Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Sorun yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ne güncellemesi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Açıklaması ingilizce de.. Açıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 8.0.1'i düzeltme güncellemesi. 8.0.2 ile 8.0'a döndürüyor. iosception bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Eyvalla saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 aldım i6 64gb cillop gibi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ben turkmenistana gidince alıcam şimdilik 900dolar herhalde 1*2 aya 750$'a falan düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 az önce apple storeda eski iphone 5imi değişime soktum oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Nasıl oldu o iş nesi bozuktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bataryası sakat olanları geri çağırıyordu apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Onu nerden kontrol ediyoruz. bir yerlerde bi link vardı bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Absolut said: Nasıl oldu o iş nesi bozuktu? seri numarası bu açma/kapama tuşu bozuk olanları için açılan değişim programında yer alıyordu. ona güvenerek gittim, genius tuşta bir problem olmadığını görünce değiştiremeyiz dedi. dedim bataryası 2-3 saat gidiyor, öldü. o zaman sadece batarya değişimi yapıyorum dedi. home tuşu tutukluk yapıyor bazen dedim, yemedi. en sonunda beyaz ekranda sarı ekran lekeleri var dedim. ekran testi yaptı, sistem değişime onay verdi çocukta yeni i5 koydu masaya derin bir oh çektim. çingenelik mode on edit: bu açma/kapama programı https://www.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/ bu da pil https://www.apple.com/tr/support/iphone5-battery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 i7 koysaymış keşke. gerçi oyun oynuosan i5 de yeter.. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 aha ekrandaki lekelere değişim yapılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 evet, ben köstürdüm yani. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 zorluya random bi vakitte gidip halledebiliyor muyuz peki? yoksa randevu cart curt mu lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ankarada yok Apple tükkanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 randevu ile sadece. o da alabilirsen. geceleri tam 00.00'da açılıyor genius bar rezervasyon alımları. 00.02'de falan tükenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bi link versen ya randevu alımı için. bu gece deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://www.apple.com/tr/retail/zorlucenter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 son resim iyi miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 vay argadaş girdim siteye, günü saati seçene kadar 404'ü yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Absolut said: Ankarada yok Apple tükkanı :( Hocam, Ankara'da next level avm de olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Pantolonun yan cebinde bükülmeyeceğine ikna olduğum an alıyorum bu aleti. O zamana kadar izlemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ya şu bükülen telefonların Apple tarafından değiştirileceği çözümü bana aşırı abes geldi. Daha doğrusu, ben bunu çözüm olarak da göremiyorum. Ben senden yeni bir telefon aldığımda, ürettiğin telefonun tasarımında hata varsa veya malzeme kalitesi bu bükülmelere yol açıyorsa, yenisini vererek neyi çözüyorsun? Aynı telefon benim cebimde (arka da değil, yan) tekrar bükülecek, ben zırt pırt senin teknik servisinden cihaz mı değiştireceğim? Her değişimde telefonun içindeki hali hazırda dökümanlarımı dosyalarımı yedeklemek zorunda mı kalacağım? Nasıl iş yahu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar