stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ne oldu? 3 farklı Tekel ve Migros da yok. En son carrefourda kasiyerin dediğine göre Türkiye piyasasından çıkıyorlarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Tekrar bırakırım. o derece vazgeçilmezimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 tek sevdiğimdi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 lucky strike toptan mı çıkıyormuş lan? mentollüsünü içerdim eskiden, şimdi içiyorum bi çekiyorum yarısına gelmişim falan güzeldi ya güzel olm lucky strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 lucky light içiyordum, buılamıyorum amk böyle ülkenin sevdiğim ne varsa piyasadan kalkıyor abi cıldıracam heinz seriously hot ketçap tüketiyordum o bile piyasadan kalkmış bana< mı inattır nedir sanırım bunları tek ben kullandığım için şuan açık kimlik bile vermiş olabilirim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 british american tobacco satıyor işte. niye çekiliyor piyasadan. Sözlükte dolaşan rivayete göre; paketi değişecekmiş o yüzden stokların bitmesini bekliyorlarmış.. Pek mantıklı gelmiyor, zaten 1 sene önce değişti paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 turkiye'de ki lucky leş diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 valla lucky trye gelmeden önce filtresizini sağa sola yurtdışına gidenlerden istiyoduk getiriyolardı. trye gelince filtreli olanı berbattı zaten trye giren her sigara bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 blue iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Şu Batı Ataşehir girişinde ki shell'de 2 karton kalmış bizde de diyordu. he he deyip 1 tane alıp gelmiştim. Gidip toplayayım karaborsa olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İstanbul'da sorduğum 5-6 yerde de "paket değişiyor, o nedenle yeni ürün göndermiyorlar" dediler. distribütör/üretici açıklaması bu şekilde ama altından ne çıkacak merak ediyorum. (adana'dayım şu anda ve orada da bulamıyorum btw) alternatif de bulamadım, blue ice ile takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Chesterfield Click. İdareten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bu lucky strike orjinalinde abd askerlerine verilen sigarmaıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi türkiyedeki lucky strike baya bildiğin iğrenç clickide normalide, sıkıntılı mısınız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 west ice'ın click'lisini tavsiye ederim. lucky'den daha iyi ve fakat 2 lira kadar daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 marketten yaziyorum ^ paket yenileme olmus ve fiyati 8 tl den 6tl ye dusmus. (Tum lcky paketleri) Yeni hali http://i.imgur.com/w5k1Fad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 mentollü sigaralar yasaklanıyo 2 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oo güzel 6 olduysa alirim bi paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 2tl lik indirim tada yansimamis. Ayni kalite gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 mentollü çok tehlikeli ya, sigara içmeyen insanı sigaraya başlatır. malboro yeşil vardı eskiden mesela bunlar gibi değildi. clcik olayını düşünen şerefsiz kimse kesinlikle cehennemlik bence. kaç kişiyi sigaraya başlattı etrafımda. ama on numara tabi. hele bi kırmızı malbuş içip bi sonraki sigarayı blue ice ile içmek çok keyifli bir şey. komple kaldırılksın kimse üretmesin biz de içemeyek ben çözümü böyle buldum. hanıma her gün söz vermekten bıktım tutamıyorum da anasını satim fçömasd neyse bu sefer olacak, elektronik sigarayla bırakmıştım aslında da alet bozulunca 1 ay sora tekrar başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sigarayı komple kaldırsalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eylulde biraktim paket almayi. malligin luzumu yok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 10 KARTON ALMAK LAZIM YASAKLANIYORSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Jeeztro said: mentollü çok tehlikeli ya, sigara içmeyen insanı sigaraya başlatır. malboro yeşil vardı eskiden mesela bunlar gibi değildi. clcik olayını düşünen şerefsiz kimse kesinlikle cehennemlik bence. kaç kişiyi sigaraya başlattı etrafımda. ama on numara tabi. hele bi kırmızı malbuş içip bi sonraki sigarayı blue ice ile içmek çok keyifli bir şey. mentollü sigara tam bir gün teyzesi sigarası lan eskiden annemler salem alırdı ortaya koyardı evde gün yaparlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar