StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 zamanInda yaptIğIm bi UO DownLoad'Inda inanILmaz bir hIza cIktIm artIk bunu nasIL anLarsInIn ben bi ad koyamadIm :))) Download Speed: 1234567[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 One bea! YUH[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 nasıl oldu bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bağlantı hızın ne?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bilmiyorum fakat cok acaip demi :) tamamen legal bi$i :)[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arada bir geliyorlar böyle O coşkuyla herkes gelip topic açıyor. Ama daha büyük sayılar da gördüm başkalarının koydukları resimlerde. Benim rekorumda 512 adsl ile 382.2kbps hıza çıkmak. Birkaç dakikada kuş gibi hafiflemişti zaten downloadlar :) Senin bağlantın kaç bu arada?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hiç de acayip değil. Hız önemli. 2MB gördüm ben. Hızına göre anormal veya normal diyebiliriz...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StrYdOom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 guseL karde$im Kendercik sen biLdim biLeLi hep kendi biLdiğinLe yoLa cIkIyorsun seni uzun süreden beri biLiyorum :) KayIt tarihime bakarsan anLarsIn.. fakat bunLarIn hepsi doğrudur.. ben sadece yakaLayabİldiğim SS leri yakaLadIm ve bu download geneLLikLe 800 kb üzerinden gitti. sadece yakaLayabiLdiğim zamanLarda SS aLabiLdim.. tabiki sen benim o anki durumumu biLmedin için değişik fikirLer söyLeyebiLirsin saygIm war..[signature][hline]Download Speed: 1234567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Dakikada yüzlerce mb indiren biri olarak ekstra bişi göremedim (okulun internet bağlantısı sağolsun di mi penth :))[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet arkadaşlar uzun zaman önce açmış olduğum bi topiğe gönderiyorum sizi...tık rekorlarınızı kırdığım için özür dilerim :P hatta şimdi şansıma hızlı bi download daha oldu, onu da koyiim: (ama bu o kadar abartı değil)[Bu mesaj mayfer tarafından 09 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 olur böyle şeyler :) kablonet'in ilk zamanlarında da oluyormuş sanırım. üniversite networkünde normalde 800kb/sn hızla dosya alışverişi yapabiliyoruz bazen çok daha hızlanabiliyor gaza geliyor. bir keresinde 10mb/sn görmüştüm. tabii sürekli artıp azalıyordu, 10mb/sn hızı görünce pek ss almak geçmedi aklımdan bazen böyle gaza geliyor da, ben saniyede 100kb/sn'ye de razıyım stabil olsun ve portlar açık olsun yeter :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Ocak 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 övünmek gibi olmasın ama bende de 1mbit adsl var... hatta 24 saat download yapıyorum =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yakında 1mb/sn açık portlar bağlantımız geliyo black'le bana. Artık bi bilgisayarları okula falan taşırız :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 daha iyisi de görüldü bugun adamın tekiyle ip den fifa yapcaktık adamda T1 bağlantı var hıza bakın bi de adam bu yavas hali 40 50 mb a cıkıyo dedi resime bak İşte[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 T3 43mbit/sn ile başlamıyormu? T1 nasıl 40-50'mb/sn olabilirki?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla bilmiyom ama adam ole dedi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 byte diil bittir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: SoulCube, 09 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki: daha iyisi de görüldü bugun adamın tekiyle ip den fifa yapcaktık adamda T1 bağlantı var hıza bakın bi de adam bu yavas hali 40 50 mb a cıkıyo dedi resime bak İşte haHaaaha.. :) artist.. ODTU isa demiray yurdundan.. abartmasın fazla da, yok bu yavaş hali diye..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ahah siz kasınıyosunuz ama dc++'ta eger downloadlarımın kaydını bulabilirsem cidden agzınız acık kalabilir bazılarına =) Tabii ODTU saolsun hepsi =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 [Bu mesaj Saendul tarafından 10 Ocak 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 10 mb lik bağlantıylada dl yaptım . Ama adamın net abartı bişi değil , tamam bende de arada bi abarıyo , coşuyo , yıkılıyo ama bu kadar değil :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sizden once biri ayni dosyayi cektiyse, kablonetin, yada ISP/kampus unuz neyse oranin cache inden alivermis olabilir o hizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hmhm...flashget te genelde oluyor bende de boyle abartı hız artısı pause/resume tıklayınca fırlıyordu birden. arkadasın pc den kazaalite upload ile Trocco adlı biri 12mb hızla filmleri upload etmisti.Sanıorsam trocco da k.lite in yapımcısı idi. ole olsa bile nasıl 12mb ile download edebilirki filmleri.fikri olan varmı bu konuda?nedir baglantısı ornek olarak :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu AOS'de bi se var.. DL'yi açtım, uyudum.. 128 k baglantim vardi, 4 saat sonra kalktim, kaca gelmis diye baktim, 455 mb yaziyodu.. inanamadim yani, ama hala 15-16 ile dl ediyordu ben tekrar baktigimda[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aos nolurkine ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 valla 5 sene odtü lojmanlarında oturdum... heralde 1 TB download yapmışımdır abartısız hatta daha fazla..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar