Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hastalık hastalığı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Somon said: 3 ay sonra yapman gerekiyor testi biliyorsun degil mi 3 ay kuluça dönemi olması lazım çok stresli zamanlardı yoktur birşeyin umarım 3 ay kesin değil. daha uzun da olabiliyor kuluçkası. söyleyeyim de ben. "HIV AIDS Kuluçka süresi 2 ay ile 17 yıl arasındadır" http://www.gata.edu.tr/ureme_sagligi/hiv_aids.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 17 yıl ne lan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 barbu said: 17 yıl ne lan. yuh aids olan birisi "walla 17 yıl önce seviştiydim abi" demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 17 yıl sonra kuluçkadan çıkan hiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben 2 ay 3 yıl arası diye biliyordum da araştırırken 17 yılı görünce ben de "aha bu ne ya" dedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 17 ne lan manyakmsnz zaten 17 yıl sonra cıksa 25 yıl yasayabiliosun e bıde teknolojı daha gelısmıs olsa 30 yıl olsa o 47 yıl daha yasıcaksın 25 olsan sımdı 60+ rahat yanı kasma hıc sdsfs 21. gün test yaptır, negatifse 90. gün yaptır bi daha sonra goygoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi 17 yıl falan başka bişey, window period 3 ay hiv testinde, hala var mıdır acaba paranoyası yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Esh said: Olay kondoma kadinin karsi cikmasi abi zaten. Orospu muyum ben diye aglayan var ne diyosunuz abi hahaha kafalar kafalarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 üsküdarda varmış fetocu ucuz özel hastane. orda yaptırayım bari. gerçi fetocu adama bağa hiv testi yapın demek de awkward olacak biraz ama yapacak bi şey yok. featherlight'ı denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ne garip olacak abi aklına gelen absürd test bile garip gelmez doktorlar doktorsa en azından garip gelmez doğrusu testi yapan tarafta doktor moktor olmazda ben 2-3 yıl önce özel laboratuar'a gittim. hiç hastane havası falan yok. kanını veriyorsun, bunu bunu bunu öğrenmek istiyorum diyosun. ertesi gün sonucunu alıyorsun. 30 lira mı ne verdim. "en yaygın cinsel yolla geçen hastalıklara baktırmak istiyorum" dedim kadına direkt kadın şu şu şu falan dedi, anlamadım zaten, tamam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Esh said: Olay kondoma kadinin karsi cikmasi abi zaten. Orospu muyum ben diye aglayan var ne diyosunuz abi işte abi kafasızlık bu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 utanıyorsan git evlencem de onlar zaten bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 evlilikten önce seviştin mi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sağlık konusunda utanma olmaz abi yapmayın etmeyin koca koca adamlarsınız gerekirse "taşşağımda baş parmağım kadar isilik çıktı, bakar mısın" diyeceksin. tıpta, sağlıkta ayıp olmaz. bende damar genişlemesi var mesela. açtım gösterdim. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 damar genişlemesi bende de vardı sağ hoşşakta. nerden baksan 4-5 farklı doktora ellettim sıkıntı yaşamadım. hatta ultrasondaki kadın türbanlı falandı gezdirdi vıcık vıcık şeyi mahrem yerlerimde. ben utanmam. durum awkwarddı yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Damar genişlemesi olanların çocuğu olabiliyor İlave edeyim. Bizzat örneklerini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 damar genişlemesiyle çocuk ne alaka lan aaa kısırlık yapıyormuş lan hiç bilmiyordum ben tamamen estetik nedenler gittim adamda ne yapsak bilemedim dedi hahahahah damar genişlemesi çok yaygın bir şey abi, derecesi oluyor herhalde, doktor bana hiçbir zararı yok dedi gönderdi mesela. aynı şekilde başka bir arkadaşımda daha var, onda ağrı yapıyormuş "operasyon gerekebilir" falan demişti. ama ikimize de sperm sayısıyla ilgili bir endişe belirtmediler. ulan ne zamandır aklıma geliyor aslında sperm sayısına baktırayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 eline vermiş oldun boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Damar genişlemesi ile canlı sperm arasında ilişki vardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 o neymis ya, hic duymamistim. "bende damar genislemesi var actim gosterdim" i okuyunca da espri sandim, ona damar genislemesi mi deniyomus yazcaktim az kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Başlık sahibi çık git hastaneye anlat dyrumu. Sana " sen seviştin mi hayvanoğluhsyvan " demeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi şimdi takıma baktım, bir de nette "testis damar genişlemesi" sonuçlarına baktım - adamın neden endişelenmediğini anladım ya. allahım gördüğüm şeyler aylarca rüyalarıma girecek. lanet olsun sana google. BİLGİ BU KADAR ERİŞİLEBİLİR OLMAMALI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 fenn said: Damar genişlemesi olanların çocuğu olabiliyor İlave edeyim. Bizzat örneklerini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Benim lan illa itiraf ettireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar