PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sen kendin icin en iyi olana karar verirsin tabi:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Çok yakınsınız galiba. Ve sence hala anlamadı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Babacum kesin diablesse'ye hasta. Ama diablesse'nin gönlü Bone'da. Üzülme çocuum. Açıl, ser kendini. Forumlar bu yüzden var! *!koşarak uzaklaşır*[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eger a$iksan gururunu utacaksin. a$k varsa gurur yoktur. :([signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Gerçekten seviyorsan gerekirse onun için öl. Aşk en kaba tabirle budur zaten.Ölemiyorsan aşık da değilsindir.Alında bununla ilgili uzun uzun yazabilirim ama ablamı otobüse yetiştirmem gerek:)[signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bir kız uğruna ölmek için önce zeka katsayımda büyük bir düşüş olması gerekiyor[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 babacum güzel kardeşim daha öncede konuşmuştuk ben inanıyorum ki aşk dediğin karşılıklı bir duygu sonuçta bir etkileşimden kaynakalanan bir duygu,melankoliklik ise bence takıntıdan ve insanın bunu kendine yaşatmak istemesinden kaynaklanıyor kimisi için acı çekmek bir tad bi yerde kurtulmak senin elinde[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 aşk diye bir şey yoktur daha doğrusu ben daha rastlayamadım melankoli de tektaraflı aşkın ürünüdür yani melankoli de yoktur e zaten paralel düşünüyoruz daha ne tartışacaz[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 tabi olmayan bşr şey bir insanı nasıl etkisi altına alaiblr hâlâ anlamış değilim aslında ben kimseyi sevönmiyorum kendimi seviyorum ohh canım kendim kendime aşığım nihilistim ben benden güzel/yakışıklı varlık yok[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hoynk? a$k ba$ina vurdu galiba? :D ust mesajlar ile alt mesajlar tamamen carpi$iyor.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sus esa ben sana çarpışacam o zaman görecen çarpışmayı :P[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Dagıl ya ne demek O benim tek askım : ( SENI SEVIYORUM amy:([signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Saka maka, türkçeye cevrilince harika olmus sarki[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Birşey Hareketlerindeki birşey, beni hiçbir sevgilinin çekemeyeceği kadar çekiyor Beni delirtmesindeki birşey... Şimdi onu bırakmak istemiyorum, biliyorsunuz nasıl ve neden bildiğimi Gülüşünün bir yerinde, biliyor ki başka bir sevgiliye ihtiyacım yok Tarzındaki birşey, bana herşeyi anlatıyor Şimdi onu bırakmak istemiyorum, biliyorsunuz nasıl ve neden bildiğimi Bana soruyorsunuz, aşkın büyüyecek mi diye Bilmiyorum, ... bilmiyorum... Biraz etrafta takılın belki görürsünüz Bilmiyorum, ... bilmiyorum... Bilmesindeki birşey, tek yapmam gereken onu düşünmek Bana gösterdiği şeylerdeki birşey Şimdi onu bırakmak istemiyorum Nasıl ve neden, biliyorsunuz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 *! gökte bir yıldız daha kayar * ah babacum ah seni bi waffle yemey götürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :([signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Joe, 05 Şubat 2004 02:32 tarihinde demiş ki: a$Ik oLmak güzeLde kar$ILIk aLamayIp sap gibi gezmek kötü +1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_dm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dostum... inanmıcaksın ama seninle aynı şeyleri yaşadım. hayatımda hiçbir problemim yoktu. ve deliler gibi evanescence dinleyerek kendimi melankoliye kaptırdım. aralıksız 3-4 ay sürekli o kafamda yarattığım aşkımı düşündüm. önce o kişinin amy lee olduğunu sandım. sonra gerçek hayatta birini gördüm. işte o bu dedim... sonra ona deliler gibi aşık oldum. herşeyi yaptım onun için... en yapılmayacak şeyleri... ve karşılık olarak aldığım şey kalbimin kırılması oldu... peki kurtulabildim mi melankoliden? hayır ona hala deliler gibi aşığım... dostum melankoliden kurtulmak için onun kaynağını bilmek lazım. sen şu an o kafanda kurduğun ölümsüz aşkı o sonsuz aşkı bulduğunu sanıyorsun, tıpkı benim gibi... kurtulmak istiyorsan eğer bundan git onunla konuş. onunla birlikte olmak istediğini söyle... onun için hayatını harcayabileceğini söyle. eğer kabul ederse emin ol ya çok mutlu olursun ya da 2-3 ayda aslında onun o sonsuz aşkın sahibi olmadığını farkedersin. eğer kabul etmesse... işte o zaman melankoli insanı delirtiyor... kendini üzmemek için git we ona neden kabul etmediğini sor. we hiçbir ümit olmadığını söyleyene kadar ısrar et... o kelimeyi duy. seni kabul etmiyorsa sana hiçbir zaman seni sewemeyeceğini söylemesini iste. bak ben kaç aydır melankoliyi çekiyordum. sürekli böle içinde garip bir ümit oluo ya sürekli onu düşünüyorsun ya... kendini öldürüyosun aslında farkında olmadan... şimdi git onunla konuş.. emin ol seni kabul etse de reddetsede melankoliden kurtulursun. sadece belirsizlikleri ortadan kaldır. bigün beni sewermi dersen kendini öldürürsün.... git sor... ya seni sewdiğini ya da hiçbir zaman sewemeyeceğini söylesin.... seni reddederse çok üzüleceksin... ama emin ol kendi kendini üzdüğün kadar seni kimse üzemez... melankoli belirsizliklerin içinde yaşar dostum. bunu ben de yaşadım aylarca. eğer yardımıma ihtiyacın olursa sonuna kadar yardım etmeye hazırım...[signature][hline]The only difference between the WINNER and the LOSER is, the WINNER is not afraid to LOSE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 allah kurtarsın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aşkın musluğunu kesinlikler belirene kadar fazla açmamak lazım. Yudum yudum, kontrollü...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 nooluyor burada? bir an dumur oldum zaen konunun uplandığını farkettiğimde arkadaşlar aşık falan değilm bakınız nası lda geçici bir şeymiş 11 ay kadar önce de şimfdi yok öyle bir şey.. ha ama ilgisini çeken olursa bugün saat 4 e kadar "sevgili olma" tekliflerini değerlenireceim keza bugün cep partner kampanyasının son günü bugün de bir sevili çımazsa gelecek kampanyaya kadar kapatıyorum kalbimin kapılarının *!dınınınnnn* Babacum kalbinin kapılarını kapatıyormuş, dedikodu dünyasından son haberler ALEM de.. aşk kötü bir şeydir melankolik olmakta kötü bir şeydir.. ne aşık olun ne melankolik olun.. aseksüel olun hem espri yaparken de "aaa aypı yaa" tepkisi de almıyorsunuz "amaan nasıl oolsa aseksüel bu bi zararı olamz" mantığı işliyor[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 varya ilk gördüğümde "ulan sendemi babacum" sözleri döküldü ağzımdan...sonra farkettimki bi sene geçmiş üstünden hehe :) ama biz yinede geçmiş olsun diyelim, aşk hadisesi (heleki ilk-lise aşkları) çok kötüdür, hepimiz yaşadık...allah bi daha başıma vermesin böyle aşk ya kendimden tiskindirmişti beni... *!Flashback*[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar