wastiee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 simdi. istanbuldaydim bi suredir, bugun sabah 10 otobusuyle haremden ankaraya dondum. saat 10:30 - 10:40 gibi, TEMdeyiz, gebzeyi falan gecmisizdir tahminen; yol bos gibi falan iste. Karsi tarafta, o yolun en solunda (hizli tarafinda yani, bana gore sag), seridin ortasiyla kenarindan kosan bi yol gorevlisi gordum. Hani olur ya bakimla falan gorevli, mavi tulumlu falan. Adam bi elinde poset, deli gibi kosuyo ters yone dogru. dedim manyak mi bu adam noluyor. 100-200 metre gectik sanirim. bi tane devekusu, yine ters yonde kosuyo en hizli seridinden euhehue :) adam onu kacirmis yakalamaya calisiyormus sanirim:) bunla ilgili haberi falan olan varsa adres atarsa sevinirim, ntvmsnbc'ye baktim bisi bulamadim; hayvana ve adama bisi olmamistir umarim euheuhe :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 deve kuşunu koşarak zor yakalar/yakalayamamıştır zaten. :D[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ahah keşke yanında foto makinası olsaymış...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 deve kusunu o adam yakalar bu sene . bi de yakalarsa adam ato boldon la 100 mt de kapışır olimpiyatlarda[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Normaldir yahu :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 "Değişikliğe açıkmısın" :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bi kere bi travestiye küfür etmiştim otobüs beklerken ibik kovalamaya başladı. E-5 kenarından anasının örekesine kadar koştum arıza şeridi üzerinde canım çıkmıştı =)[signature][hline]tuana...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 rofl 100 yılda bi denk gelir böyle birşey demek üzereyken burası türkiye diyesim geldi bi an :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oha bişey anlatırken bu kadar çok *falan* diyene ilk defa rastlıyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 3 kez?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 devekuşunu nerden bulmus ki elinden kacırmıs adam :)
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 belediyte gorevlisi falan gibi bisiydi kiyafeti, zimmetlidir ustune tahminen bi yerden bi yere goturuodur :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Travesti olayı beimde başıma geldi 3 kişilerdi e5 de yanıma geldiler koluma girdi biri kocacım kocacım dedi baktım 3 kişiler küfür ettim ittim bi topuk koymuşum 4 saniyede 100km/h[signature][hline]Cok Pis Balık Tutarım Ver Elini SarayBurnu Avcılar Kalyora Burnu
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehauea devekuşu eti moda oldu çiftlikleri açılınca inekler gibi bunnarıda görücez inekten zor ama bu bunnar acaip koşuyo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kamyonun arkasındanmı düşmüş acaba yola[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 guselmiş eheh e turkiyede normal bole sahneler...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. [Bu mesaj cintonick tarafından 09 Ocak 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu ne ya hehe komik otobüs anıları olunca konu aklıma birşey geldi geçen sene istanbuldan tekirdağa olan adını duymadığım bir otobüs şirketi ile gidiyordum. Otobüsün şöförü iki kere yolda durdu birnincisinde karpuz aldı ikincisindede evine uğradı sanırım (yandaki muavinle sohbetinden böyle birşeyler çıkardım) :D[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alıp hemen kesseydiniz yada yumurtasını fln alır türetir devekuşu çiftliği açardınız :D böğğğk[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: forgiver, 09 Ocak 2005 20:33 tarihinde demiş ki: kamyonun arkasındanmı düşmüş acaba yola kamyonet vardi, olabilir :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kurban mevsimi yaklaşıyor, normal tabii.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tem işte be ya :) hep garip şeyler falan orada oluyor en azından klasik türk filmlerimizde öyle..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 119)
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kos sureyya kos .. gibi bisi bu ya... adam kovaliyo... olmemistir ya hayvan adamcaiz gitmistir...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Çok güldüm ya, keşke fotoğraf makinası falan olsaymış =) Gerçi Show kesin haber yapmıştır bunu =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Devekuşuna karşı torbayla ne yapmayı düşünüyo ki ben orasını çözemedim :)
Öne çıkan mesajlar