moncici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 evin fiyatı çok iyi eğer bina yeniyse tabi tophane olması dezavantaj ama olsun emlakçıdan falan mı buldun mu evi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 BeIlow ön sipariş verebiliyor muyuz kaptırmayım slotu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Abi Tophane dezavantaj diye bende öle düşünürdüm ama bildiğin Taksim'in en iyi yerlerinden biri çıktı. Etraftakilerle sohbet edersen seni aileden biri gibi savunuyorlar kim olursan ol ve hırsızlık, kavga, dövüş, sarhoşlarla uğraşma derdi filan hiç yok. Sana karışanda yok evin içinde ne yaparsan yap etrafa rahatsızlık vermediğin sürece. evet ev yeni bina emlakçıdan bulduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj atanlar için yazıyorum. Senko kaptı yeri. Cuma taşınıyor hatta. yer kalmadı thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bakalım kaç aya açılcak ev arkadaşım çok salak topicleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 balonlu üyeden ev arkadaşımdan nası kurtulabilirim tarzı mesajlar görürseniz anlayın işte artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sladjkadjasklj senko hype is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 beilow çok pişman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 senko said: beilow çok pişman... olum sen nereye yerleştin? baya yakınsın galiba bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ultima Online tecrübesi de ara bence gelenlerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 taksim dudullu çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Adam istanbul'a adım attığından beri içiyor, eve sarhoş geliyor beni dövmeye çalışıyor. Çok pişmanım kirayıda ödemiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Şakayla karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 BeIlow said: Adam istanbul'a adım attığından beri içiyor, eve sarhoş geliyor beni dövmeye çalışıyor. Çok pişmanım kirayıda ödemiyor :( Kulağının arkasını kaşıyabilirsen uysallaşıyor, uykusu geliyor hemen abi; denendi %100 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Şaka şaka bizim aile senko yu kısa saydı bi onun dışında problemimiz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Bu mesajı sana zorla yazdırdıysa göz kırp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Manyakmisinizlan 2000 e ben residenste kaliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 senin yaşadığın hayatı kimse yaşamıyor zaten upper class international spy with extensive hacking and programming skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 dünyanın çeşitli ülkelerindeki süper lüks otellerde odaların da vardır, resepsiyonist seni görünce şak diye tanıyordur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar