RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi go for widows and 35< tarzı olabilir belki de düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben nereye geldim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Demek ikinci basbasa kalisimizda - Bana hala niye vermiyorsun? diye kizdigim kadinlara hayvanlik yapmisim. Ne hayatlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 KillJoy said: JrStorMesT said: artk dayanamadım, ben bu konuyu açıyorum diye benden soğuyomuş bide, şunu yazdım engelledim feysten, gerçekten istiyosa artık top onda "Eğer gerçekten sevgili olmak istiyosan o zaman sevgili olarak tekrar başlarsın, konuşarak, görüşerek, sanaldan sevgililik bu kadar sürüyo malesef." yazdım yolladım aslansın! cevap gelince yaz hemen bekliorz yazıp engellemiş neyin cevabını alacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kız başka yerlerden ulaşabilirmiş, açık kapı var yani halası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 KillJoy said: JrStorMesT said: artk dayanamadım, ben bu konuyu açıyorum diye benden soğuyomuş bide, şunu yazdım engelledim feysten, gerçekten istiyosa artık top onda "Eğer gerçekten sevgili olmak istiyosan o zaman sevgili olarak tekrar başlarsın, konuşarak, görüşerek, sanaldan sevgililik bu kadar sürüyo malesef." yazdım yolladım aslansın! cevap gelince yaz hemen bekliorz cevap beklemiyorum, yani gelirse sürpriz olur, ama şu lafından sonra benim devreler yandıydı bu görüşme meselesi için "olmayacak seyleri konusmaya da gerek yok" yani amacı zaten görüşmek değilmiş, yalnızlığını gidermiş işte benimle, gittiği yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kız 150 kilo falandır, başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi kusura bakma da uhabettiniz ilkokul seviyesinde ya da cok ozensiz torolluyorsun. "Gercekten sevgili olmak istiyorsan bulusualim" diyorsun daha hic gormedigin birine. Kafadan sartliyorsun karsindakini sevgili olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 koyuldu mu? bu arada ben her gün 1.5 saat buca'ya gidiyorum, benim hatun 1.5 saat uzaklıkta olsa mutluluktan ozonu delerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Kız 150 kilo falandır, başka açıklaması yok sevgilisi varmış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Dworgian said: "Tatar Ramazan" said: Kız 150 kilo falandır, başka açıklaması yok sevgilisi varmış da olabilir hatta kız hiç olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bırak gitsin, dönerse zaten senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 SIKYAHONAW said: Dworgian said: "Tatar Ramazan" said: Kız 150 kilo falandır, başka açıklaması yok sevgilisi varmış da olabilir hatta kız hiç olmayabilir bu çok acı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kızın faceini versene, bakalım gerçek mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Oooo mısır patlatayım çümbüş var birinizde haber vermiyorsunuz şöyle konu açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 tensel temasın öneminden bahsedildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 karakterlerini seviştirmemişlerdir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abbow neler donmus bea salmakla iyi yapmissin ilk sayfada dendigi gibi senin yasadigin iliski degilmis zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 7 yillik skype iliskim var benim, hala gormedim yuzunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 echo yu ilk ben gördüm benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 NolaxThensbane said: Oooo mısır patlatayım çümbüş var birinizde haber vermiyorsunuz şöyle konu açılmış sabah millet patlattı mısırları, ortada bişey kalmadı sen azcık geç kaldın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ADAMA YANLIŞTAN DÖNDÜN DEMİŞSİNİZ LA ORTADA YANLIŞ BİLE YOK A- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 9 sayfa caps yok, son nokta konulmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Huff bende Pole Dancer sevgilim var sanıyordum.. 1 ay görüşemiyince aslında sevgilim olmadığını farkettiğimi ona söylerken bana daha da yakınlaşır gibi olmuştu... Neyse... kızı check etmemi istersen gerçekleri seniniçin öğrenirim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 halan diğer aleme geçip anlar bence varmı yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar