madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 volkan nasıl atılmayabilir? futbolda bu herifin yaptıgı seyin yeri nedir ya? her penaltı da 2 metre cıkmasını gectim hadi onu kimse gormuyo sallamıyo. ulan herif ortada duran adama kosup carpıyo neden yapıo? bunun cezası nası yok? Sen ne bicim herifsin abitoglu? Once macın anasını siktin sonra da penaltının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 macin tek guzel yani, bitmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Fb kondisyonu biraz daha toplarsa lig güzel olur yine, bjk de iyi gibi gözüküyo. Bizde henüz bişey yok. Ulan ahaha, sinirim bozuldu lan, volkan barzosu. Hayır bu herif yüzünden merte yazık oluyo ona acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 neyse 2 maç fenerin 3-4 maç gs'nin sahası kapanır. karlı maç oldu yine sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 madcow said: Volkanın nasıl atılmadıgını biri anlatsın? Saçmaydı o, aklınca Melonun eski piçliklerine tepki yaptı penaltı kaçınca. Orda kırmızı görse yedek kaleci yok işte ona basmıyor kafası, anormal bir durum olduğu için hakem de şaşırdı. Avrupada olsa atarlardı bence Volkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: macin tek guzel yani, bitmesiydi. bizi bu hale getirdiler. bi ara fener atsın da tv'yi kapatalım rahat rahat diyordum. 120 dakka üstüne penaltılar kanseri dayadılar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 naptı volkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Hadi yetosunuz Dribling yok arapas yok orta yok bari penaltı atabilin lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 S-H said: naptı volkan? melo penaltı kaçırınca üstüne doğru ayıca atladı sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aquila said: macin tek guzel yani, bitmesiydi. aquila bu aralar cok guzel yorum yapiyorsun lan taktir ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: madcow said: Volkanın nasıl atılmadıgını biri anlatsın? Saçmaydı o, aklınca Melonun eski piçliklerine tepki yaptı penaltı kaçınca. Orda kırmızı görse yedek kaleci yok işte ona basmıyor kafası, anormal bir durum olduğu için hakem de şaşırdı. Avrupada olsa atarlardı bence Volkanı. Tr'de de atılırdı da, sıcaktan beyni muhallebi oldu hakemlerin sdf. Bi de işte pozisyonda melo var ya, kesin puştluk yapmıştır diye bakıyo herhalde hakemler. Yalancı çoban hikayesi. Ama volkanın iq harbiden 3, yazıyla üç. Bi atılsa orda gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi Selçuk nasıl bir kanser lan. Hiç hiç oynamadı gs. Bu kadar yeto bir takım olabilir. Gsnin yerine bjk direk gitseymişti keşke ŞLye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 adam bariz Melo'nun üzerine doğru sıçradı o an Melo ne yapacak anlamadım? Ciddi ciddi saçma bir hareketti Volkan'ınki. Emre'yle beraber çok iğrenç bir ikililer, yalnız FB'yi bu sene onlar yönetecek o belli. Açıkçası BJK bu iki takımı da süpürür bence. Bizim takım felaket kötü, FB ise nedense TD'süz birşeyler yapacağını düşünüyor. Hani tanıdığımdan değil İsmail Kartal'ı, ama kolay değil FB teknik direktörü olmak.. Bizim takım içinse son 2-3 yazdır yazdığım gibi, değişen birşey yok, kadro planlaması yapılmıyor, yapılmak istenmiyor.. Ha bu arada takımım net TS benim bu sene. Halilodzic rullz dfss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Avrupa şampiyonasında atıldıydıya :) Allahtan Rüştü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 galatasaraylılar için bitmedi maç harbiden heralde :D fener şiir gibi hazırlık maçı yaptı, sakatlık falan yaşamadığımız iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 o yektanın penaltı atısı neydi yeto olunurda bu kadar mı yeto olunur yerden yuvarladı resmen sonra gslılar plan plan diyor yerlileri kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 abi iyi ki volkan gibi bir oyuncunun olduğu takımı tutmuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lütfen tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Bu koruma ordusu neya çıkmış GS'lılar. Ayrıca bu hostesler neden türbanlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ahahah iyiki sabzeronun tuttuğu takımı tutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 suBzer0 said: abi iyi ki volkan gibi bir oyuncunun olduğu takımı tutmuyorum.. hamitinkini mi tutuyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ne boktan maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Kupa taşıyan kızlarda pek komik kaçmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ben şaka maka ilk defa 2. bir gavur takıma gönül verme olayını düşündüm sdfs. izlediğimiz futbol değil. taraftar mal. zeminler bile kötü ya. selcuk melcuk izlemeyi haketmiyorum lan ben. kaliteli taraftarız varoş olsak tamam da biz premier lig falan izleyelim abi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hayko bağdat @haykobagdat Galatasaray son çare Anadolu Ajansı'ndan gelecek skoru bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar