Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Cons said: bu aletin herhangi yapabileceği bişeyi zaten senin iphoneun yapabiliyor olacak şimdide böyle sonrada böyle olacak şimdi böyle belki ileride biri çıkıp özelliklerin bir kısmını telefona, farklı özellikleri de ona entegre çalışan bir bilekliğe/saate koyar ne bileyim yahu skdjasda çok bilimkurgu izliyorum. iwatch um gözümün baktığı noktaya konuştuğum kişinin 3 boyutlu hologramını yansıtsın, doktorum röntgenime benim ona yansıttığım 3d görüntüden bakabilsin fln istiyorum asdsklad hepiniz göreceksiniz oglum ileride :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesela millet gelip "hala 2 çekirdek" diye kötülemeye çalışıyor. Komiksiniz cidden. Hala 2 çekirdekli bu telefon piyasadaki bütün telefonlardan daha akıcı çalıştırıyor app'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bir seyin hip ve trend olmasinda ne kotuluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 şık diye koydugun saate sokam orcun asdf. Cons said: Esh said: Saatleri kiyaslayan tech sitesi var mi lan, atip tutuyoruz da ak got kara got belli olsun var burda omega seamaster otomatik ve saati gösteriyor ve şık apple watch bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Esh said: Ayfon : 5 harf , fonetik rahat Telefon: 7 harf , fonetik ortalama Ayped: 5 harf, fonetik ortalama Tablet: 5 harf, fonetik zor tablette kac harf var onu ogren once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red said: samsung vs bu saati çıkarınca tke kelime etmeyenler epil çıkarınca hemen ilk defa çıkmış gibi geleceğin teknlojisi ilan etmişler sdfds fanboyluk bu işte. bu laf bana galiba. aklına "samsung sahibi olmayan birinin samsung konusunu takip etmediği için o konuda konuşmadığı, iwatch iphone konusu içinde geçtiği için fikir yürüttüğü" fln gibi bişey geliyor mu? cevap hayır gerçi ne fanboyu ya sldkjasdlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 applev0dka said: başında i var. söyle bişey gözlemliyorum çevremde, samsung-lg-nokia falan kullanan insanlar telefonumu unuttum diyince telefonumu unuttum diyor, iphone kullanan telefon demeyi hakaret görüyor iphon'umu unuttum diyor. ya da tabletim demiyor ille ipad'im diyor. işte saatte de bu olacak. bugun saat takmamış yerine bugun iwatch takmamısım dicek basinda i yok lan asdfdsf bi tek su heart detector falan. ya bakmayin onlarda ne bok yediklerini biliyorlar sfsfd son 2 senedir apple biseyler deneyim duruyor 5c cok kotu patladi ellerinde misal watchda tam su hali ile oooo x almis cok guzel baba bana da allll'lik bir alet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Oski said: bir seyin hip ve trend olmasinda ne kotuluk var çünkü o ürüne sahip olanlar trend oldu diye gerekli/kullanışlı sayıyorlar. daha fazla aptal insan cıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 LathspeLL said: Mesela millet gelip "hala 2 çekirdek" diye kötülemeye çalışıyor. Komiksiniz cidden. Hala 2 çekirdekli bu telefon piyasadaki bütün telefonlardan daha akıcı çalıştırıyor app'leri. az sakin ol yaw, babanın şirketi mi apple niye kasıyosun bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dworgian said: Cons said: bu aletin herhangi yapabileceği bişeyi zaten senin iphoneun yapabiliyor olacak şimdide böyle sonrada böyle olacak şimdi böyle belki ileride biri çıkıp özelliklerin bir kısmını telefona, farklı özellikleri de ona entegre çalışan bir bilekliğe/saate koyar ne bileyim yahu skdjasda çok bilimkurgu izliyorum. iwatch um gözümün baktığı noktaya konuştuğum kişinin 3 boyutlu hologramını yansıtsın, doktorum röntgenime benim ona yansıttığım 3d görüntüden bakabilsin fln istiyorum asdsklad hepiniz göreceksiniz oglum ileride :( dediğin doğru, elde/cepte taşınan fiziki bir ürün olmayacak. ama zaten şu dediğin noktaya gelirsek applewatch'ın kaderi walkman ve mp3 player arasında kalan portable cd player ile aynı olur. google glass gibi bir şey varken bu geçişin saatle olması saçma geliyor bana. bi de portable dvd playerlar vardı allahım o nasıl bir ölü yatırım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Dipnot: ben hala iwatch tarzı ürünleri gereksiz para harcama olarak görüyorum o ayrı. Bunca lafı, ettiğim cümlenin altında yatan düşünceyi açıklamak için sarfetmiş bulunmaktayım o kadar. Fanboyluk yaptığım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 SenariouS said: applev0dka said: başında i var. söyle bişey gözlemliyorum çevremde, samsung-lg-nokia falan kullanan insanlar telefonumu unuttum diyince telefonumu unuttum diyor, iphone kullanan telefon demeyi hakaret görüyor iphon'umu unuttum diyor. ya da tabletim demiyor ille ipad'im diyor. işte saatte de bu olacak. bugun saat takmamış yerine bugun iwatch takmamısım dicek basinda i yok lan asdfdsf bi tek su heart detector falan. ya bakmayin onlarda ne bok yediklerini biliyorlar sfsfd son 2 senedir apple biseyler deneyim duruyor 5c cok kotu patladi ellerinde misal watchda tam su hali ile oooo x almis cok guzel baba bana da allll'lik bir alet olmus. o zaman ooooo apple bir cihaz cıkardı ilk kez başında i yok hadi alalım hype'ı olacak sdsfas fanboylarda bahane bitmez abi. olay az cok dediğim gibi yani, insanların kendini farklı hissetme,altta kalmama cabası, eski model telefonu masa koymaya utanan insanların toplumu burası, altına giyecek pantolonu yok ama o delik cebinden 2000 liralık 32 ay taksitle aldığı telefonu cıkartan insanların memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 adam hakli ama iphone hala en akici telefon. bu sirada etrafimdaki herkes (koreli arkadaslar bile asdfdsf) iphone 6+ alacagim androidi birakacagim yeah modunda. Hayvan gibi satacak gene apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bende vardı o dvd playerlardan aslfkşjhasşfl 5 tl ye almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ya bu kadar tartışıyosunuz falan iyide bu iphone'un kamerasının çıkıntılı olması olayı nedir ya? şimdi ben telefonu sırtüstü bi yere koyduğumda falan düz durmayacak mı? ne kadar bi çıkıntıdan bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ginaly said: bi de portable dvd playerlar vardı allahım o nasıl bir ölü yatırım sdfsd ben aldıydım onlardan deme öyle sdsajkdklasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 gereksiz gorenler ciksin, tekrar etmelerine gerek yok, anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 mokoko said: ya bu kadar tartışıyosunuz falan iyide bu iphone'un kamerasının çıkıntılı olması olayı nedir ya? şimdi ben telefonu sırtüstü bi yere koyduğumda falan düz durmayacak mı? ne kadar bi çıkıntıdan bahsediyoruz? sayfasonunadenkgelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 applev0dka said: o zaman ooooo apple bir cihaz cıkardı ilk kez başında i yok hadi alalım hype'ı olacak sdsfas fanboylarda bahane bitmez abi. olay az cok dediğim gibi yani, insanların kendini farklı hissetme,altta kalmama cabası, eski model telefonu masa koymaya utanan insanların toplumu burası, altına giyecek pantolonu yok ama o delik cebinden 2000 liralık 32 ay taksitle aldığı telefonu cıkartan insanların memleketi. apple tv falan var abi ilk degil. yok ya 6 serisinin satacak olmasinin, ki hayvan gibi satacak, sebebi ekranin buyuk olmasi sadece. senelerdir android telefonlarin pazarlama stratejisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 mokoko said: ya bu kadar tartışıyosunuz falan iyide bu iphone'un kamerasının çıkıntılı olması olayı nedir ya? şimdi ben telefonu sırtüstü bi yere koyduğumda falan düz durmayacak mı? ne kadar bi çıkıntıdan bahsediyoruz? koruyucusuz kullanirsan evet. tasarim harikasi! cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 kucuk ekranli niye cikarsinlar, zaten 5s var. kucuk ekran isteyen onu alir, yenilerin cok bi artisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ios'un verimli olmasından dolayı arayüz, app fln akıcı oluyor 1gb ram 2 çekirdek işlemci ile tamam ama oyun tarafı yine yerinde sayacak. ram işlemci fln oyun için gerekiyor zaten. daha ucuz tel çıkaralım daha çok kar yapalım diye düşük donanıma kaçmalarını normalleştirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 SenariouS said: applev0dka said: o zaman ooooo apple bir cihaz cıkardı ilk kez başında i yok hadi alalım hype'ı olacak sdsfas fanboylarda bahane bitmez abi. olay az cok dediğim gibi yani, insanların kendini farklı hissetme,altta kalmama cabası, eski model telefonu masa koymaya utanan insanların toplumu burası, altına giyecek pantolonu yok ama o delik cebinden 2000 liralık 32 ay taksitle aldığı telefonu cıkartan insanların memleketi. apple tv falan var abi ilk degil. yok ya 6 serisinin satacak olmasinin, ki hayvan gibi satacak, sebebi ekranin buyuk olmasi sadece. senelerdir android telefonlarin pazarlama stratejisi iste. 6 zaten satacak abi, olay saatin world first super invention falan olarak görülüp peynir ekmek gibi satacak olması. yoksa 6 zaten 5c ile aynı ekranı ram'i işlemciyi koysan sadece 6 desen de satacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 çıkıntılı kamera fail olmuş ama cidden. niye öyle olmuş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar