BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Merhabalar. Ev arkadaşı arıyorum buradan da paylaşayım dedim. Evim Boğaz Kesen caddesinin orada. Taksime, Cihangire, Kabataşa filan 3 dk mesafede yürüyerek. Baya merkezi konumda. Ev yeni bina olduğu için tertemiz. Dublex üst katı oturma odası yaptım, alt katta ki 2 oda yatmak için. Beyaz eşyalarım benim var zaten. Beyaz eşyanız olmasa da olur. 2 tane balkonu var birisi ucundan deniz görüyor, diğerinin ortalama güzel bir deniz manzarası bulunmakta. Kirası 1600 tl / Gelene faturalar hariç 800 tl kalmakta. Onun dışında sakin, toplu, anlaşabileceğim birini arıyorum. evde haftada 1 veya 2 kere dnd oynuyoruz. Hatta 5th editiona geçmeyi planlıyoruz bu sıralar. Yemek konusunda problem pek yok. Evde olduğum zamanlarda yemek yapmayı filan seviyorum. Dediğim gibi evi toplu tutacak birlikte anlaşabileceğim birini aramaktayım. Mimar Sinan öğrencisi varsa üniversiteye 3 dk filan uzaklıkta ev. Fotoğrafları birazdan atıcam. Bunları ilk girdiğimde çektiydim 2 buçuk aydır evde oturuyorum ben şu an bu halde değil haliyle :D ilk fotoda ki gibi bir oda daha var. bir balkon daha var üst katın yan tarafı filanda var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ev ve yeri güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ben de istanbula gelicem bi 15güne fln ama benim iş yeri dudullu'da. senin ordan git gel ölüm olur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Aynen 1 buçuk saat yol sürer ortalama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ev ve yeri süper de, tekin oluyor mu oralar? Gelen geçen belli olmuyor çünkü pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bellow senin kafeye de ortak yapıyo musun eğer gelirsek yanına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yok baya tekin benim mahalle. Zaten mahalledekiler doğma büyüme buralı teyzeler amcalar filan var hep. Hırsızlık desen olmuyor, kızlara laf atma vs hiç bir şey yok. O konuda bende şüpheliydim de 2 buçuk aydır yaşıyorum hiç bir sorun olmadı. Hatta kapıda oturup teyzelerle amcalarla çay içip çekirdek çitliyoruz arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 RamsesII said: Bellow senin kafeye de ortak yapıyo musun eğer gelirsek yanına :P ahahaha ne yazık ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Püh o zaman gelemiycim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Patiler yazıştır sen boşuna arıyosun abi. Ben aradıydım baya, bulamadıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 iş yerime azcık yakın olsa direk konardım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Flam said: Patiler yazıştır sen boşuna arıyosun abi. Ben aradıydım baya, bulamadıydım. nasıl içerlemişse adam aslşdjkasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dudullu ümraniye tarafında sanırm. Buradan vapurla karşıya geçip orada dolmuşla gidebiliyorsunda işte saati ortalama salladım. Belki 40 dk filan sürer tam bilgim yok o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ümraniye tarafında servis var, onu öğrencem bi servis ne kadar zamanda getiriyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 al abi yaz şu 3 gruba da, okullar açılmadan ev arayan çoktur çıkar belki birisi https://www.facebook.com/groups/msgsumat/?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/groups/mimarsinangsu/?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/groups/mimarsinanfineartsuniversity/?ref=ts&fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Taksimden dudulluya toplu taşıma ile 2 saatte belki gidersin... Araba ile zaten köprü geçmen lazım en az 1 saat, muhtemelen 1.5 saate gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Eyv bakayım bir oralara da. Durum yukarıda ki gibiyse oradan bir ev tutsan daha mantıklı gözüküyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ben senin resmini yıllaaaar önce görmüştüm, eğer son resimdeki sensen evrime inanıyorum artık lan. anam insanlar değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ahaha evet benim ama orada yaklaşık 100 kilo kadarım. Bide çok yorgunluk var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yeni yetme mimarsinan öğrencisiyle ev arkadaşı olsam kesin döverim onu ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dworgian said: Flam said: Patiler yazıştır sen boşuna arıyosun abi. Ben aradıydım baya, bulamadıydım. nasıl içerlemişse adam aslşdjkasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Aslında seni hiç sevmemiştik flam, bütün topik baştan aşağı trolledik ve saf duygularınla oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yatın 3.katından karpuzlama denize atlayan adamdan ne beklenirdi ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 abi yanlış anlamada şu eve 1600 lira kiramı veriyosunuz? abartısız o kadar kiraya eskişehirde srtadyumu felam kiralarım amk iş miş kasacama zamanında istanbuldan 3 daire kapatsadık boşuna yaşıyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Öle valla. Ucuza buldum bide ben normalde 2000 filan bu tarz evlerin fiyatları taksimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar