Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell borcu

Mal

Öne çıkan mesajlar

4 aylık ödenmemiş fatura var. 900 küsür ediyor. 4-5 aylık bi durum yani. ben konuşmadım telefonla ama benim adıma. orasını geçin.

hiç haber vermeden etmeden hukuk bürosuna vermişler. normalde tcell arayıp ne zaman ödeyeceksin diye soruyordu. şu gün bugün taksit yapın felan diyebiliyodun.

hukuk bürosuna sordum sadece kredi kartına taksit olur diyor. oda yok.

bi püf nokta yasal bi yol bilen vardır diye yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tablet almıştım bir ara kampanyalı, fatura da e maile geliyordu ödemeyi unutunca benim de başıma geldi. gidiyorsun abi paşa paşa ödüyorsun vekalet ücreti ile beraber. hiç bir başka yolu yok. ödedikten sonra ama borcu yoktur yazını al, kenarıda dursun. sistemsel hatalardan dolayı ödemedin muamelesi yapabiliyorlar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Tcelli bilmem de Garanti bankasından belki 1 seneyi aşkındır mesaj alıyorum diğer hattıma, sayın Gülsüm bilmemne dosyanız bürodadır borcunuzu ödemezseniz icra takibi başlatcaz, bak yolluyom haa, du sen görürsün yarına veriyom, her an yollayabilirim, bak çok üzülürsün sonna!

Sürekli böyle mesajlar yalvarmalar, Hala verecekler en son nooldu okumuyorum artık, bi sefer aradım Garantiyi dedim msj atmayın bu kadını tanımıyorum, sisteme bunu girmiş değiştiremeyiz, boşverin mesajları dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hahaha

turkcell superonline kullanıyodum eski evde

3 hafta oldu hala kapattıramadım, fatura kalmıştı son aydan bir de bu ay eklendi, 2 fatura beklemede.

günde 2 kere sesi ciddi, konuşması düzgün bir adam aramaya başladı

"iyi günler, sizi turkcell finans departmanından arıyorum" diye

sanırsın eşşeoğlueşşek finans direktörü

evet diyorum, şu şu tarihli iki adet faturanız var ödenmemiş

evet diyorum, ne zaman ödeyeceksiniz diyor

müsait olduğumda öderim diyorum, yalnız bugün ödeme yapmanız gerekiyor diyor

neden diyorum, yoksa açma kapama bedeli ödemek zorunda kalacaksınız diyor

peki bilgilendirme için teşekkürler diyorum, adam "bugün saat kaçta ödeyebilirsiniz" demez mi

sanane kardeşim istediğim zaman öderim, parayı yatıracak olan benim, cezayı çekecek olan benim, neyin hesabını soruyosunuz anlamadım dedim.

ödeme yapmanızı sağlamakla sorumluyuz biz demez mi. açtım ağzımı yumdum gözümü.

herif bildiğin hesap soruyor abi anne baba gibi. "bugün saat 6'a kadar yatırmanız gerek" falan diyor. kardeşim yatırmayacağım diyorum. "benim yaptığım bildirimi göz önünde bulundurmuyorsunuz yaniii" falan demez mi ahahahha

çok garip kafalar ya
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Tcelli bilmem de Garanti bankasından belki 1 seneyi aşkındır mesaj alıyorum diğer hattıma, sayın Gülsüm bilmemne dosyanız bürodadır borcunuzu ödemezseniz icra takibi başlatcaz, bak yolluyom haa, du sen görürsün yarına veriyom, her an yollayabilirim, bak çok üzülürsün sonna!

Sürekli böyle mesajlar yalvarmalar, Hala verecekler en son nooldu okumuyorum artık, bi sefer aradım Garantiyi dedim msj atmayın bu kadını tanımıyorum, sisteme bunu girmiş değiştiremeyiz, boşverin mesajları dediler.

şu bold bayağı saçma ne demek değiştiremeyiz. ttnet te de biri benim cebii girmişti, arada "kotan doldu" diye geliodu mesaj. 3 kere aradım 4. de değiştirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi hahaha

3 hafta oldu hala kapattıramadım, fatura kalmıştı son aydan bir de bu ay eklendi, 2 fatura beklemede.

peki bilgilendirme için teşekkürler diyorum, adam "bugün saat kaçta ödeyebilirsiniz" demez mi

sanane kardeşim istediğim zaman öderim, parayı yatıracak olan benim, cezayı çekecek olan benim, neyin hesabını soruyosunuz anlamadım dedim.

herif bildiğin hesap soruyor abi anne baba gibi. "bugün saat 6'a kadar yatırmanız gerek" falan diyor. kardeşim yatırmayacağım diyorum. "benim yaptığım bildirimi göz önünde bulundurmuyorsunuz yaniii" falan demez mi ahahahha

çok garip kafalar ya

bunları k*rtçe söyle teldeki elemana, bide sonun bijimiji de borcu siliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi hahaha

çok garip kafalar ya

sadkljasdljsa e adam tehdit edio iplemiosun =(
Sosyal ağlarda paylaş

ne tehlikesi yahu

herkes fatura geciktiriyor

dünyanın sonu gibi betimlemeye çalışmak neyin kafası

yaptırdıkları tahsilat başına prim falan alıyorlar kesin, ondan böyle garip garip baskı kurmaya çalışıyor

faturayı ödemek senin sorumluluğun, kurum arar seni uyarır böyle böyle ödemeniz gerekiyor yoksa işlem yapılacak diye. onun dışında herhangi bir baskı kurmaya, kullanıcıyı sıkıştırma gibi hakları yok telefon üzerinden. yasal gerekliliği neyse yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

İcraya vermek kurum için maliyetsiz bir şey değil. Ayrıca tercih edilen bir şey de değil; sonuçta negatif etki yaratıyor ve NPS skorunu düşürüyor.

Eğer şirketten tamamen kopmuyorsan kötü tabi. Şu an faturalama yapan neredeyse tüm firmaların finansal segmentasyonu vardır. Bunlar faturaların ödenme alışkanlığını göz önünde bulundurarak kampanyaları onaylıyorlar. Misal (gerçek olmayan bir örnek), ttnet ile icralık olursan fatura yüzünden, yeni modem almak istediğinde orjinal fiyatından sunuyorlar veya cihaz kampanyasından yararlandırmıyorlar gibi örnekleri çeşitlendirebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

avukata gitmiş zaten. oda cumaya kadar ödenmezse dosyanızı gönderiyorum diyor. nereye gönderiyosa. geri avukattan tcelle çevirsem taksit yaptırırımda avukata gidince sadece kredi kartıyla taksite bölüyolarmış.

Dosyayı gönderiyorum dediği icraya vericek işte dosya hazırlanıyor üzerindeki borca göre harç falan yatırılıyor daha sonrasında icra işlemleri baslıyor ve snn borcuna bu icra masrafları da ekleniyor. Şu anda dosyan avukatta git elden öde bir an önce.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

4 aylik odenmemis faturanin yasal yolu, adamlarin seni mahkemeye vermesi, puf noktasi da borcunu odemen.

yasal yol olarak belirli bir limitte borca şu kadar vade yapılır gibi bir yasal bir hak, püf noktası olarakta tcelle konuşup taksitle ödenmesi koşulunda dosyayı avukattan çekmek gibi bir seçenek olabilir mesela.

ödenecek yarın. taksit yapmadı avukat. normalde etraftan duyuyorum hep avukata gider taksit yapılır. niye yapmadıysa artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...