fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Yıllarca tek gecelik ilişkide acaba aıds kaptım mı diye endişelen gençliği şimdi yeni fitnelerle başbaşa bırakayım Danar genişlemesi ile spermler havasız besinsiz kaldığı için ölüyor. Sperm üretebiliyorsunuz ama çoğu ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi geniş damardan neden ölü doğuyorlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 oha spermler nefes mi alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sperm sayısının düşmesiyle kısırlık seviyesine gelmesi arasında kademeler vardır eminim ya. damar genişlemesi erkeklerin 15% inde falan var, bu oranın içinde kısırlığa kadar giden örnekler 1% falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 lan sizin yüzünüzden merak ettim damar genişlemesi nedir diye. acaba bende de var mı? böyle dışardan belli oluyor mu? google'da da aratmaya tırsıyorum suratıma başaklar çarpacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 belli oluyor dışarıdan kılcal damarlarda belirginleşme oluyor google'a ben yazdım, sen yazma. anladığım kadarıyla ileri seviyeleri falan sıkıntılı zaten. onlarda ağrı falan yapıyor veya görsel olarak şölen sunuyor. öyle bir şey olsa bilirdin yani. endişlenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 "DAMARLI 30 CM" in damarli kismi heralde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 off taşşak muhabbetine döndü iyicene apiş arası kokmadan uzaklaşıyorum google dostunuz, açın görün dünyanın kaç başak olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi damar gözükür ama ya başakta? deri ve damar var zaten üstünde başka bişi yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 muabbete gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 korkup kacti basur ve bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 damar genişlemesi varikosel mi ya bende ağrı vardı 2 sene önce falan avuçlatıp gelmiştim testisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 lan olum son 2 sayfayı okudum sadece, tenasül organımda karıncalanma hissettim, içim çekildi yeminlen. ıyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.xn--salk-1wa3i.net/varikosel.html açın okuyun abi varikosel aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kimse googlelayip igrenc goruntulerle karsilasmadi diye kendi getiriyo psikopat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi sizin yüzünüzde kaç kişi gidip avuçlatacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi avuçlatmak kötü değilde sperm sayısı konusunda içime kurt düştü ya, gidip ölçtürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu arada bende avuçlama fln olmadı ya, adam gayet çubukla baktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bingildak said: damar genişlemesiyle çocuk ne alaka lan aaa kısırlık yapıyormuş lan hiç bilmiyordum ben tamamen estetik nedenler gittim adamda ne yapsak bilemedim dedi hahahahah damar genişlemesi çok yaygın bir şey abi, derecesi oluyor herhalde, doktor bana hiçbir zararı yok dedi gönderdi mesela. aynı şekilde başka bir arkadaşımda daha var, onda ağrı yapıyormuş "operasyon gerekebilir" falan demişti. ama ikimize de sperm sayısıyla ilgili bir endişe belirtmediler. ulan ne zamandır aklıma geliyor aslında sperm sayısına baktırayım diye. ben ameliyatını oldum bunun taşaklar 5 kilo olunca. varikosel ameliyatıydı adı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ne oluyor peki abi madem samimi ortam yakaladık devamını getirelim. sürekli genişleme veya sarkma mı oluyor yumurtalıklarda (yumurtalık diyorum bakın, o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 5 KILO yazmis. orda bi abarti, bi mecaz, bi edebiyat falan var diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Bizim arkadaş sadece saksodan artık ne kaptıysa bildiğin devasa patlıcana dönüştüydü adamın alet, sonunda dayanamayıp bize gösterdiydi ve doktora yetiştirdiydik, alerji iğnesi şu bu derken kurtuldu, ama biz baya bi komplekse girdiydik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 özellikle sol taşşağımda damarlar pipet kalınlığında sallamıyım ama belki daha kalındı. elinle yokladığında çok rahat anlaşılıyo. kalın kalın damarlar orda kalabalık yapmış sanki birbirine dolanmış gibi. şu an da bakıyorum sanki 1 tane damar kalın gibi hala. lisede oldum ameliyatı hatırladıklarım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 testislerde sarkma değil normal üzeri damar gözleniyor sanırım. peniste de oluyo mu bilmem galiba oluyodu onlarda da. toplardamarlarda birikme oluyomuş ondan genişliyomuş damarlar falan diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Benim sadece peniste var bööle kalın kalın bileğim gibi düşün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar