Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

volkan 11 başlamaz sanırım.
Burak yerine pektemek oynar mi bilmiyorum ama terim adamcilik denince 1 numara olduğundan oynar.

maçtan sonra esti gürledi bazıları bu formayı goremicek diye.
ee ayni kadro

Aynen ya. şu adamcılık yüzünden adam olmıycak milli takım.

Umarım oynatmaz Pektemek'i. Beşiktaş'lı oynatınca içimdeki milli takım düşmanlığı hafifliyo.
Mesaj tarihi:
En formda adamımız Olcay, o şekilde bakmak lazım sdjfdsf. Harbi bakıyorum da milli takımın ağa babalarından bir tane formda adam yok. Burak, Selçuk, Olcan, Caner, Gökhan Gönül, Volkan dökülüyor. Semih ve Mehmet Topal eh. Arda ruh gibi milli maçlarda. Nuri ortada yok. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak milli takım oyuncusu olmayı bir benimseyemedi.

BJK'de forma bulan ne kadar yerli varsa aslında oynayacaksın şu maçlarda geçici olarak, en azından Çek'i falan yeneriz
Mesaj tarihi:
alakası bile yok asist bile yapamadı galiba daha ama savunmada mükemmel işler yapıyor, hücumda da çılgın gibi bu sene.

tl;dr götünden atma lütfen.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

En büyük gol silahımız Gökhan Töre.

Hala aklım almıyor, Melo Riera'yı dövünce haftalarca olaylar durulmamıştı, adam ağzına silah sokuyor lan takım arkadaşının?

gs li olsaydı şimdi, benzincide polis arabası yakıyordu bazıları...
Mesaj tarihi:
Şu ağıza silah dayama olayı gerçekse G.Töre magandasının milli takıma alınması çok yanlış. Kaldı ki doğru gözüküyor. Bir de bu turuncu kafa için harcadığın adamlar Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

En büyük gol silahımız Gökhan Töre.

Hala aklım almıyor, Melo Riera'yı dövünce haftalarca olaylar durulmamıştı, adam ağzına silah sokuyor lan takım arkadaşının?

Hakanın babası sonunda açıklama yapmış dün, olay doğru ve FT 1 yıldır hiç bir tepki vermedi konuşmadı yeter artık diye.
Hakan ve Ömer harcanıyor bir tane dengesiz futbolcudan çok şovmen zibidi için, üstüne arkadan gelecek gurbetçilere de kötü örnek olacak bu olay.
Babası açıklama yaptı diye şimdi iyice düşman olur FT bu 2 oyuncuya. Hakan 23 yaşın altındaysa eğer Alman takımına geçerse şaşırmam pek, haklı çocuk.

BJK da tüm camia ve takım olarak Gökhanın yanındayız diye açıklama yapmış, ulan geçen sene de barda vurulduydu bu denyo, ee herşeyine göz mü yumacaksınız bunun? Beklemezdim BJKdan
Mesaj tarihi:
Rerore said:

gökhana para cezası sonra da
3ünü toplayıp barıştırcaksın
çözüm basit
barışmayan kadro dışı

ağzına silah sokuyor ya, bunun daha barışması olmaz, aynı takımı bırak aynı ortam dahi olmaz. ya Töre rahatsızı gidecek ya da Leverkusenin yıldızları
Mesaj tarihi:
Terim doğrulamış valla :) Ben hata yaptım 21 yaşındaki çocuğa sahip çıktım olay kamptan sonra oldu diyor. Bunun çocuklukla felan alakası yok tam magandalık ya.

-Fatih Terim: Bir sene önceki Hollanda maçı sonrasında takımı dağıttık. Yani kamptan önce böyle bir şey oldu ve biz müdahale etmedik öyle mi? Hayır, maçtan sonra oldu. Ve önce gece kulübünde oldu. Biz teknik ekibimle maç sonrası tahlil yaparken gece kulübünde bir olay oluyor. Ve otelde de devamı oluyor. Ben o anda zaten haberdar olmuyorum olaydan. Daha sonra Almanya'ya gittiğimde Ömer'den duydum olayı. Ben de bir babayım. Böyle bir olayı tasvip etmem mümkün değil.
Mesaj tarihi:
Kendi tarzı ya hoşuna gitmiştir adanalının. Ona göre G.Töre delikanlı Hakan ve Ömer muhallebi çocuğu. G.Töre hüngür hüngür ağlıyor dedi birde adsadas.

Milli takımda arkadaşının ağzına silah sokan adamı haklı çıkaran tek millet biz olurduk zaten.
  • Yeni Oluştur...