Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İpad Air alınır mı? 2 mi beklenir?

barbu

Öne çıkan mesajlar

Bunların üzerinde genelde hiç bir halta yaramayacak teknolojiler olmuyo.Yok göz takibiyle scroll yok dokunmadan dokunmatık falan... Adamlar düz ürün üretiyolar.O yüzden işlemcisi ve ekran kalitesinin ötesinde bir yenilik beklemiyorum.Geriye kalan herşey işletim sisteminde halloluyor zaten.

İşlemci olarakda iyileştirsinler dursunlar.Bu aletle oturup render almayacağına göre internette gezip facebooka post kasmak için işlemcinin clocklarıyla oynasalar ne olur oynamasalar ne olur?

Word excel, dosya açıp incelemek için bayaa başarılı ama ola ki editleyecem ben bunu dersen mouse klavye şart tabi.Diğer türlü ultrazam bir işkence.

Bayaa büyük autocad projelerini tık demeden açıyor 4. nesil ipad.Autocad ws biraz sığır ama appstoredaki diğer alternatiflerde hiç problem yok.Buna daha işlemci olarak napacaklar bilmiyorum.Hali hazırdaki işlemciyi sonuna kadar sömürdüm banamısın demedi.3 boyutlu projeleri açıp 2 parmak pinchleye pinchleye incelemek bayaa iyi oluyo.

Bence bekleme al.Bu arada airlarda A7 işlemci var.4. nesilde A6x.
Bu da gene bu kenarda dursun: http://cpuboss.com/cpus/Apple-A7-vs-Apple-A6X-(APL5598)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
iPad 2 kullanıyorum ben, neredeyse hiç bir yavaşlama hissetmiyorum programlarda, oyun oynamıyorum ama. Ama iPad Air'a geçeceğim bir ay içinde. Beklemem hiç yenisi için. Yavaşladı filan diye geçmiyorum, pil ömrü de 1 saat filan azaldı yıllarca kullandıktan sonra. Daha iyi ekran istiyorum sadece, bir de GPU iyi olmuş, iOS gaming iyice gelişti, girmek istiyorum onlara da,
Sosyal ağlarda paylaş

bende ipad4 var eşime de bu ay air aldım. performans olarak ipad4 bile çok rahat yetiyor ki air'i zorlayacak bişey yok şu anda apple store'da. fark şu air inanılmaz hafif.

200-250gr fark var rakam üzerinden bakınca ama kullanıma geçince çok farkediyor air'i görünce benim ipad4 resmen laptop gibi gelmeye başladı ağırlık olarak sdfs.

demem o ki, çok şüphedeysen bekle 1 ay daha, çıkmazsa ipad air 2, git al air'i gönül rahatlığı ile pişman olmazsın. bi kere artık surf yapmak için bilgisayar kullanmamaya başlıyorsun tablet alınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...