Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Agustos 2014

valequenta

Öne çıkan mesajlar

volkan nasıl atılmayabilir? futbolda bu herifin yaptıgı seyin yeri nedir ya?

her penaltı da 2 metre cıkmasını gectim hadi onu kimse gormuyo sallamıyo. ulan herif ortada duran adama kosup carpıyo neden yapıo? bunun cezası nası yok? Sen ne bicim herifsin abitoglu? Once macın anasını siktin sonra da penaltının
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

madcow said:

Volkanın nasıl atılmadıgını biri anlatsın?

Saçmaydı o, aklınca Melonun eski piçliklerine tepki yaptı penaltı kaçınca. Orda kırmızı görse yedek kaleci yok işte ona basmıyor kafası, anormal bir durum olduğu için hakem de şaşırdı. Avrupada olsa atarlardı bence Volkanı.

Tr'de de atılırdı da, sıcaktan beyni muhallebi oldu hakemlerin sdf.

Bi de işte pozisyonda melo var ya, kesin puştluk yapmıştır diye bakıyo herhalde hakemler. Yalancı çoban hikayesi.

Ama volkanın iq harbiden 3, yazıyla üç. Bi atılsa orda gg.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bariz Melo'nun üzerine doğru sıçradı o an Melo ne yapacak anlamadım?

Ciddi ciddi saçma bir hareketti Volkan'ınki. Emre'yle beraber çok iğrenç bir ikililer, yalnız FB'yi bu sene onlar yönetecek o belli.

Açıkçası BJK bu iki takımı da süpürür bence. Bizim takım felaket kötü, FB ise nedense TD'süz birşeyler yapacağını düşünüyor. Hani tanıdığımdan değil İsmail Kartal'ı, ama kolay değil FB teknik direktörü olmak..

Bizim takım içinse son 2-3 yazdır yazdığım gibi, değişen birşey yok, kadro planlaması yapılmıyor, yapılmak istenmiyor..

Ha bu arada takımım net TS benim bu sene. Halilodzic rullz dfss..
Sosyal ağlarda paylaş

ben şaka maka ilk defa 2. bir gavur takıma gönül verme olayını düşündüm sdfs.

izlediğimiz futbol değil. taraftar mal. zeminler bile kötü ya. selcuk melcuk izlemeyi haketmiyorum lan ben. kaliteli taraftarız varoş olsak tamam da biz premier lig falan izleyelim abi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...