bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 geçen gün şusi yemeğe gittik, kolayı 10 tl'e satıyordu adamlar 10 tl'e kola satmak nasıl bir saygısızlıktır abi bunun lüks olmakla falan alakası yok herif herhalde benim mutfağım tematik, kola içeni silksinler diye yaklaştı olaya bira 13 lira, kola 10 lira salak saçma şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Kadıköyde son 3 yılda açılan mekan sayısı 50 falan olmuştur herhalde. Bildiğin taksime gitmez oldu anadolu yakası insanı. Anca bi konser, özel bir organizasyon varsa gidiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mekanların erken kapanma sıkıntısı var evet. Çoğu mekan 2'de kapatıyor hala ama devam etmek isteyenler için 5'e kadar açık mekanlar da var kadıköy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kadıköyde müzikleri güzel bir dans mekanı olsa taksime gitmeye gerek kalmıyor benim için selami başkan bundan bir kaç yıl önce "kadıköylülerin başka bir yere gitmeye ihtiyaç duymayacağı bir kadıköy yaratamalıyız" diyordu ki başarılı oldu bence ama bunun olumsuz etkisi de mekanların kalabalıklaşması oldu, haftasonu belirli bir saatten sonra balık pazarından yukarı çıkmak bitiriyor beni, önceden mekana gidip oturup demlenmeye başlayacaksın işte yeldeğirmeni tarafında bundan 6 sene önce neredeyse her akşam silah patlardı arada kahve falan basılırdı, geçen aralıkta "yeldeğirmeni değişti" demişti biri ve o taraflarda ev tutma seçeneği ortaya çıktı bu vesileyle de etraflıca bir araştırma yapmıştım sonuç olarak yeldeğirmeni bile ileriye doğru değişmiş, demograqfik yapısı daha gençleşmiş ha istediğim gibi bir ev bulamadım ama muhit daha yaşanır olmuş ki 6 sene önce tarlabaşından çok farklı gelmiyordu bana şimdi erasmus öğrencilerinin de tercih ettiği bir yapıya sahip bugün rıhtımdan bostancıya kadar muazzam bir yer oldu kadıköy, minibüscaddesinin üstünde kalan kısımlar için çok bir şey diyemeyreceğim ama o taraflardaki kentsel dönüşümün etkisiyle oluşacak yeni demografik yapı bazı şeyleri daha iyiye götürecek I <3 Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Holy said: Mekanların erken kapanma sıkıntısı var evet. Çoğu mekan 2'de kapatıyor hala ama devam etmek isteyenler için 5'e kadar açık mekanlar da var kadıköy'de. Abi mekankların kapanması bence iyi birşey bir şekilde insanlarıda frenliyor sokaklarda bağıran çağıran içmeyi bilmeyen tiplere pek rastlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 BabacumMostors said: kadıköyde müzikleri güzel bir dans mekanı olsa taksime gitmeye gerek kalmıyor benim için I <3 KadıköyAynen bu. Adam gibi dans edilecek mekan yok ama yavaş yavaş gelir diye düşünüyorum onlar da. Eskici var bir tek 90'lar falan ama o da kalitesiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Şu da olsun çok güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Holy said: BabacumMostors said: kadıköyde müzikleri güzel bir dans mekanı olsa taksime gitmeye gerek kalmıyor benim için I <3 KadıköyAynen bu. Adam gibi dans edilecek mekan yok ama yavaş yavaş gelir diye düşünüyorum onlar da. Eskici var bir tek 90'lar falan ama o da kalitesiz zaten. biz açsak.. açarız lan.. erasmuslulara bir de indirim çaktık mı olur bu iş, yalnız anti-apaçi sistemi lazım kapıya serhatı koysak yeter bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi bak düşün elma yı da yanımıza katsak sabancının bütün erasmuslarını mekana akıtırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Abi ruhsat zor ya ses için, bütün binanın onay vermesi lazım kadıköyün sıkıntısı o zaten, mekan olan binaların illa bir katında yaşamda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Lan zaten şu an kadıköy'de, kadıköy'ü bilen birinin açtığı her mekan deli gibi kazanır. Sermayem yok ama sol kolumu verebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi olmuyorsa vardir bi pislik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Shaft'ın sokağından boğa tarafına doğru çıkıp sola döndüğünde orada 2-3 tane pavyon tarzı mekan var. Alt katlar 70 erkek ve 2 garson kız, türkü söyleyen bir adamdan oluşuyor. İnanılmaz kötü bir ses sistemleri var ve direkt eziyet mekanlar. Onlardan biri gayet olabilir dans etmelik mekan, eskici kadar geniş en azından içerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-kiralik-restoran-ve-bar-icin-kadikoy-un-en-yogun-noktasinda-300m2-179811151/detay komple bina.. ama götüm yemiyor çünkü 204.000 TL sırf kiraya gidecek sermaye bile yok.. daha bunun iç tasarımı ses yalıtımı çalışanın sigortası tabelası açılış harcı mutfak izni boku püsürü var abi para lazım lan :( para olmayınca işletme bilgisi bi boka yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 o mekanı açıp, içine bir yıllık garantisini koymak herhalde 600k'ı fln geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 işte :( bizde o göt var ama sermaye yok.. krediye girsem iş batar mı çıkar mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 para olsa da deneyim gerekiyor abi ya biraz içine girip de görmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 möhim olan ilk milyonu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 elemanin gozu o binadan yillik 200 000 den fazla kazanabilecegini kesse zaten kendi yapar o isi.adam hem mal sahibi kira filan da vermeyecek..demekki o is orada o binayla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Adam tıkır tıkır kirasını almak varken çalışmak istemiyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 adam bütün kira mantığını yıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 turistik tesis çalıştırmak herkesi isteyeceği iş değil, 5 sezon göt kadar butik otelde zaman geçirince görüyor insan hani benim de malım olsa direk kira geliri almaya bakardım, ha yaptığım işi sevmediğim için cafe/bar işine girebilirim de sermaye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 babacum benim daha düşük bütçeli iş fikrim var bunu görüşelim bir ara ordan sermayemizi yapar girişiriz büyük işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 sigorta dolandırıcılığında iyi para var hacı sdf biz aslında buluşsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bar acip sarhoslarla ugrasmak kolay is degil. normal isletme x zor olsa, icine her gun sarhoslari koyuyosun 5x zor olur. hele bi de turkiyede, ota boka kavga cikar. hic cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar