Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim haklı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KillJoy said:

JrStorMesT said:

artk dayanamadım, ben bu konuyu açıyorum diye benden soğuyomuş bide, şunu yazdım engelledim feysten, gerçekten istiyosa artık top onda

"Eğer gerçekten sevgili olmak istiyosan

o zaman sevgili olarak tekrar başlarsın, konuşarak, görüşerek, sanaldan sevgililik bu kadar sürüyo malesef."

yazdım yolladım

aslansın!
cevap gelince yaz hemen bekliorz

yazıp engellemiş
neyin cevabını alacak lan
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

JrStorMesT said:

artk dayanamadım, ben bu konuyu açıyorum diye benden soğuyomuş bide, şunu yazdım engelledim feysten, gerçekten istiyosa artık top onda

"Eğer gerçekten sevgili olmak istiyosan

o zaman sevgili olarak tekrar başlarsın, konuşarak, görüşerek, sanaldan sevgililik bu kadar sürüyo malesef."

yazdım yolladım

aslansın!
cevap gelince yaz hemen bekliorz

cevap beklemiyorum, yani gelirse sürpriz olur, ama şu lafından sonra benim devreler yandıydı bu görüşme meselesi için "olmayacak seyleri konusmaya da gerek yok"

yani amacı zaten görüşmek değilmiş, yalnızlığını gidermiş işte benimle, gittiği yere kadar.
Mesaj tarihi:
Abi kusura bakma da uhabettiniz ilkokul seviyesinde ya da cok ozensiz torolluyorsun.
"Gercekten sevgili olmak istiyorsan bulusualim" diyorsun daha hic gormedigin birine.
Kafadan sartliyorsun karsindakini sevgili olmaya.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Oooo mısır patlatayım çümbüş var

birinizde haber vermiyorsunuz şöyle konu açılmış

sabah millet patlattı mısırları, ortada bişey kalmadı

sen azcık geç kaldın :P
Mesaj tarihi:
Huff bende Pole Dancer sevgilim var sanıyordum.. 1 ay görüşemiyince aslında sevgilim olmadığını farkettiğimi ona söylerken bana daha da yakınlaşır gibi olmuştu...

Neyse... kızı check etmemi istersen gerçekleri seniniçin öğrenirim =))
  • Yeni Oluştur...