maivresnon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 abi askere gittim geldim işe güce başladım akşam 6 dan sonra online olabiliyorum anca bu saatten sonra uo oynanmaz cidden.hani oynayıp zaman ayırabilen varsa tbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Ben casual olarak renaissance da oynuyom. Guzel bayaa. Hic oyuncu yoksa 400tane var. Soyle beraber kasılabilecek adam olsa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Arada bir basın UO soundtrack'i youtube dan falan, özlemi alıyor, nostalji yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeytinliturta Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ben valor uo ya başladım. www.valor.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 En iyisi o zaten ama kimse oynamıyor. Sen düzenli oynuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ben yine nebulaya başladım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 tbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 yine oldboyz alt alta dizilmiş emenike sdhf bi öğrenemedim ki dll editlemeyi bi yerleri patlatsaydık yine injection ile sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 abi numanoto sen misin steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 hea dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 tam senlik isimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 la olum oynamayın artık şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Fransuxa said: yine oldboyz alt alta dizilmiş emenike sdhf bi öğrenemedim ki dll editlemeyi bi yerleri patlatsaydık yine injection ile sdfsdf Privet ! Mojna dll edit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ben bu ara gene sardım dgfdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 euo'suz çıkmam hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 osi ücretsiz olmuş diye duydum bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 var öyle bi muhabbette osi falan biz sphere takılanlara göre değil. kesiyorsam alıcam o itemleri heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 valor falan denmiş arkada, indirdim bu akşam girip 2-3 balık tutup çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fokudu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?49,8965860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 maivresnon said: var öyle bi muhabbette osi falan biz sphere takılanlara göre değil. kesiyorsam alıcam o itemleri heheh lootsuz uo amatör eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 KuddusiMavra said: ben de artık ev sahibiyim koçero, 3 seneden sonra ortama uyum sağlamak mı kalır B)- Şu mesajı gördüm, bir üzüldüm tekrar, ah be Kuddusi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 masa said: maivresnon said: var öyle bi muhabbette osi falan biz sphere takılanlara göre değil. kesiyorsam alıcam o itemleri heheh lootsuz uo amatör eğlendirir runuo oynayan babannesinin emekli maaşını çalar, babasının pantolonundan para çalar, büyüklerinin kefen parasını rus karılarda yer. öyle hayırsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 UO Renaissance. http://www.uorenaissance.com/ BOD'lar var gerisi eski tarz UO (AoS sonrası yok, samurai & ninja & necromancy & chivalry yok, insurance yok, focus yok, özel hareketler çift elli silahlarla sınırlı, Power & Stat scroll yok, skillcap 700) Balıkçılar için MiB ve AMiB mevcut. Mac için wine arayüzü var diye girdim, çıkamadım yine bağımlılık yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Outlands'e başladım, bayağı da türk var gibi.. Guild olsa güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar