Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu adamlar hadi neyse de, bundan sonra yetenekli adamları nasıl ikna edeceksin takımda oynamaya? anlaşılan, fatih terimden sonra türkiye ve gs için yeni bir fatih terim gerekecek... daha doğrusu modern futbolu öğretecek bir derval de gerekebilir bu gidişle
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ya zaten patladık daha ne kasıyor ki, full gençlerden kadrolar kursun işte, gitsin devşirme adam baksın Afrikadan GAmerikadan, madem altyapı hamlesi yapamıyor bunları kassın bari ayıptır lan onca para alıyor deve. Reset lazım bizim memleketin sporuna da herşeyine de ama... ft tek başına öyle bir şey yapacak yeterliliği var mı? üstelik bu yaşta ve kariyerde iken...
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi kim formdaysa o oynar niye abartıyorsunuz bu kadar milli takımı futbolcu yetişmek göreiv değil ki milli takımların
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 fizban said: Robert_Poche said: Fatih'i sevmem ama Ömer ve Hakanın sakatım diye dümenden gelmemesi sonrası bir daha çağırmaması çok doğru hareket.besiktasli oldugun icin gangsteri koruman dogru hareket. bir çok insanın ve futbolcunun rüyasında bile göremediği ay yıldızlı formayı giymemek için kişisel tartışmaları ortaya sunan kişileri FT almayarak çok iyi yapmış. konu besiktas fener değil, konu formaya saygı burada, adam olan çağrıldığında gider adam gibi topunu oynar. milli takımda çağrılmayınca gelmeyen adamın bir daha çağrılmaması gerekir.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yetiştirecek ve yetişen adamların kluplerde oynamasını sağlayacak beklenen şey bu, belçika da olduğu gibi
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ayrıca adam "ay yıldızlı" forma için geldiği yerde, tescilli biri tarafında tacize uğruyor ve korunmuyorsa, bu olanların hesabını sormak "şanlı ay yıldızlı milli formanın" gerekliliğidir "şanlı ay yıldızlı milli forma" kişisel yetenekleri yüzünden "vazgeçilmez" farz edilen adamların dokunulmaz olduğu hak ve hukukun olmadığı bir yer olamaz zaten aksi, "şanlı ay yıldızlı milli formaya" hakarettir...
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 şanı manı yok yahu, bez parçası. abartmayın.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Feamer said: ayrıca adam "ay yıldızlı" forma için geldiği yerde, tescilli biri tarafında tacize uğruyor ve korunmuyorsa, bu olanların hesabını sormak "şanlı ay yıldızlı milli formanın" gerekliliğidir "şanlı ay yıldızlı milli forma" kişisel yetenekleri yüzünden "vazgeçilmez" farz edilen adamların dokunulmaz olduğu hak ve hukukun olmadığı bir yer olamaz zaten aksi, "şanlı ay yıldızlı milli formaya" hakarettir... tescilli mi Gökhan Töre? bu konuyu araştırmış ilgili kişiler, ve Gökhan'a Ceza vermemeyi uygun görmüşler. bu karar doğru mudur? ha gerçekten silahı adamların ağzına soktuysa doğru değildir(Gökhan'a da ceza verilmeliydi). Ancak karara saygı duymaktan başka çaresi yok oyuncuların, çağırıldıklarında seve seve gelip oynayacaklar.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 işte bu ve bunun gibi durumlar ve takıma giren "onun bunun adamı" oyuncular ve direktörler yüzünden, bir çok kişide bu refkles kalmadı ne yazık ki, bu gibi durumlarda buna katı yapıyor
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ayrıca insanların algısı da önemli, o yüzden diyorum "tesçilli" diye ben yaptım oldu ve miki yapmış gibi tripler yapacaklarına düzgünce şu işi başında halletselerdi, konu zaten buraya gelemzdi
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Robert_Poche said: bu konuyu araştırmış ilgili kişiler, ve Gökhan'a Ceza vermemeyi uygun görmüşler. biz de o zaman çenemizi kapatalım di mi?
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Robert_Poche said: fizban said: Robert_Poche said: Fatih'i sevmem ama Ömer ve Hakanın sakatım diye dümenden gelmemesi sonrası bir daha çağırmaması çok doğru hareket.besiktasli oldugun icin gangsteri koruman dogru hareket. bir çok insanın ve futbolcunun rüyasında bile göremediği ay yıldızlı formayı giymemek için kişisel tartışmaları ortaya sunan kişileri FT almayarak çok iyi yapmış. konu besiktas fener değil, konu formaya saygı burada, adam olan çağrıldığında gider adam gibi topunu oynar. milli takımda çağrılmayınca gelmeyen adamın bir daha çağrılmaması gerekir. kişisel tartışma? adamın ağzına silah dayamış lan ahahahah ya bırak milli takımı bu topraklara bile gelmiyorum ben dese adam haklı.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 lan silahı hani arkadaşı sokmustu. hani gökhanda silah yoktu. bunu hakanın kendisi söyledi. şimdi herkes yine işine geldiği şekilde değiştirmiş olayı. sonra takımcılık yapıyorlar ya milli takımda falan diyorlar. komiksiniz ve tam şusunuz :
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Apple ben hayatım boyunca senin gibi sürekli çamura yatan beşiktaşlı görmedim. Bir de marifet gibi medya ya b.k atan bir karikatür koymuşsun. Medyanın ne alakası var bu olayla. FT kendisi açıkladı silah ile oda basma olayını. Hakan Çalhanoğlu açıkladı. Leverkusenli yöneticiler bile açıklama yaptı. Milli takım ile bağı olan eski futbolcular, teknik direktörler vs. hepsi açıklama yaptı. Adam ağzına silah sokmamış silah arkadaşınınmış yeaaa diye savunma yapıp bir de haberi yapan medyaya suç atıyorsun. Bu nasıl ergenliktir. Sonuçta adamların rızası olmadan haneye tecavüz gibi oda basma var. Nereden baksan adli bir olay. Ben galatasaraylıyım FT bize 6 şampiyonluk UEFA kupası kazandırmış. Adamı kayırmıyorum. Bir sürü böyle insan var. Sen böyle bir BJK ikonu olsa Allah diye taparsın. Kalkmışsın 1 sene futbol oynamış adamı savunacam diye kendini parçalıyorsun. Gökhan Töre kendini bu kadar savunmadı. Yazık.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bana ne gökhandan 2 sene oynar gider. bana sizin tavrınız komik geliyor. Olayın 1 numaralı adamı canlı yayında gökhanda silah yoktu demesine rağmen hala gökhan adamın ağzına silah sokmuss yeaaaa demek daha büyük fanatiklik bence. ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya işinize gelmiyor cünkü, aynı şeyi Demirören NTV'de konusurken de yapmıstı 3-4 kişi burda, aylar önce. Ülkede Tayyip'ten sonra en nefret ettiğim adamı savundurtmuşlardı bana burda. Olmayan şeyi olmus gibi, söylenmemiş şeyi söylenmiş gibi yazana, hayır öyle değil o diyince fanatik mi oluyoruz ? Olayın Gökhan-Hakan-Ömer arasında geçen bir durumu da yok, cocuk kendi dedi yanlıs zamanda yanlıs yerdeydik, olay Gökhan ile ömerin arkadaşı arasındaydı diye. hala Gökhan odaya girmiş, ömerle-hakan'ın kıçına silah sokmus gibi konusulması komik.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu ülkede katil, ırkçı, haysiyetsiz emre bile savunuluyor o yüzden apple'ın yaptığı bana garip gelmedi. fanatikliğin seyreltilmiş hâli. haklı sonuçta, gökhan'ın çetesinin ağzına soktuğu silah patlamadı. gerçi patlasa bile apple değil ama başka mankafalar savunabilirdi gökhan'ı. dediğim gibi emre'yi bile savunan var.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Liebe said: Robert_Poche said: fizban said: Robert_Poche said: Fatih'i sevmem ama Ömer ve Hakanın sakatım diye dümenden gelmemesi sonrası bir daha çağırmaması çok doğru hareket.besiktasli oldugun icin gangsteri koruman dogru hareket. bir çok insanın ve futbolcunun rüyasında bile göremediği ay yıldızlı formayı giymemek için kişisel tartışmaları ortaya sunan kişileri FT almayarak çok iyi yapmış. konu besiktas fener değil, konu formaya saygı burada, adam olan çağrıldığında gider adam gibi topunu oynar. milli takımda çağrılmayınca gelmeyen adamın bir daha çağrılmaması gerekir. kişisel tartışma? adamın ağzına silah dayamış lan ahahahah ya bırak milli takımı bu topraklara bile gelmiyorum ben dese adam haklı. gelmesin
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 burada hiç kimse gökhan olayının perde arkasını bilmiyor, hep beraber atıp tutmaktan öteye gidemiyoruz. hele o hakan'ın babasının televizyona çıkıp oğlumun ağzına gökhan silah soktu demesi, hakan'ın çıkıp hayır gökhan sokmadı demesi bile bir daha milli takım'a çağrılmaması için sebep, gelmezse milli takıma gitsin nerde oynarsa oynasın. milli takımımız zaten bok gibi gidiyor, böyle değişim dönemlerinde gereksiz adamların kendilerini bir bok sanıp biz gelmeyiz etmeyiz demesinin üzerine çağırılmamaları da normal :)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 gereksiz dediğin adamlar CL oynuyor. en başta onların işine gelir bu dandini milli takımda efor sarfetmemek. ona rağmen gelmek istiyorlar ki söyleniyorlar. yoksa adam bana ne, ne halleri varsa görsünler der. bundan sonra muhtemelen öyle olacak. sen misin imparator fatih terim'in nokta koyduğu "adli" meseleyi devam ettiren.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Leverkusenin 2 yıldızı bunlar, oyuncu havuzumuz ne ki bunlar önemsiz olsun?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 lan en başında Terim'e ya da basına gidene kadar Polis'e gitseler bu olay böyle olmazdı. Gökhan'ın ifadesi alınırdı, arkadaşını da nezarete alırlardı. Bir şekilde halledilirdi, olay böyle namus davasına döndü, o çağırdı ben gitmedim, o gelmedi ben çağırmam, ona 1 yıl ceza verdik, buna sunu yaptık bunu yaptık. neyse zaten futbol erkek oyunu, korkanlar gelmesin milli takıma sadasfsa
Öne çıkan mesajlar