bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dairenin kapısının 2 adım ötesinde böyle bir kuşumtrak bir şey buldum. hareket etmiyor. öyle duruyor. su falan koydum ama oralı olmadı hiç. sakat mı değil mi nasıl oraya geldi nedir hiçbir şey anlamadım, sabah yoktu. hiç dayanamam edemem hayvanlara ama kuşa iyilik yapacam derken kötülük yapayım de istemiyorum, evde 2 kedi var. neyi olabilir sizce, ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ilk bakıştta kız meselesi gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yavru bence bu yuvadan düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kumru yavrusu bu daha uçmayı öğrenememiş sabi tüyleri de bitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 napıcam peki abi, kendi haline bıraksam gg olur di mi bu? evde kedi var, saklasam nereye kadar saklıycam elbet erişirler. bu arada hareketlendi ama sakat gibi yalpalıyor. sanırım kanadında sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 2. kat abi bu arada burası, yuvadan düştüyse buraya nasıl geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 güvercin yavrusu annesi gagadan besler anca, belki ıslatılmış civciv yemi pompalarsan günde 3 öğün yaşar ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 veterinere götür bence bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 şu an kızgınlıkta olan kedi var onla zor cebelleşiyorum işimin arasında bir de yavru hayvana nasıl bakarım ya. veteriner desen, götürsem adam alır ilgilenir mi ki? bana vermesin geri hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bahçede bakındım ettim bir yere yuva atmışlar mı diye ama ı ıh bulamadım. bahçeye salsam her yer predator aç kedi dolu. gençlerden biri tshirtüne sarıp götürdü, türk gençliğine emanet ediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 akbaba yavrusuna benziyo, besle buyut, dusmanlarina korku salar buyuyunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi o yavru iki güne uçar zaten.. uçmayı denemiştir salak düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 neutrino said: veterinere götür bence bi. bence de uçmasına bişey kalmamışsa, o zamana kadar ilgilenir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Fistan said: güvercin yavrusu annesi gagadan besler anca, belki ıslatılmış civciv yemi pompalarsan günde 3 öğün yaşar ama zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Küçük o zor dayanması annesiz, enjektörle veya ufak kaşıkla ağzına kusmuk kıvamında mama tıkacan sıcak tutacan devamlı falan ama yine de yaşayamayabilir, de ki yaşadı anneden alacağı temel eğitimi olmadan sokakta napacak sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bizim burda belediye alıyo bunları geçen martı buldum ben de yavru düşmüş aldılar götürdüler böyle bi araştır bakalım belediyenin halkla ilişkilerini falan ara onlar bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bırak bulduğun yere sokak kedilerininde besine ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar