Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Filmin ruhu şöyle olsun: kahramanımız mutlu mutlu hayatını sürdürürken yavaş yavaş dikkatini çeken bir konuya eğilsin. Mesela hiçbir zaman komşusunun akşam üstü evden çıkıp o garip kıyafetlerle nereye gittiğini öğrenemeyen karakterimizin birgün canına tak etsin komşuyu takip etsin. Bir baksın ki bu komşu kıyafetlerinden daha garip bir mekana giriyor. Cama yaklaşsın ve içerisini dinlesin. Garip şeyler duysun burada ve hemen halk kütüphanesine koşup araştırmaya başlasın duyduklarını ve belki kendisini de içinde bulacağı garip bir dünyaya adım atsın. Başını derde soksun falan. Rosemary'nin bebeğini önermeyiniz onu izledim hatta bu konularda izlediğim en iyi Polanski filmiydi. Hehe sonuçta Polanski bu. Johnny depp'in şeytanlı araştırmalı gözlüklü entelektüel filmlerini izledim onları da önermeyin. O filmleri de sevmiştim. Melekler ve şeytanları da izledim. Hadiyin gençler bana şöyle kaliteli filmler bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Name of the rose, brotherhood of the wolf aradığına yakın filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Komsusu Gay Bar'a gitmis olsun mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Masakari said: Name of the rose, brotherhood of the wolf aradığına yakın filmler. Gülün ismi dikkatimi çekti. Güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kermit said: 3 İlgimi çekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gülün ismi değil. Güllerin Savaşı. kesin böyle çevrilmiştir film ismi ashudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Lectre said: gülün ismi değil. Güllerin Savaşı. kesin böyle çevrilmiştir film ismi ashudasd Bilmem ki nasıl çevrilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gülün adı diye çevrilmiş olması lazım. 21i izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCl%C3%BCn_Ad%C4%B1_(film) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 off şakirde gelmiş :< aslında ben hep türkçeye çevirilen filmlerin isimlerinin komikliğine değinmek istemiştim ama çok realistik insanlarsınız malesef :/ ayrıca aceleyle yaptığını belli etme madem parantezi kapat aküla :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Shall we dance mi neydi jenifer lopet in filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 number 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar