BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 maçta yedekten girip biraz kıpırandı diye Fatih Terim büyük aşkı Hamit'i çağırmış milli takıma, ilk 11 bile çıkarır bu
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 applev0dka said: volkan 11 başlamaz sanırım. Burak yerine pektemek oynar mi bilmiyorum ama terim adamcilik denince 1 numara olduğundan oynar. maçtan sonra esti gürledi bazıları bu formayı goremicek diye. ee ayni kadro Aynen ya. şu adamcılık yüzünden adam olmıycak milli takım. Umarım oynatmaz Pektemek'i. Beşiktaş'lı oynatınca içimdeki milli takım düşmanlığı hafifliyo.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yemişim milli takımı bir halt yapacakları yok boşa masraf kapısı ft yüzünden
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 En formda adamımız Olcay, o şekilde bakmak lazım sdjfdsf. Harbi bakıyorum da milli takımın ağa babalarından bir tane formda adam yok. Burak, Selçuk, Olcan, Caner, Gökhan Gönül, Volkan dökülüyor. Semih ve Mehmet Topal eh. Arda ruh gibi milli maçlarda. Nuri ortada yok. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak milli takım oyuncusu olmayı bir benimseyemedi. BJK'de forma bulan ne kadar yerli varsa aslında oynayacaksın şu maçlarda geçici olarak, en azından Çek'i falan yeneriz
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 gökhan gönül 10 senedir en iyi futbolunu oynuyor belkide bu sene, ne kötü performansı ya ahahaha
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Geçen sezona göre falan baya kötü. İstatistiklerde liderdir ama tabi sfsdf
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 alakası bile yok asist bile yapamadı galiba daha ama savunmada mükemmel işler yapıyor, hücumda da çılgın gibi bu sene. tl;dr götünden atma lütfen.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 terim hamiti de cagırmıs nihatı da cagırsın baride cech direk psikolojik olarak gol yer heralde
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 maça çıkmasak daha iyi, stat masrafı olmaz zaten 2-3 tane çakacak Çekler
2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ben gidiyorum G bloktaayim zengin tarafı :) haberleşiriz gelen olursa
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bize de 2 bilet al da haberleşelim lel. şu boktan milli takımın maçına para veresi gelmiyor insanın
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 En büyük gol silahımız Gökhan Töre. Hala aklım almıyor, Melo Riera'yı dövünce haftalarca olaylar durulmamıştı, adam ağzına silah sokuyor lan takım arkadaşının?
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 BulletRide said: En büyük gol silahımız Gökhan Töre. Hala aklım almıyor, Melo Riera'yı dövünce haftalarca olaylar durulmamıştı, adam ağzına silah sokuyor lan takım arkadaşının? gs li olsaydı şimdi, benzincide polis arabası yakıyordu bazıları...
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Şu ağıza silah dayama olayı gerçekse G.Töre magandasının milli takıma alınması çok yanlış. Kaldı ki doğru gözüküyor. Bir de bu turuncu kafa için harcadığın adamlar Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 BulletRide said: En büyük gol silahımız Gökhan Töre. Hala aklım almıyor, Melo Riera'yı dövünce haftalarca olaylar durulmamıştı, adam ağzına silah sokuyor lan takım arkadaşının? Hakanın babası sonunda açıklama yapmış dün, olay doğru ve FT 1 yıldır hiç bir tepki vermedi konuşmadı yeter artık diye. Hakan ve Ömer harcanıyor bir tane dengesiz futbolcudan çok şovmen zibidi için, üstüne arkadan gelecek gurbetçilere de kötü örnek olacak bu olay. Babası açıklama yaptı diye şimdi iyice düşman olur FT bu 2 oyuncuya. Hakan 23 yaşın altındaysa eğer Alman takımına geçerse şaşırmam pek, haklı çocuk. BJK da tüm camia ve takım olarak Gökhanın yanındayız diye açıklama yapmış, ulan geçen sene de barda vurulduydu bu denyo, ee herşeyine göz mü yumacaksınız bunun? Beklemezdim BJKdan
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 gökhana para cezası sonra da 3ünü toplayıp barıştırcaksın çözüm basit barışmayan kadro dışı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yanlış kıza 'Hi' demişler. Gökhan da her türk erkeği gibi gerekeni yapmış.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Rerore said: gökhana para cezası sonra da 3ünü toplayıp barıştırcaksın çözüm basit barışmayan kadro dışı ağzına silah sokuyor ya, bunun daha barışması olmaz, aynı takımı bırak aynı ortam dahi olmaz. ya Töre rahatsızı gidecek ya da Leverkusenin yıldızları
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 FT yine maganda açıklamasını yapmış. Medyaya siz babaları iyi bulursunuz lafı bombaydı asdadasd.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Terim doğrulamış valla :) Ben hata yaptım 21 yaşındaki çocuğa sahip çıktım olay kamptan sonra oldu diyor. Bunun çocuklukla felan alakası yok tam magandalık ya. -Fatih Terim: Bir sene önceki Hollanda maçı sonrasında takımı dağıttık. Yani kamptan önce böyle bir şey oldu ve biz müdahale etmedik öyle mi? Hayır, maçtan sonra oldu. Ve önce gece kulübünde oldu. Biz teknik ekibimle maç sonrası tahlil yaparken gece kulübünde bir olay oluyor. Ve otelde de devamı oluyor. Ben o anda zaten haberdar olmuyorum olaydan. Daha sonra Almanya'ya gittiğimde Ömer'den duydum olayı. Ben de bir babayım. Böyle bir olayı tasvip etmem mümkün değil.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Kendi tarzı ya hoşuna gitmiştir adanalının. Ona göre G.Töre delikanlı Hakan ve Ömer muhallebi çocuğu. G.Töre hüngür hüngür ağlıyor dedi birde adsadas. Milli takımda arkadaşının ağzına silah sokan adamı haklı çıkaran tek millet biz olurduk zaten.
Öne çıkan mesajlar