Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ş.L Play-Off : Arsenal - Beşiktaş | 27 Ağustos Çarşamba - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

İstisnasız herkeste bir inanç var bu maçla alakalı. Geçen hafta "istanbul'daki maçta 5 yeriz" diyen adam bile dönmüş durumda.

olur öyle. arsenal everton maçında spiker bile beşiktaş eleyecek bilmem ne heyecanlandı baya.

da yani ilk 20 dakkada biter maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Selamisahin said:

İstisnasız herkeste bir inanç var bu maçla alakalı. Geçen hafta "istanbul'daki maçta 5 yeriz" diyen adam bile dönmüş durumda.

olur öyle. arsenal everton maçında spiker bile beşiktaş eleyecek bilmem ne heyecanlandı baya.

umudumuz var en azından
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Selamisahin said:

haydi başka kapıya alıcaz o parayı ASDASDASDAS
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi bastır KARAKARTAL!!
Arteta, Ramsey yok, Mesut yeni dönüyor, Giroud bi boka yaramasa da yok gerçi iç sahada iş yapardı o, iyi yani olmaması. Sanchez takıma alışamadı daha, orta sahada BJK üstünlüğü olacaktır.
Defansta da Konçelski yerine Mertezaker olcakmış yanında geçen seferki sağbekten dönme genç stoper. Bence Mertezaker bizim Dembaba için daha iyi, çok hız farkı olur aralarında.

Tek olumsuzluk, Biliçin kenarda olmaması, inş idare edebilir yardımcısı telsizle falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bayagıdır dusunuyorum(son yarım saat) hangi tarafı tutsam diye bu macta. ilk macta net besiktas alsın istedim soyle 2-1 falan. galiba besiktas cıksın istiyorum ya. bizim takım batarsa batsın paralar bolunecek diye. bari ulke puanı cogalsın da 3. yu de on elemeye yollayabilelim asdf.

Bastır KARTAL.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...