Artariel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 3ten daha iyisi cikmadi di mi hala ona gore kota harcayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Quel-Thul said: 4 kabul edilebilir çöp 4ten sonrası tam çöp 5 Tribes of the east ile adam olmustu. Tek sorun end turne bastiktan sonra komputer 1 saat oynayamiyordu. Multisi cok guzeldi ama. Evde 4 arkadas yillarca oynadik. 3 5(tribe ve multi olmak sartiyla) 2 1 4 diye gidiyo bende siralama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bug mug vardır diye umuyorum, yani grafikler böyle olamaz. Cuma desktopda da denerim olmazsa refund artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 nooldu gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 beşin üniteleri de kaleleri de kamerası da müzikleri de leş gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 heroes değil de might & magic oyunu istiom X çok güzeldi ama adamlar desteği kesti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Smoke said: homm2 başında sabahlarken "salla la vizeyi büte gireriz" diyen bir nesilden geliyorum. Text command yapsalar bile 115 TL gömer denerim öyle bir malım yani. homm2 ikinin silueti olsa keşke, 200 bile verilir de, alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Oyun demolarından bile kısmışlar yahu resim üzerinden karakterleri gösterip konuşma döndüyorlar, ağızlar vs oynamıyor yani. Grafik benim laptopda acaip gösteriyor olabilir, 6 yı açtım ondada çok güzel gelmedi gözüme, biraz oynayınca göze mi leş geldi nedir anlamadım screenshotlarla oyunun alakası yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 telefon oyunu olma yolunda gidiyor gibi bunlarda ahah steam reviewlerin cogu kirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ya birileri grafik güzel yazmış acaba ayarlarda sorun mu var, dirt diyende var h6 dan daha iyi diyende var. Bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum. Oyun AAA oyun değil yanlız, milletin dediği direk doğru budget yetmemiş H6 dan alıntı bir yığın şey var yani 0 dan uğraşılmamış ona rağmen feci bir halde çıkmış. H7 verilen emek vs bakımından might and magic X tier aslında, yanlızca fiyatı kazık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ne fail olmus be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Dekstop da biraz oynadım, grafik monitörden dolayımıdır nedir biraz daha iyi görünüyor. Ama hala sanki 6 dan daha kötü. Adam edilebilmesi için bayağı bir patch lazım. İyi yönleri combatta saldırı pozisyonuna göre hasar modifikasyonu, arkadan saldırırsanız x2 hasar a kadar çıkabiliyorsunuz. Tek stack yığınla yaratık yapıp turn u uzatabiliyordunuz, şimdi stackler ölünce karşı tarafa + moral bonus size - veriyor. Moral bonus ile ayrıcana turn kapabiliyorsunuz buda 1 stackliklerin daha hızlı kaybolmasını sağlıyor. skill wheel daha güzel olmuş, daha fazla kombinasyon yapılabiliyor.Buna benzer wheel 5 de vardı sanırım 6 da liste şeklinde olmuştu pek derinlik yoktu. http://pbs.twimg.com/media/CCesN5_W0AEFXq6.jpg townlar ekranları daha iyi fakat town building ekranının gelişmesi lazım onlar çok kötü. http://heroes3wog.net/wp-content/uploads/2015/06/beta-heroes-7.jpg https://ubistatic-a.akamaihd.net/0004/prod/images/150507_Town_UI/Town_tree.jpg Combat idare eder,grafiği biraz kötü işte dediğim gibi. unite/hero detayları ve artworkleri güzel gibi (heroespedia) ama biraz daha kullanışlı olsa iyi olurmuş. Oyunda bol bol çizim var zaten, bir giriş intro animated zaten her yere onu koymuşar, gerisinde 3d portraitler üzerine kamera geliyor konuşma geçiyor animasyon yok. Madenler yine çok çelitli olmuş ama town kontrolü esas alınmış. Adamın town unun dibindeki madeni alıp kaçamıyorsunuz ama plunder edip belli bir resource alıp 3-5 gün kapalı kalmasını sağlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 abi yazıldımı bilmiyomda elf kalesinde alaturka çalıoyr ? arkada bi yerde youtube moutube açıkmı de baktım, yok deel ya, bildiin adamlar kör kamile gitmişl gibi adsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 oo 15 euroya kapmıştım. hesaba gelmiş, indiriyorum bakalım nasılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 AI bot zekası nasıl? Köşe kapmaca oynamaya devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 AI ne yazıkki geri zekalı, bir harita yapmışlar kaça kaça köprüleri yıkıp zaman kazanıyorsunuz (1 turn sürüyor tekrar yapılması) bu arada görevi tamamlamaya çalışıyorsunuzda AI beni kovalamadı bile, salak salak gezdi resmen. Severe danger denilen orduya girip çok az kayıpla çıkıyorsunuz AI ünite özelliklerini bilmeden salak gibi saldırıyor yandaki ünite assist yapıyor mesela sürekli bunun unitesine vuruyor (2 defa üstelik) , 1 turnde 10 defa vurduğu oldu resmen direk dağıldı ordusu. Cheat yapmıyor AI diyorlar, heroes VI da dehşet ordu çıkarıyordu, ben heroya pathfinding aldım tüm AI leri rahat rahat yakalayabiliyorum. Oyunun bayağı patch e ihtiyacı var, feci dengesizlikler var. Mesela bir spell var retribution diye üniteye cast ediyorsunuz üniteye vurana anormal hasar veriyor ama o kadar fazlaki saldıran stack direk mefta oluyor. Sanırım buna reteliation da dahil :p o yüzden size saldırırsa direk yamuluyorsunuz. Genelde o kadar kötü değil oyun ama fazla eksik işte, campaign senaryo serileri gibi, araya bir şeyler serpiştirmişler ama geçen oyun gibi bir hava vermiyor. Şu 3d portraitlerin vantrolog gibi konuşması beni çok rahatsız etti şahsen. Direk uğraşmadan sallamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 meh kötü duruyor şu haliyle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Cok mu kotu bu anlatildigi kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 indirimsiz almaya şu an için deymez diyorum. Grafikler bana fazla itici geliyor, cıvıl cıvıl değil bir şeyler eksik. Patch yapıyorlarda oyunu adam etmek çok zor bence fazla uğraşmadan droplayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 pre order edip refund aldim öyle diyim. bu türü seviyorsanız ilacınız age of wonders 3 ve özelikle undead expansioni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 2. expansionda adam olur. Heroes 6 da leş gibiydi releasede.Shades of Darkness'dan sonra cillop gibi bir hale geldi , Uplay saçmalığı haricinde 3. oyuna yakın bir oyun deneyimi sunuyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 heroes 6 bu kadar kötü çıkmamıştı ama, bunun bayağı eksiği var. Bir yığın şeyde 6 dan arak hemde. Grafikleri düzeltmeleri mümkün değil aşırı kötü duruyorlar, intro da giriş videosu fena değil zaten onu gösterip durdularda,diğer animasyonlar direk rezillik keşke bildiğin text bazlı yapsalarmış. oyun bana çok soluk geldi, combat da canlı değil. Biz TL çıktı diye fazla kazık yemiş sayılmıyoruz gerçi ama millet buna tam para bayıldı az buz değil. 20-30 dolar anca eder might and magic X dan hallice bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Uplay keyi verdi biri de ondan sordum. download etmeye usendim. bi izleyeyim bakayim gameplay vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Merhaba arkadaşlar amerikadan adres almak veya satın aldığınız ürünleri kargolatmak istiyorsanız viabox sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Geniş ödeme seçenekleri ve güven veren müşteri hizmetleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar