deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Abi kabusa dönüştü ahah, çalışma odama almıyordum kedimi normalde ama velet koştursun sağda solda sınırlı kalmasın istedim ve kapıyı açtım. Pezemenk de 3 aylık oldu her şeyi merak ediyor; atlıyor, zıplıyor. Standart yavru kedi işte. İlk önce okuma lambasının kablosuna saldırdı, yumak oldu falan. Sonra koştur koştur bilgisayarın arkasına girdi; tüm kablolara doladı kendini vs. ordan çıktı kütüphanenin altına üstüne girdi, gitarın kablolarına dolandı, sonra da koştur koştur hoparlörlere atladı... En çok da hoparlörlerle bilgisayarın arkasını sevdi sanırım. Hani kablolarını mikmişim de elektrik çarpacak diye korkuyorum, hava üflüyor diye götünü psu'nun fanına falan dayıyor. Öyle olunca kediler ekşiyi sevmiyor diye gittim, limon sürdüm bütün kablolara, ilk 15dk falan kokladı, bir iki yaladı bıraktı sonra. HAH dedim oldu. (NAH olmuş) Aradan biraz vakit geçtikten sonra bir baktım benim puşt kabloların limon sürdüğüm yerlerini yalıyor, emiyor kafasını falan sürtüyor :(. Hayır hayvana da zararlı. Şimdi gittim kasanın arkasına girmek için bellediği yere ve hoparlörlerin kablolarına atladığı yere limonu yarıya bölüp koydum, şimdilik uzak tutuyor. Niyeyse kablodan yalayıp limondan yalamıyor; hatta korkuyor seke seke kaçıyor limonu gördüğü yerde. Nedir bu işin çözümü? Kara biber falan süreceğim olmadı. Gidip kimyasal alıp sürmek istemediğimden mümkün mertebe doğal şeyler arıyorum bu arada.
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ona kemirebilecegi kablolar al rengarenk.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Benimkiler de kablo kemiriyordu. Çözüm ufak bi spreye su doldurup kemirdigi an kediye puskurtmek. Bir iki seferden sonra yapmıyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kemircek bişeyler al,bide kız abi inceden,o kabloları kemirirken tut mesela kız sonra başka bi yere götür ödül maması tarzı şeyler ver,ama o kabloların yanına gittikçe ordan tekrar al başka yere koy ödül mamasını tekrar ver.Bi nevi vs atın bi yerden sonra pes eder
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Kedi ne odul mamasindan ne de cezalandirilmaktan anlar.
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 istemediğin birşeyi yaptığı zaman bir ikaz kelimesi kullan yüksek sesle (HAYIR !!! olabilir yada şşşşşşşt !!!) bunu dedikten sonra da ufak bir şaplak kıç tarafına :) 2-3 kere bunu yaptıktan sonra bir daha istemediğin bir şey yaparsa (ne olursa olsun) bu kelimeyi yüksek sesle söylediğinde arkasına bakmadan kaçar.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Yapmayin boyle seyler. Bos yere dayak atmis olursunuz. Kopek degil bu, evrimini insanliga borclu bir canli turu degil kedi
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kablo koruyucular var kedi köpek kemirmesin diye, olmadı repeller ama bi işe yaramıyor.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 balon şişirip koy kabloların yanına http://33.media.tumblr.com/27f49497dc7664ac33f32dc0e8b7f282/tumblr_n9mp4t4Mfu1s0mbfho1_r1_400.gif
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 bende soguk kis geceleinde götümü psuya dayiyorum.cok gitme kedinin üstüne.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Esh said: Yapmayin boyle seyler. Bos yere dayak atmis olursunuz. Kopek degil bu, evrimini insanliga borclu bir canli turu degil kedi Köpek kurttan geldi evcilleşti tamam da, kedi de Mısırda evcilleşti Afrikadan dağıldı dünyaya, büyük olasılıkla vaşaktan falan devşirildi. Ha gamsız hayvandır sahip neyim takmaz ama evrimsel olarak o da insanın tornasından geçti, pek yontulmamış o kadar.
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kolonya veya sirkeyle kabloları sil bulaşmaz bidaha.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: kedi de Mısırda evcilleşti Afrikadan dağıldı dünyaya bu artık doğru değil, eski çin 5000+ yıl kanıtları bulunmuştu geçen senemiydi neydi :) da %100 evcil değil kediler, sıkılınca hop diye dışarı gidip bida gelmeyebiliyor dışarda yaşıyor falan, evcil hayvan bunu yapmaz dsf köpeklerin olayı çok daha eski bundan, mamut avlamada falan kullanıldıkları biliniyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bunu yapan oc dir Norak said: balon şişirip koy kabloların yanına http://33.media.tumblr.com/27f49497dc7664ac33f32dc0e8b7f282/tumblr_n9mp4t4Mfu1s0mbfho1_r1_400.gif
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 O balondakinin aynısı benim kedi, öyle bir şey yapsam kalp krizi geçirir herhalde. Bazen dikizliyor beni, farkettiğimi görünce yerinde 1 metre havaya sıçrıyor ondan bile korkup slkfd O kızma işleri falan sökmüyor bu arada. Dur orda diye çok sesli bağırdığımda 5dk duruyor sonra yine kafasına göre takılıyor. Yalnız limon işe yarıyor şu an. Ama ona dolanmadan geçmek için kasanın üstüne cıkıp kapatma tuşuna falan bastı 2 kere. Şimdi çok şükür çamaşır makinesini izliyor da kafam rahat etti dsjf
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 çok korkak kedide iyi değil, en ufak şeyden kaçarken biyerlere takılıp kendini yaralaması başına bişi gelmesi daha olası. arada sırada oynarken böle elinizle, sizi yenmesine izin verin, güveni artsın hayvanın.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Madem birşeyler sürüyorsun kediler sirke kokusundan nefret eder.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Norak said: çok korkak kedide iyi değil, en ufak şeyden kaçarken biyerlere takılıp kendini yaralaması başına bişi gelmesi daha olası. arada sırada oynarken böle elinizle, sizi yenmesine izin verin, güveni artsın hayvanın. Onu yapıyorum :>. Özellikle bir şeylerle oynatırken 5-6 kere kaçırıyorsa 1-2 kere de yakalamasına izin veriyorum mutlaka.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Sirke işe yarıyor, kesin bilgi yayalım. Ben bi de sirkeli sprey yapayım, kokusu uçtukça sıkarım.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Ben bi kedimin alerji yaralarini sirkeyle temizledim, yaralar gecti gibi ama kendisi durumdan memnun drgil. Prednol ve maksipor ver dedi doktor. Dedim 15 yasindaki kediye bunlar verilir mi? Parcalayacak bobreklerini. Zor is heyvan bakimi
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Esh said: 15 yasindaki kediye oha :D fotoğrafı falan var mı?
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 http://www.stargazete.com/imgsdisk/2014/08/17/170820141035529996158_2.jpg aha şu resmi koy bakalım kabloların oraya
Öne çıkan mesajlar