Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aktiftablet said: Tek başına itunes benim için iphone/ipod almamak için yeterli sebep Iphone kullanıcıları bilgisayarlardındaki mp3leri telefonlarına nasıl atıyor? 2 ya da daha fazla bilgisayar kullanıyorlarsa (evde ayrı işte ayrı mesela) farklı bilgisayarlardan farklı mp3 vs şarkıları iphone'larına nasıl atıyorlar? Ben spotify kullanıyorum şahsen, bilgisayardan hiç itunes açmıyorum. Apple TV'den film falan satın alıyorum çatır çatır izliyorum, oranın UI'si mesela çok sade ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 spotify de bazı şarkıcıların olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 spotify a bilgisayardaki lokal muzigin wireless olarak bi kac saniyede aktarilabilmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yioL7MRQvHM ipod nano'yu saate çeviren aparatı kullanmıştım bir süre çok fail. olmaz hacıt sürekli şarjı biten bir kol ürünü. saatin 3 yılda pili bitince bile uyuz oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 scorch said: Peki soru izleyemediğimden soruyorum; bu saat hangi modellerle uyumlu olacak? Şimdi kesin derler 4s e kadar destek var ama sadece 6 serisi ile %100 özellikleri olur. 5 ve sonrası ile çalışacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/tdTOVP8.jpg eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 telefon dediğin eve avuca gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 iphone niye gerekiyormus, gerekce var mi yil giden saatten sonra gecelik sarj olan saat de norm olursa eyvah ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Abi samsung gear çıkardı sadece samsung dedi (diye biliyorum), motorola 360 çıkardı sadece android dedi, apple apple watch çıkarınca mı aklınıza geldi sormak sdjfhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 motion processor ve touch id yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben mesela saatimi eve gelir gelmez çıkarıp masama koyuyorum, 1 saniye daha günümden vakit ayırıp otomatik çat diye yapışan şarj aletini koymak açıkçası gözümde hiç büyümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 aktiftablet said: O zaman: 1-Evdeki bilgisayarından itunes' üzeirnden satın aldın, ama iphone sync etmeyi unuttun. İşe geldin. Ne yaparsın? a) iş bilgisayarımdan itunes açar ve sync ederim. b) A seçeneğini seçmek isterdim ama itunes buna izin vermiyor. 2-iphone üzerinden bir şarkıyı satın aldın ve ev bilgisayarınla sync ettin. Şarkıyı iş bilgisayarına nasıl sync edersin? seçenekler ne yazık ki ilk soruyla aynı Yani itunes'un çoook yavaş kasım kasım kasılarak çalışmasına katlandık diyelim (not: bilgisayarım gayet hızlı falan), yine de katlanılır gibi olmayan böyle çok şey var. Ben şahsen spotify 'a üye olup itunes'dan hiçbirşey almıyorum. (müzik anlamında) Google'a da az küfür etmiyorum tabi bu arada, amerikada çalışan bir sürü servis bizi adam yerine koymadığı için TRde kapalı. Müzik, dergi vs satın alabilsem, komple elveda diyeceğim aslında apple'a. edit: gördüğün gibi problemim idtag'le falan alakalı değil, insan gibi riplediğim CDlerimi falan da ilgilendiriyor bu salaklıkları itunes'un. ios (ne yazık ki) kullanıyorum, apple sevmememin sebebi fakir olmam değil, ayrıca müzikleirmi satın alacak param var Müzik dinleme odaklı böyle deli bir adamsam iphone kullanmam veya bir de mp3 player alırım minicik şeyler artık np addlkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ip5 den farkı yok 6 nin, onla kıyasla illa çıkış tarihi önemlisyse nexus u üstelik android gibi bir saçmalıkla uğraşmıyorsan bir de 2012 de üretilenle 2014 üretimi bir olur mu teknoloji hep gelişiyor iphone her şeyin en yisi yenisi kulalnılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ben yatarken çıkarıyorum saati, sarj dert değil ama bazen takmayı unutuyorum sabah geç filan kalırsam. Artık eğeri süper işlevselliği vazgeçilmez bir olayı olmaz ise bu saatin bunuda hevesim geçtikten sonra unutmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jacabo said: abi itunes üzerinden aldığın muzikleri kayıtlı olan cihazlara otomatik sync yapıyor zaten ? nerden satın aldığına bakmıyor güncelliyor hemen diğer yollardan olanlara yapmıyor orası tamam itunes bende niye hızlı onu bilmiyorum ama daha hiç takılma ıkınma filan yaşamadım sanırım itunes yavaşlığı 1) dns 2) virüs programları (download vs olayından bahsediyorum) bende bunlardan oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 jacabo said: aktif aktiftablet said: Esh said: Itunestan satin alip atiyoruz abi. Ya da baska sitelerden satin aldigimiz her bilgisi mevcut albumleri itunes a atiyoruz Ya da insan gibi ripleyip album album atiyoruz. Idtagsiz napster gencligiyle kopya oyun gencligi azalarak bitmistir diye umuyodum olmadi ): O zaman: 1-Evdeki bilgisayarından itunes' üzeirnden satın aldın, ama iphone sync etmeyi unuttun. İşe geldin. Ne yaparsın? a) iş bilgisayarımdan itunes açar ve sync ederim. b) A seçeneğini seçmek isterdim ama itunes buna izin vermiyor. 2-iphone üzerinden bir şarkıyı satın aldın ve ev bilgisayarınla sync ettin. Şarkıyı iş bilgisayarına nasıl sync edersin? seçenekler ne yazık ki ilk soruyla aynı Yani itunes'un çoook yavaş kasım kasım kasılarak çalışmasına katlandık diyelim (not: bilgisayarım gayet hızlı falan), yine de katlanılır gibi olmayan böyle çok şey var. Ben şahsen spotify 'a üye olup itunes'dan hiçbirşey almıyorum. (müzik anlamında) Google'a da az küfür etmiyorum tabi bu arada, amerikada çalışan bir sürü servis bizi adam yerine koymadığı için TRde kapalı. Müzik, dergi vs satın alabilsem, komple elveda diyeceğim aslında apple'a. edit: gördüğün gibi problemim idtag'le falan alakalı değil, insan gibi riplediğim CDlerimi falan da ilgilendiriyor bu salaklıkları itunes'un. ios (ne yazık ki) kullanıyorum, apple sevmememin sebebi fakir olmam değil, ayrıca müzikleirmi satın alacak param var abi itunes üzerinden aldığın muzikleri kayıtlı olan cihazlara otomatik sync yapıyor zaten ? nerden satın aldığına bakmıyor güncelliyor hemen diğer yollardan olanlara yapmıyor orası tamam itunes bende niye hızlı onu bilmiyorum ama daha hiç takılma ıkınma filan yaşamadım sanırım SSD'de falan kurulu mu? Ben arada böyle yanlışlıkla tıklıyordum itunes ikonuna yarım saat açılmasını bekleyip kanser oluyordum, SSD'ye atınca 2 saniyede falan açılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 itunes kanser yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 samsungunkuler niye ihtiyac duyuyor ? halen ilk galaxy s'i kullaniyorum o derece alakasizim konuya, valla anlamadim wifi/cell erisimi kapali saat olarak bile mi kullanilmayacak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pontipati said: şu iki telefonun cpu, kamera, gpu olarak da karşılaştırması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ ios kanser yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 iTunes kanser ediyorsa, iTools var onu kullanın. Ben öyle yapıyorum. iTunes'u sadece back-up almak için kullanıyorum arada o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 i fun box akar o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ios android userlarını kanser yapıyordur evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 pontipati said: sadfasdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar