barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ne dersiniz? Tam tarih yok daha. şimdi alıp, çıkmadan kakalayabilir miyim millete? ya da çok fark olmaz filan diyor musunuz 2. versiyon ile. Kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 eylül'de iphone6 lansmanı var, belki orada açıklarlar yeni tableti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ipad air 2 2015 mayıs gibi çıkar. lazımsa tablet al, lazım değilse beklersin 1 sene daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ya lazım değil gibi. ama lazım gibi de. böyle olmasa da olur ama olsa süper olur kıvamında. ama mayıs 2015 de geçmiş ha. bu sene sonuna kadar çıkmaz mı diyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Al gitsin, neyi bekliiyorsun. iPad 2 bile hala iOS 8 ile kullanılıyor, eskimiyor bunlar Android gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi ipad air 2 çıkınca ipad air ucuzlayacak. ya daha ucuza alması var, ya da daha yeni teknolojiyi aynı paraya alması var. atiyorum 6 ay bekleyeceksem alayım da 1-2 ay ise olayı beklerim gibi. O açıdan sordum. Ya da şöyle diyim, çok bir gelişim olacak mı tech olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 olsa da olur olmasa da diyorsan alma bence. fuzuli masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 iş konusunda az rahatlatabilir. onun dışında eğlence, keyif işi o kadar. ama alacağım sanırım. hiç olmadı anneme veririm sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bunların üzerinde genelde hiç bir halta yaramayacak teknolojiler olmuyo.Yok göz takibiyle scroll yok dokunmadan dokunmatık falan... Adamlar düz ürün üretiyolar.O yüzden işlemcisi ve ekran kalitesinin ötesinde bir yenilik beklemiyorum.Geriye kalan herşey işletim sisteminde halloluyor zaten. İşlemci olarakda iyileştirsinler dursunlar.Bu aletle oturup render almayacağına göre internette gezip facebooka post kasmak için işlemcinin clocklarıyla oynasalar ne olur oynamasalar ne olur? Word excel, dosya açıp incelemek için bayaa başarılı ama ola ki editleyecem ben bunu dersen mouse klavye şart tabi.Diğer türlü ultrazam bir işkence. Bayaa büyük autocad projelerini tık demeden açıyor 4. nesil ipad.Autocad ws biraz sığır ama appstoredaki diğer alternatiflerde hiç problem yok.Buna daha işlemci olarak napacaklar bilmiyorum.Hali hazırdaki işlemciyi sonuna kadar sömürdüm banamısın demedi.3 boyutlu projeleri açıp 2 parmak pinchleye pinchleye incelemek bayaa iyi oluyo. Bence bekleme al.Bu arada airlarda A7 işlemci var.4. nesilde A6x. Bu da gene bu kenarda dursun: http://cpuboss.com/cpus/Apple-A7-vs-Apple-A6X-(APL5598) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 iPad 2 kullanıyorum ben, neredeyse hiç bir yavaşlama hissetmiyorum programlarda, oyun oynamıyorum ama. Ama iPad Air'a geçeceğim bir ay içinde. Beklemem hiç yenisi için. Yavaşladı filan diye geçmiyorum, pil ömrü de 1 saat filan azaldı yıllarca kullandıktan sonra. Daha iyi ekran istiyorum sadece, bir de GPU iyi olmuş, iOS gaming iyice gelişti, girmek istiyorum onlara da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ipad 4 bile çok iyi, Air daha da iyi ve hafif. Bunun sonu yok beklersen, indirim kovala al gitsin vatandan golddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bende ipad4 var eşime de bu ay air aldım. performans olarak ipad4 bile çok rahat yetiyor ki air'i zorlayacak bişey yok şu anda apple store'da. fark şu air inanılmaz hafif. 200-250gr fark var rakam üzerinden bakınca ama kullanıma geçince çok farkediyor air'i görünce benim ipad4 resmen laptop gibi gelmeye başladı ağırlık olarak sdfs. demem o ki, çok şüphedeysen bekle 1 ay daha, çıkmazsa ipad air 2, git al air'i gönül rahatlığı ile pişman olmazsın. bi kere artık surf yapmak için bilgisayar kullanmamaya başlıyorsun tablet alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ipad air 2 1 aya kesin çıkmaz. kasım sonu, aralık başı anca çıkar gibime geliyor en iyi ihtimal. o yüzden beklesem mi alıp, 2-3 ay erken mi kullansam diye sordum zaten. çok fark olur mu anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Acelen yoksa 2-3 ay daha bekle derim. Ben beklemeyi planlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Direk al. Masaüstü pc'yi açmaz oldum doğru düzgün air aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar