan silinmiş işte ama icloudda hepsi duruyor abi hepsimi gerizekalı? Hadi 30 yaş üstü beyni basmamış diyelimde neyin nasıl kullanılacağını bilenlerde var. Herkesin mi senkron açıkmış yani
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ayfonlarda default özellik değil mi
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 otomatik açıktır işte haberi yoktur zaten, 2 factor bile açık değildir muhtemelen, o tiplerin %95 i telefonda settings e girmemiştir hayatında sds.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Özellik var ama açma kapama senin elinde hani. İster upload et ister etme.
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Listeyi yapıyorum. Ortak hesap açalım listeyle beraber OP'a iletelim. Merve Boluğur Burcu KARA Sedef AVCI SILA Ha birde unutmadan Pelin KARAHAN(Bunun olduüuna o kadar eminim ki sdf) Bunlar benim listem. Listeyi genişletelim.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 hesabı login etmen lazım ve nelerin senkron olacağını soruyor. Yani benim kıçımın başımın açık olduğu resimleri kim ne yapsım ama sevgilim veya eşim Jennifer, Kate falansa o resimlerin tamamen kaldırıldığına emin olmak için her şeyi yaparsın. Yüzlerce isim vardı orada, hepsimi çıplak resimlerini senkron edip, oradan silmeyi unutmuş. Acaba silinenler bile belirli bir süre depolanıyormu icloud'da Ayrıca icloud olayı ios 5 den sonra geldi. Yıllar önce sildim lafını 3 yıl olarak düşünsek 2011'de ios5 yeni yeni çıkıyordu.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 belki sync etme desende atıyordur iphone boşuna steve faps demedik free content
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 apple backup serverları reset yemiyordur muhtemelen google gibi bikaç ayda bir. yıllar önceki resim diyor, tüm silinen content duruyordur bi yerlerde kesin.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 kesinlikle hepsi icloud değil. dropbox falan da gitti yada direk hedef belirlenip kişisel bilgisayarlara daldılar. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki böyle self fotoları kızlar arşivlemez genelde erkeklerde olur. Erkek arkadaşlarının hesapları veya pc leri üzerinden elde edilme olasılığı daha fazla. @norak o kadar backup'ın backupı haldeki dosyaya erişmek paypal'ı hacklemek ile aynı olması lazım
Öne çıkan mesajlar