Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEMde ilginc olay :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi. istanbuldaydim bi suredir, bugun sabah 10 otobusuyle haremden ankaraya dondum.

saat 10:30 - 10:40 gibi, TEMdeyiz, gebzeyi falan gecmisizdir tahminen; yol bos gibi falan iste. Karsi tarafta, o yolun en solunda (hizli tarafinda yani, bana gore sag), seridin ortasiyla kenarindan kosan bi yol gorevlisi gordum. Hani olur ya bakimla falan gorevli, mavi tulumlu falan. Adam bi elinde poset, deli gibi kosuyo ters yone dogru. dedim manyak mi bu adam noluyor.

100-200 metre gectik sanirim. bi tane devekusu, yine ters yonde kosuyo en hizli seridinden euhehue :) adam onu kacirmis yakalamaya calisiyormus sanirim:)

bunla ilgili haberi falan olan varsa adres atarsa sevinirim, ntvmsnbc'ye baktim bisi bulamadim; hayvana ve adama bisi olmamistir umarim euheuhe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Mesaj tarihi:
Bi kere bi travestiye küfür etmiştim otobüs beklerken
ibik kovalamaya başladı. E-5 kenarından anasının örekesine kadar koştum arıza şeridi üzerinde canım çıkmıştı =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Travesti olayı beimde başıma geldi 3 kişilerdi e5 de yanıma geldiler koluma girdi biri kocacım kocacım dedi baktım 3 kişiler küfür ettim ittim bi topuk koymuşum 4 saniyede 100km/h[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Mesaj tarihi:
guselmiş eheh e turkiyede normal bole sahneler...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.

[Bu mesaj cintonick tarafından 09 Ocak 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu ne ya hehe
komik otobüs anıları olunca konu aklıma birşey geldi
geçen sene istanbuldan tekirdağa olan adını duymadığım bir otobüs şirketi ile gidiyordum. Otobüsün şöförü iki kere yolda durdu birnincisinde karpuz aldı ikincisindede evine uğradı sanırım (yandaki muavinle sohbetinden böyle birşeyler çıkardım) :D[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
alıp hemen kesseydiniz yada yumurtasını fln alır türetir devekuşu çiftliği açardınız :D
böğğğk[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Mesaj tarihi:
Kos sureyya kos ..
gibi bisi bu ya...
adam kovaliyo...

olmemistir ya hayvan adamcaiz gitmistir...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ;
Ohh kafam 1 Ytl...
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele
  • Yeni Oluştur...