Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoe Quinn Olayları ve GamerGate

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

ya biliyoruz insanları, burada bilim & teknikte "bilim kadınları" diye başlık açıldığında herkes sıralayıp dökmüştü niteliklerini. "walking dead s2 küçük kız simülatörü ben nasıl oynıyım" diyeninden "pp s2 akane female lead seyredemiyorum"una kadar dolu bu insanlar etrafta.

ama bu işin çözümü de "kanji-kün niye homo olmadı, neden naoto'ya atladı, homofobik atlus" diye makale yayınlamak değil oyun sitelerinde, "hitman'de striptizci öldürülüp yerde ragdoll'u ne şekillere sokulabiliyor" diye video yapanlara silikon vadisinin şehir anahtarını vermek hiç değil. sen de yazmışsın zaten üçkağıtçılıkları ki ben bozuk saat misali arada bir doğruyu gösterdiğinde "evet bak haklı ama burada" diye başlığında da yazıyordum buradaki herkes "ne dinliyorsunuz manyak mısınız" derken.

homofobi, kadın düşmanlığı, bilumum cinsiyetçilik sorunları böyle "son kaleleri gaming, burayı da fethedersek dünyadan siliyoruz bu fikri arkadaşlar" denecek birşey değil, bu fikirlerin gamer kümesinin içinde bir yerde bulunması da acayip değil etrafta hergün oyun oynamayan tonla insandan görebilirken. ırkçılık aşıldı ama bu aşılamıyor hala çünkü o baskı gören zencisinden bile hala booty sweat alpa chino kıvamında trilyon tane adam çıkıyor. "remember 6 gorillion" diye çığıran adam apartheid rejiminde duvar örülürken, komşusu bombalanırken iskemle çekip alkışla seyrediyor. tam district 9'da işlenen durum. ezilirken ağlayanı ezmeye başlayınca alkışlayan bir türüz.

bu insanlar aramızda zaten ama "ben bu adamla yanyana durmam" deyip üçkağıtçıların, iki paralık ajanda kovalayıcıların yürüme simülatörleri, çoktan seçmeli test oyunları fransız filmi muamelesi görüp, geri kalan oyunlara holivut muamelesi çekildiği bir devre girmeyelim yani. hepi topu 3-5 kişinin aldığı japon oyunlarını sabote etmek dışında bir işe de yarayabilmiş değiller halen bu ajanda kitlesi.
http://www.tvacres.com/images/nomaam1.jpg
bütün gg kitlesi böyle toplanıp bu hafta kadınlar bize nasıl zulüm etti diye ağlamıyor gizli toplantılarda benim gördüğüm kadarıyla. ama marcy ve kocası var karşıda yani.

felicia day tabii ki doxlanmasın yoksa, fikrini söylebilsin tehdit almadan. ama her paragrafın altına "özür dilerim hiç tanımadığım kadın düşmanlarının adına" demek zorunda da değil kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

3ds ne abi, anca japonlarin haberi vardir bundan.

bi de yemek yapma oyunu zaten girla var. benim dedigim kadin yeri mutfaktir temasini damardan vericek. aksam kocasi cocuklari gelicek, sofrayi kurucak filan, oturup yickeler, sonra adam begenmicek yemegi azarlicak kariyi. bulasiklari yikarken aglicak filan kadin.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/047/772/1268617501247.jpg
yapıldı o oyun da.

esas şu hatred çıkınca nasıl köpürecekler onu merak ediyorum, ilk trailer'da bile "azınlıklar daha çok öldürülüyor sanki" diye mezurayla ölçenler vardı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...