telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 uzun zamandır görmedigim kuzenim geldi, bana kız ayarlamıştı 3 sene önce ve kızdan 4 ay sonra ayrılmıştım,arkasından atıp tuttum kızın. Neyse kuzenime facebooktan birisinin fotosunu gösterecektim tak o ayarladıgı kızın ismi linkte belirdi ama görmesin diye cıkmaya calısırken enter yaptım kızın fotoları acıldı >:D< rengim attı lan,hemen f4 cektim ama kuzen gördü yani hala iliklerime kadar rezilligimi hissedebiliyorum, kuzenim bu arada kız, ama 3 senelik meseleyi görmesinden utandım sanki başka kızı yokmuş gibi, o tanıştırdıgı kız nişanlanmış şimdi hem evlenecek kıza baktıgımdan beni yadırgar diye utandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Herkesin hayatı ayrı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 abo ne rezillik. bence intihar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 a strange story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 her hafta stalklarsan tabi onun ismi belirir arama geçmişimi sileyim bari iyi hatıralattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kendime gelemedim yemin ediyorum,şaklaban gibi espriler yapıyorum kıza olayı değiştirmek için, normalde ilgilenmem o kadar ama korku filmi indiriyorum izleyelim diye,öff hayatta bu kadar utanmadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 bunlar hep yetoluk işte. insan kuzenine bile açık açık stalkluyordum diyemez mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 forgiver said: her hafta stalklarsan tabi onun ismi belirir arama geçmişimi sileyim bari iyi hatıralattın ahahah abi kızı unutamadım napim,tam bir malım, diger garip olay kızın profil resmini beğenenler arasında kuzenin olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Elimle diyince bende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 elimleye geldim ne buldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 acıp birlikte baksaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 daha bir şey yazmayın. koydum noktayı http://www.youtube.com/watch?v=K3CHi_9sxj0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 boşalamadın sandım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kuzenin yanında niye bu kadar gerginsin ona da mı yanıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 niye rezil oldugunu düşündün ki hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 DarKRideR said: boşalamadın sandım ben de olm bu kötü bişi mi lan. malesef geç boşalma problemim var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Ustteki mesaja ya bi sie diyesim geldi dfs ayrica op duvara terlikle vurmayi dene iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Red said: DarKRideR said: boşalamadın sandım ben de olm bu kötü bişi mi lan. malesef geç boşalma problemim var sdfs abi yıllardır alttan alttan şu mesajı vermekten bıkmadın. yok kız yok uğraşma artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 forumda kız var demişlerdi :( yok be 2. defa yazdım bunu valla. hani erken boşalmayı rezillik geç boşalmayı gurur kaynağı olarak görüyoruz da bence ideali 15 dakka falan bu işin. neyse dark geç boşalmayı rezillik olarak öne sürünce şaşırdım ondan yazdım sdfs. bence erkekte geç boşalmanın ne kendine ne partnerine bi yararı yok diye düşünüyorum. forumda selam ben seks yapıyorum temalı msg atmıyorum da benim hakkaten 40 dakka hatta 1 saat falan sürüyor malesef sdfs. iş keyiften çıkıyor bu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ben olsaydım o eli cezalandırırdım !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 feysbuk şeytan icadı zaten çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 geçmiş olsun, dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Senden tiksiniyor olmalı. Ezik demiştir. Bence bir hafta evden çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Red said: DarKRideR said: boşalamadın sandım ben de olm bu kötü bişi mi lan. malesef geç boşalma problemim var sdfs bunu problem eden partnerin olabilir evet öyle pek iyi bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar